Ještě si ze mně dělaj srandu, že se pokouším raditBig El wrote:V lize klesá o 15-20, posléze se doplní (takže u některých hráčů může klesnout o 15 a vzápětí o 15 doplnit a může ji mít i po lize 100). V přátelácích klesá tuším o 3-5% O více může klesat hráčům, kteří nemají dotrénovanou energii, což je jediná vlastnost (kromě randomu), která pokles ovlivňuje.ROSŤA1 wrote:Prosím Vás podle jakého klíče klesá fyzička.Jak se přičítá to vím.Mě se zdá,že u některých hráču klesá víc a u některých míň.
Taky jsem kdysi (hodně, hodně kdysi) četl následující informace: Čím vyšší je týmová agresivita a styl, tím víc se hráči unaví. V SP Cupu se únava zvyšuje v každém odehraném kole. Ale ani jednu z těchto informací nemám ověřenou.
Ovšem Mošník ví všechno, takže mě jistě ještě doplní a informaci Ti upřesní

Především si upravte tu tabulku přírůstků fyzičky při ranní simulaci:
hráči 17-20 let těm stoupá o 10%
hráčům 21-28let o 15%
29-33 zase o 10%
34 a více jenom o 5%
Každopádně je pravda, že ztráta fyzičky při zápase závisí na výši energie. To je nejlépe vidět na juniorech s energií nula - ti vydrží odehrát opravdu hodně málo zápasů. Po dotrénování už ten rozdíl není takový (energie je v rozmezí 70 - 100%), ale i to je znát, když sháníš každé procento fyzičky navíc

A co ty další vlivy? To jsou, nezlobte se na mně, jen teorie. Styl podle mne neovlivní nic - logicky je jedno, jestli naplno útočím, nebo urputně bráním. U agresivity už by to logiku mělo, ale nikdy jsem to nevypozoroval. A to s tím SP Cupem jsem nikdy ani neslyšel. To by nám mohl říct někdo, kdo v poslední době došel do závěrečných kol, ale nepředpokládám, že to je fakt

Random - to bude ten hlavní ovlivňovatel poklesu, protože se mi nechce věřit, že by si dával Sjarel práci s tím, aby systém složitě vypočítával únavu podle třeba rozestavení a taktik týmů, který hráč na kterého hraje (když hráč hraje proti lepšímu protivníku, měl by se unavit víc), jak je silný tým soupeře a podobně. Randomem je to jednodušší.
Ty poklesy v přátelácích a ofiko zápasech, které uvádíš, sedí s mými zkušenostmi - souhlas.