Hadis wrote: Ty vogo - zas něco novýho, co jsem se naučil po tolika letech hraní![]()
![]()
díky
Nápodobně

Moderator: Czech Moderators
Hadis wrote: Ty vogo - zas něco novýho, co jsem se naučil po tolika letech hraní![]()
![]()
díky
nesmíš vstávat tak brzo a hned valit na SP... Teď, po 8:00 to valí normálněkopeckar wrote:Simulace, která v toto období trvá cca 5 minut, stále ještě neskončila?! Žádná údržba databáze hlášená nebyla. Že by nějaký dárek od Mr.Sjarela? Nebo nám zavřel vrátka?
Já měl dnes utkvělou představu, že už je pondělí a já jsem nedodělal sestavuHadis wrote:nesmíš vstávat tak brzo a hned valit na SP... Teď, po 8:00 to valí normálněkopeckar wrote:Simulace, která v toto období trvá cca 5 minut, stále ještě neskončila?! Žádná údržba databáze hlášená nebyla. Že by nějaký dárek od Mr.Sjarela? Nebo nám zavřel vrátka?
Ano, i při volném přestupu dochází k poklesu nálady v týmu.Hadis wrote:Hráč, co přijde do týmu na volný přestup, klesne morálka mužstva o 5% jako normálně ? jsem z toho volaký zmeťený
THXtom17 wrote:Ano, i při volném přestupu dochází k poklesu nálady v týmu.
Toto si celé přečti. PODROBNĚ. A AŽ DO KONCE!!!romaka wrote:mám problém mám staré hráče jsem g divizi a chtělbych je prodat ale nevím jato mám udělat když mám dluhy skoro ještě stále
2 500 000 prosím poradte
jo díky ale že bych se tam dozvěděl svůj problém tak to ne ale doví se tam věci které jsou pěkné blbosti z praksekopeckar wrote:Toto si celé přečti. PODROBNĚ. A AŽ DO KONCE!!!romaka wrote:mám problém mám staré hráče jsem g divizi a chtělbych je prodat ale nevím jato mám udělat když mám dluhy skoro ještě stále
2 500 000 prosím poradte
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 0&t=131665
Ahoj, pokud máš tým FC Manchaster United, tak tady je pár tipů, které Ti můžou pomoci posunout se výš:romaka wrote:mám problém mám staré hráče jsem g divizi a chtělbych je prodat ale nevím jato mám udělat když mám dluhy skoro ještě stále
2 500 000 prosím poradte
Tým je vždy odrazem schopnosti manažéra. Máš dvě možnosti. Buď ho budeš dlouho předělávat, nebo si založíš novej a v ten okamžik se přestaneš do tohoto přihlasovat. Každopádně to chce si napřed přečíst POŘÁDNĚ ten odkaz co jsem ti poslal, nebo se dostaneš znovu tam, kde jsi teď.romaka wrote:takže si myslíš že ten tým je tak blbí že se nanějmám vykašlat
Taky se mi zdá, že bude méně pracnější pro Tebe začít s novým týmem, poněvadž Tvůj současný není ve zdravém stavu. Každopádně se ale podle mě zachránit dá.kopeckar wrote:Tým je vždy odrazem schopnosti manažéra. Máš dvě možnosti. Buď ho budeš dlouho předělávat, nebo si založíš novej a v ten okamžik se přestaneš do tohoto přihlasovat. Každopádně to chce si napřed přečíst POŘÁDNĚ ten odkaz co jsem ti poslal, nebo se dostaneš znovu tam, kde jsi teď.romaka wrote:takže si myslíš že ten tým je tak blbí že se nanějmám vykašlat