Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by MošnaM »

Big El wrote: Teď v Céčku, mám dojem, že mě bota tlačí úplně všude. Čím to asi je? :lol: :P :mrgreen:
Tak já jsem měl podobný problém už v Déčku. Možná to bylo dříve i proto, že to byla doba velkého počtu manažerů, nevím. Taky jsem tam ztvrdnul na čtyři sezóny, než jsem dostavěl stadión a vyhrabal se z toho :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Hadis

Post by Hadis »

MošnaM wrote:
Big El wrote: Teď v Céčku, mám dojem, že mě bota tlačí úplně všude. Čím to asi je? :lol: :P :mrgreen:
Tak já jsem měl podobný problém už v Déčku. Možná to bylo dříve i proto, že to byla doba velkého počtu manažerů, nevím. Taky jsem tam ztvrdnul na čtyři sezóny, než jsem dostavěl stadión a vyhrabal se z toho :wink: .
Já bych potřeboval stavět furt, abych se z toho vyhrabal. Ale kde brát a nekrást ?
Ale snažím se to vyřešit jinak.
Doufám v postup do C, kde budu hrát 3 housle, tudíž se snažím podepisovat smlouvy na bonus za vítězství, abych se s platem dostal někam pod 100 tis. Tím bych doma něco málo vydělat a ztrátu z venku pokryl domácím ziskem. V tomto případě je to ale opět dvojsečné, neboť pokud budu hrát tužku, tak na stadion nepřijde moc diváků.....
Zatím jsem na nějakých 150 tis. což mě ale stejně nic nepomáhá, neboť zatím furt vyhrávám :lol:
AC Had Bozak

Proluxis
Team President

Post by Proluxis »

Chci veřejně poděkovat PÁNŮM MANAGERUM Big El+MošnaM..oni už vědí za co... 8) Smekám pánové a díky za Váš čas...stravený nad každým dotazem... :idea: A logoval jsem se na českou komunitu a ještě aktivace nepřišla.. :cry: Jinak jeste jako novy spamer bych chtel vsechny na SP a na foru pozdravit... :wink: :!: Cekal jsem od toho nejdriv takovou narazovku ale koukam ze je tady i dobra banda... :wink:
Meloon team -Bruins (G60)
..Meloon Cup..
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Mohl by mi někdo poradit, jak se dají na foru hromadně smazat soukromé zprávy?
Mám narvanou schránku 50ti sms a fakt se mi to nechce odklikávat po jedné a už se v tom hrabu 10 minut a nepřišel jsem na to :mrgreen:
díky začátečník pupajdí
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Hadis

Post by Hadis »

pupajdi13 wrote:Mohl by mi někdo poradit, jak se dají na foru hromadně smazat soukromé zprávy?
Mám narvanou schránku 50ti sms a fakt se mi to nechce odklikávat po jedné a už se v tom hrabu 10 minut a nepřišel jsem na to :mrgreen:
díky začátečník pupajdí
Pupajdi, dole, pod celým seznamem, je napsáno :
Označit vše :: Odznačit vše

klikneš na označit vše.
Nad tímto textem je rámeček, kde vybereš :
odstranit označené a pak klikneš na přejít.

A vše se ti smaže.
Je ti to jasný ?
V případě se logni na ICQ
AC Had Bozak

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Můj hráč má celkem dvě žluté. Hraje se zápas a ten hráč dostane v zápase 2 x žlutou a šel ven. Dostal stop na jeden zápas ale ty dvě žlutý má stále. Je to v pořádku?
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Azor

Post by Azor »

mrakoplas44 wrote:Můj hráč má celkem dvě žluté. Hraje se zápas a ten hráč dostane v zápase 2 x žlutou a šel ven. Dostal stop na jeden zápas ale ty dvě žlutý má stále. Je to v pořádku?
No,mě se to taky stalo.. A nejspiš to je tak že se ty 2 ŽK počítají jen jako ČK,proto má ten hráč pořád ty dvě žlutý :wink:
MošnaM

Post by MošnaM »

Azor wrote:
mrakoplas44 wrote:Můj hráč má celkem dvě žluté. Hraje se zápas a ten hráč dostane v zápase 2 x žlutou a šel ven. Dostal stop na jeden zápas ale ty dvě žlutý má stále. Je to v pořádku?
No,mě se to taky stalo.. A nejspiš to je tak že se ty 2 ŽK počítají jen jako ČK,proto má ten hráč pořád ty dvě žlutý :wink:
Ano. Je to tak :wink:
Výhodu to má jedinou - že za červenou katru (jako druhou žlutou) je stop pouze na jeden zápas. Narozdíl od přímé červené. kdy je stop na jeden až tuším pět zápasů.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

OK Dík. Já jem měl jenom radost že jsem měl stopku před zápasem s poč. týmem.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
puzzle

Post by puzzle »

MošnaM wrote:
Azor wrote:
Ano. Je to tak :wink:
Výhodu to má jedinou - že za červenou katru (jako druhou žlutou) je stop pouze na jeden zápas. Narozdíl od přímé červené. kdy je stop na jeden až tuším pět zápasů.
A za kolik žlutých je stop za 2 nebo za 3?
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
kopeckar

Post by kopeckar »

puzzle wrote:A za kolik žlutých je stop za 2 nebo za 3?
Za 3 ŽK, tohle můžeš přeci vidět, když nastavuješ sestavu a taktiku na zápas, že ti u hráčů, které můžeš použít svítí i 2 ŽK. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
PaToM

Post by PaToM »

Sokol Cejc wrote:
PaToM wrote:
Sokol Cejc wrote:Do C se dostaneš když máš jenom o trošku větší IQ než orangutan pouze běžným chodem :mrgreen: Na to nemusíš dělat přestavby :mrgreen:
Tak to teda dík, ja som sa pokúšal prejsť takto aspoň do D-čka, ale vzhľadom na to, že s mojím mančaftom niesom schopný dostať sa ani len do E-čka z 2. miesta, prichádza na rad prestavba. Ak by si však vedel poradiť ako na to, bol by som rád, plánovaná prestavba začína až koncom tejto sezóny. Bol by som Ti vďačný, ak by si mi poradil ako postúpiť a pritom neprestavať celé mužstvo.
Musíš začít trošku obchodovat, za celou loňskou a letošní sezonu jsi koupil jediného hráče. Když se podíváš na TL, najdeš spousty hráčů daleko lepších než náš ty a jsou za babku. Pakliže máš opravdu zájem, až budu mít trošku času, podívám se na tvůj tým zevrubnějš.
Ja som sa pozeral na TL, ale fakt som tam žiadneho poriadneho lacného hráča nenašiel. Každopádne, budem musieť predtým ešte viacerých starých hráčov predať. Nie, že by som za to získal bohivcečo, ale už nemám miesto na ďalších hráčov - momentálne 36 :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Hehe, nechal jsem tahák v práci :lol:

kdy můžu prodloužit smlouvu s hráčem aby mu stoupla morálka?... matně si pamatuji 35dnů, tak že při smlouvě na 3 roky (2 - 60) tehdy, když má 2-25 nebo až když máš 2-24 (rok - měsíc) do konce smlouvy?

Nebo uplně jinak?

díky
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Big El

Post by Big El »

PaTTTTrick wrote:Hehe, nechal jsem tahák v práci :lol:

kdy můžu prodloužit smlouvu s hráčem aby mu stoupla morálka?... matně si pamatuji 35dnů, tak že při smlouvě na 3 roky (2 - 60) tehdy, když má 2-25 nebo až když máš 2-24 (rok - měsíc) do konce smlouvy?

Nebo uplně jinak?

díky
Tohle nevím. Každopádně tříletá smlouva je 2-63... :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Alexej.K
Team Board Member

Post by Alexej.K »

Štastný a veselý Vánoce přeji:)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”