tak díkytom17 wrote:Taky se mi zdá, že bude méně pracnější pro Tebe začít s novým týmem, poněvadž Tvůj současný není ve zdravém stavu. Každopádně se ale podle mě zachránit dá.kopeckar wrote:Tým je vždy odrazem schopnosti manažéra. Máš dvě možnosti. Buď ho budeš dlouho předělávat, nebo si založíš novej a v ten okamžik se přestaneš do tohoto přihlasovat. Každopádně to chce si napřed přečíst POŘÁDNĚ ten odkaz co jsem ti poslal, nebo se dostaneš znovu tam, kde jsi teď.romaka wrote:takže si myslíš že ten tým je tak blbí že se nanějmám vykašlat
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Ahoj, zase mám jeden dotaz. Už jsem to věděl, ale nepotřeboval - a tudíž zapomněl. Jak je to s bonusy za vítězství. Jsou v lize vypláceny všem hráčům, nebo jen nominované šestnáctce. V přátelácích vypláceny nejsou, že?
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Member of the Soccer Project Association
Základní plat všem, bonusy pouze hráčům na hřišti + nominovaným náhradníkům, v přátelácích nejsou a i ze základního platu jenom nějaký zanedbatelný zlomekBig El wrote:Ahoj, zase mám jeden dotaz. Už jsem to věděl, ale nepotřeboval - a tudíž zapomněl. Jak je to s bonusy za vítězství. Jsou v lize vypláceny všem hráčům, nebo jen nominované šestnáctce. V přátelácích vypláceny nejsou, že?

Andrew - Sokol Čejč
Přesněji: vybraní chlapíci berou 25% svých platů, maximálně však €300Sokol Cejc wrote:Základní plat všem, bonusy pouze hráčům na hřišti + nominovaným náhradníkům, v přátelácích nejsou a i ze základního platu jenom nějaký zanedbatelný zlomekBig El wrote:Ahoj, zase mám jeden dotaz. Už jsem to věděl, ale nepotřeboval - a tudíž zapomněl. Jak je to s bonusy za vítězství. Jsou v lize vypláceny všem hráčům, nebo jen nominované šestnáctce. V přátelácích vypláceny nejsou, že?
-
Já sem věděl že mě nějaký šťoura doplní 

Andrew - Sokol Čejč
Andrew, Díky. Azore, tobě taky, ale přáteláky jsem vlastně věděl (ač jen na 99,99%). Jen jsem se chtěl ujistit v té lize...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Zdar chlapi,
mám dotaz: když v SPMT dám výpočet hráče,tak při nižší morálce mi to ukazuje vyšší výkon a skrytou vlastnost,než při morálce 100. Jak mám teda doopravdy poznat,jak je na tom danej hráč,když přestupem se jeho morálka zvýší a tím pádem mi to ukazuje nižšší hodnoty..
mám dotaz: když v SPMT dám výpočet hráče,tak při nižší morálce mi to ukazuje vyšší výkon a skrytou vlastnost,než při morálce 100. Jak mám teda doopravdy poznat,jak je na tom danej hráč,když přestupem se jeho morálka zvýší a tím pádem mi to ukazuje nižšší hodnoty..
FC Crue Olomouc, crueface, F.49

Relax nade vše:)

-
Je to dáno zaokrohlováním....skrytá může být až +-3% (body)crueface1 wrote:Zdar chlapi,

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
ale rozdíl je někdy dost velkej..třeba i 20 bodů skyté...
např. jsem koukal na hráče,co měl morálku 9% a skrytou 89,po změně morálky to spadlo někam na 62..skoro 30 bodů
To stejný,ale v menším to bylo u výkonu..ten by měl být maximální na 100%,ale spíš mám pocit,že dle SPMT je to naopak..
A ještě bych se chtěl zeptat,nač je skaut?
např. jsem koukal na hráče,co měl morálku 9% a skrytou 89,po změně morálky to spadlo někam na 62..skoro 30 bodů

Skrytá 62 je blbost minimálně je tuším 70.crueface1 wrote:ale rozdíl je někdy dost velkej..třeba i 20 bodů skyté...
např. jsem koukal na hráče,co měl morálku 9% a skrytou 89,po změně morálky to spadlo někam na 62..skoro 30 bodůTo stejný,ale v menším to bylo u výkonu..ten by měl být maximální na 100%,ale spíš mám pocit,že dle SPMT je to naopak..
Scout je pro kupování hráčů, čím lepší skaut, tím více hráčů můžeš koupit najednou.crueface1 wrote:A ještě bych se chtěl zeptat,nač je skaut?
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

Skauta potřebuješ, když kupuješ, nebo prodáváš hráče (respektive - abys mohl kupovat a prodávat hráče). Čím lepší má hodnocení tím víc, můžeš mít současně rozjednaných transferů (ať už odchodů, či příchodů). Já sám ho držím na docela nízkém procentu, protože moc nekšeftařím a je to jediný zaměstnanec kterého nemám na 100% (krom asistenta - toho nemám vůbec).crueface1 wrote:ale rozdíl je někdy dost velkej..třeba i 20 bodů skyté...
např. jsem koukal na hráče,co měl morálku 9% a skrytou 89,po změně morálky to spadlo někam na 62..skoro 30 bodůTo stejný,ale v menším to bylo u výkonu..ten by měl být maximální na 100%,ale spíš mám pocit,že dle SPMT je to naopak..
Pokud to do SPMT zadáváš manuálně a upravuješ to ručně, musíš spolu s morálkou upravit i celkové hodnocení. Za 15 bodů morálky 1 bod hodnocení (ať už nahoru, či dolů).
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
aha,já jsem jouda..celkový vlastně záleží i na morálce..pokud je malá,jde i celkový dolů..
A ještě bych se zeptal na věk zaměstnanců..je jedno,jak jsou staří?

Nikdy jsem nikde neslyšel, že by to ovlivňovalo jejich výkon. Někdo tu zmiňoval (já to ověřené nemám), že starší chtějí větší prachy.crueface1 wrote:aha,já jsem jouda..celkový vlastně záleží i na morálce..pokud je malá,jde i celkový dolů..![]()
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Podle mě nechcou víc peněz já mám trenéra 45 let a měl jsem trenéra 59 a je to podle mě skoro stejné.Big El wrote:Nikdy jsem nikde neslyšel, že by to ovlivňovalo jejich výkon. Někdo tu zmiňoval (já to ověřené nemám), že starší chtějí větší prachy.crueface1 wrote:aha,já jsem jouda..celkový vlastně záleží i na morálce..pokud je malá,jde i celkový dolů..![]()
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

-
Tak tohle se mi nepotvrdilo a vedle sebe se stejným platem byli různě staří.
Tak díky za odpověd..
Tak díky za odpověd..