me zase strasne hreje kdyz te nekde vyklepnu tak si to pamatuj at mi to priste pustisps2512 wrote: Hřeje to u srdce, když člověk zjistí, že tu jsou lidé, kteří mu pomohou.

Moderator: Czech Moderators
me zase strasne hreje kdyz te nekde vyklepnu tak si to pamatuj at mi to priste pustisps2512 wrote: Hřeje to u srdce, když člověk zjistí, že tu jsou lidé, kteří mu pomohou.
já si řekl to saméAzor wrote:Tak tady si chlapec řekl,že když už má dlouhé jméno,tak mu dá i přezdívku dlouhou![]()
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=19569496
Hlásím sepuzzle wrote:Přesně za měsíc 29. 12. 2009 oslaví náš tým rok managera ve funkci. Manager se rozhodl uspořádat charitativní dvojzápas s nějakým týmem A ligy. Jestli by někdo měl zájem si semnou ten dvojzápas zahrát takl bych byl rád. 1.zápas by se hrál 29. 12. 2009 na našem stadionu a 2. zápas by se hrál 31.12.2009 na stadionu soupeře.Tak co měl by někdo zájem?
Ok tak jak pujde nastavit 29. 12 tak ti pošlu pozvánku na 18:00 pak na toho 31. pošli pozvánku ty mě kdy ti to bude vyhovovat mě je to celkem jedno. Díky.tom17 wrote:Hlásím sepuzzle wrote:Přesně za měsíc 29. 12. 2009 oslaví náš tým rok managera ve funkci. Manager se rozhodl uspořádat charitativní dvojzápas s nějakým týmem A ligy. Jestli by někdo měl zájem si semnou ten dvojzápas zahrát takl bych byl rád. 1.zápas by se hrál 29. 12. 2009 na našem stadionu a 2. zápas by se hrál 31.12.2009 na stadionu soupeře.Tak co měl by někdo zájem?
![]()
Akorát mám jednu podmínku, a sice abychom v úterý hráli od 18-00.
Jinak gratulace k výročí
vy jste ale ukecanej paneps2512 wrote:No fuj pane Jančařík. To spíš já čekám, kdy mě to konečně pustíte, když já Vám to tak krásně pouštím pořád!!!
stejně už jste zase spadl pode mě paneps2512 wrote:To je jen kvůli bodům v hodnocení manažerů. Jinak bych Vás nechal vyhrát normálně.
Konečně se taky pane chováte jak Ačkař a ne jak nějakej nekňuba z Cpupajdi13 wrote:stejně už jste zase spadl pode mě paneps2512 wrote:To je jen kvůli bodům v hodnocení manažerů. Jinak bych Vás nechal vyhrát normálně.![]()
264 pupajdi Czech Republic FC Letenská šlechta A - 14 2579
265 danbigplayer Romania Progresul Berceni D.23 - 10 2577
266 ps2512 Czech Republic Dynamo Oleksovice C.6 - 5 2574
Tak gratuluju... Škoda že jsem taky nemohl pomoct... Ale jsem v podobný situaci...Alexej.K wrote:Tak ja bych chtěl poděkovat všem co mi pomohli dostat se zpatky do plusu, prave koukam a jsem 67k v plusu a pravý obránce Rajnoch nám podepsal smlouvu na tři roky:D Díky všem za výpomoc
máte to u mě