Todle známSokol Cejc wrote:Vítej. No myslím že nic moc, snad jenom okamžitý přestup, a omezení přátelkých turnajů (když máš soukromý tur pro 50K nemůžeš zvát háčkaře a géčkaře, nebo tak nějak) ale nevím přesně kdys to zabalillotky wrote:nějáký novinky tady, který bych měl svejm lenochodům vysvětlit?Nebo je všechno při starym?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
-
MošnaM
- Member of the Soccer Project Association
Ale na to hlavní Andrew zapomněl - už se nehraje fotbal, ale basketbal !lotky wrote:nějáký novinky tady, který bych měl svejm lenochodům vysvětlit?Nebo je všechno při starym?
Jinak také vítám staré známé jméno (samozřejmě i s člověkem
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
basketbal, supr, to zvládnemeMošnaM wrote:Ale na to hlavní Andrew zapomněl - už se nehraje fotbal, ale basketbal !![]()
![]()
![]()
Jinak také vítám staré známé jméno (samozřejmě i s člověkem).
neměnil se nějak vliv představenstva, ty šmejdi my nechtěj povolit prodlužovat některý smlouvy, dávaj mi směšnej limit na nákupy apod.
A ještě děkuju Adrewovi a Mošnovi za úvítání, já se bál, abych tu nenarazil na samý mě neznámý
-
pupajdi13
kdepak,tady je to banda starejch známejch pardálůlotky wrote: A ještě děkuju Adrewovi a Mošnovi za úvítání, já se bál, abych tu nenarazil na samý mě neznámý
Takže tě taky vítám zpět,i když jsem svýho času nebyl tvůj oblíbenec
-
MošnaM
Smlouvy se mohou znovu podepisovat až po uplynutí minimálně půl sezóny (32 dní). Už tedy nelze podepsat každý den, jako to bývalo. A ty limity na nákupy, jako pro nový tým, jsou stanoveny také, ale to jsem nesledoval, páč mne to nezajímalo. Když budeš hodně chtít, tak si projdi starší herní oznámení. Nebude to tak dávno, co to oznamovali. Stejně tam ale asi přesné částky nenapsali - to si budeš muset vyzkoušetlotky wrote:...neměnil se nějak vliv představenstva, ty šmejdi my nechtěj povolit prodlužovat některý smlouvy, dávaj mi směšnej limit na nákupy apod.(ty nákupy jsou asi způsobený tim, že sem to založil včera, ale ty smlouvy mě pěkně krkaj
)....
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
PaToM
Vraj každý týždeň, čo hráš môžeš minúť približne (MošnaM wrote:Smlouvy se mohou znovu podepisovat až po uplynutí minimálně půl sezóny (32 dní). Už tedy nelze podepsat každý den, jako to bývalo. A ty limity na nákupy, jako pro nový tým, jsou stanoveny také, ale to jsem nesledoval, páč mne to nezajímalo. Když budeš hodně chtít, tak si projdi starší herní oznámení. Nebude to tak dávno, co to oznamovali. Stejně tam ale asi přesné částky nenapsali - to si budeš muset vyzkoušetlotky wrote:...neměnil se nějak vliv představenstva, ty šmejdi my nechtěj povolit prodlužovat některý smlouvy, dávaj mi směšnej limit na nákupy apod.(ty nákupy jsou asi způsobený tim, že sem to založil včera, ale ty smlouvy mě pěkně krkaj
)....
.
Otázka je, koľko môžeš minúť na začiatku. 600'000 € ?
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
včera jsem tam měl nějákejch 80000€PaToM wrote:Vraj každý týždeň, čo hráš môžeš minúť približne () o 600'000 € viac.
a to podepisování teda nic moc, jedno ukliknutí o nulu a můžu vyhlásit bankrot rovnou
-
MošnaM
To máš naprostou pravdu. Zvláště když začínáš, je ukliknutí likvidačnílotky wrote:...a to podepisování teda nic moc, jedno ukliknutí o nulu a můžu vyhlásit bankrot rovnou
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Takže po pěti dnech můžu hodit nabídku přesně 354.566€. To by byl denní přírustek cca 70.000€. Vzhledem k tomu, že druhej den jsem měl na nabízení přes 80.000€, tak ta hodnota púřírustku bude možná náhodná z nějákýho rozmezí (nebo vypočítaná z aktuláního stavu konta).PaToM wrote:Vraj každý týždeň, čo hráš môžeš minúť približne () o 600'000 € viac.
Co by mě ale ještě zajímalo je to, jestli to je celkovej limit na všechny nákupy dohromady nebo jenom na jeden nákup. Nechce se mi to zatim nějak zkoušet, protože takovou částku můžu kydnout max na nějákýho totálního nekopa a to jsou za nekopa moc vysoký peníze (čímž by hrozilo, že toho nekopa urvu k sobě do týmu
Jak je to u zápasových zranění? Je třeba maximum zápasových zranění na čísle 2? Bo já jsem neměl více jak 2 zraněné hráče v zápase. Anebo se jich může zranit třeba i 5? A kolik je mximum je tréninkových zranění? 
-
zevfifefif
- Team Manager
mně se v jednom přáteláku zranili 2 hráči + 2 hráči soupeřiAzor wrote:Jak je to u zápasových zranění? Je třeba maximum zápasových zranění na čísle 2? Bo já jsem neměl více jak 2 zraněné hráče v zápase. Anebo se jich může zranit třeba i 5? A kolik je mximum je tréninkových zranění?
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=32
a ještě je tam taková zajímavost, že 3 zranění se odehráli během dvou minut...asi se neměli moc rádi
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Podle mě zranit se ti může klidně aj 11 hráčů, ale to asi nebude moc pravděpodobné že se ti to stane.Azor wrote:Jak je to u zápasových zranění? Je třeba maximum zápasových zranění na čísle 2? Bo já jsem neměl více jak 2 zraněné hráče v zápase. Anebo se jich může zranit třeba i 5? A kolik je mximum je tréninkových zranění?
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
-
Hák
Jak to je teda se simulací zápasů? Probíhají nejdříve simulace a pak až všechno ostatní(přestupy, treénink,..)? Mám na mysli, že když má odejít hráč na přestup, tak jestli se nejdříve odehraje zápas s plnou náladou a až poté on odejde, nebo odejde nejdřív a zápas se odehraje s náladou o pět nižší?
SK Kobeřice - E.36
-
kopeckar
Zápas má prioritu před vším. Takže bude hrát. To je na 200%.Hák wrote:Jak to je teda se simulací zápasů? Probíhají nejdříve simulace a pak až všechno ostatní(přestupy, treénink,..)? Mám na mysli, že když má odejít hráč na přestup, tak jestli se nejdříve odehraje zápas s plnou náladou a až poté on odejde, nebo odejde nejdřív a zápas se odehraje s náladou o pět nižší?
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
jj, přesně tak. Kvůli tomu jsem se včera nadechl k nadlidskému výkonu, zaspamoval spoustu manažerů a ještě o jeden den oddálil dva přestupy. 10 procent nálady by tragicky chybělo.Hák wrote:Jak to je teda se simulací zápasů? Probíhají nejdříve simulace a pak až všechno ostatní(přestupy, treénink,..)? Mám na mysli, že když má odejít hráč na přestup, tak jestli se nejdříve odehraje zápas s plnou náladou a až poté on odejde, nebo odejde nejdřív a zápas se odehraje s náladou o pět nižší?
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům