Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by MošnaM »

Big El wrote:
ROSŤA1 wrote:Prosím Vás podle jakého klíče klesá fyzička.Jak se přičítá to vím.Mě se zdá,že u některých hráču klesá víc a u některých míň.
V lize klesá o 15-20, posléze se doplní (takže u některých hráčů může klesnout o 15 a vzápětí o 15 doplnit a může ji mít i po lize 100). V přátelácích klesá tuším o 3-5% O více může klesat hráčům, kteří nemají dotrénovanou energii, což je jediná vlastnost (kromě randomu), která pokles ovlivňuje.

Taky jsem kdysi (hodně, hodně kdysi) četl následující informace: Čím vyšší je týmová agresivita a styl, tím víc se hráči unaví. V SP Cupu se únava zvyšuje v každém odehraném kole. Ale ani jednu z těchto informací nemám ověřenou.

Ovšem Mošník ví všechno, takže mě jistě ještě doplní a informaci Ti upřesní :mrgreen:
Ještě si ze mně dělaj srandu, že se pokouším radit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Ale když už jsem tady a čtu ty odpovědi, tak mi to nedá :mrgreen: .

Především si upravte tu tabulku přírůstků fyzičky při ranní simulaci:
hráči 17-20 let těm stoupá o 10%
hráčům 21-28let o 15%
29-33 zase o 10%
34 a více jenom o 5%

Každopádně je pravda, že ztráta fyzičky při zápase závisí na výši energie. To je nejlépe vidět na juniorech s energií nula - ti vydrží odehrát opravdu hodně málo zápasů. Po dotrénování už ten rozdíl není takový (energie je v rozmezí 70 - 100%), ale i to je znát, když sháníš každé procento fyzičky navíc :wink: .
A co ty další vlivy? To jsou, nezlobte se na mně, jen teorie. Styl podle mne neovlivní nic - logicky je jedno, jestli naplno útočím, nebo urputně bráním. U agresivity už by to logiku mělo, ale nikdy jsem to nevypozoroval. A to s tím SP Cupem jsem nikdy ani neslyšel. To by nám mohl říct někdo, kdo v poslední době došel do závěrečných kol, ale nepředpokládám, že to je fakt :wink: .
Random - to bude ten hlavní ovlivňovatel poklesu, protože se mi nechce věřit, že by si dával Sjarel práci s tím, aby systém složitě vypočítával únavu podle třeba rozestavení a taktik týmů, který hráč na kterého hraje (když hráč hraje proti lepšímu protivníku, měl by se unavit víc), jak je silný tým soupeře a podobně. Randomem je to jednodušší.
Ty poklesy v přátelácích a ofiko zápasech, které uvádíš, sedí s mými zkušenostmi - souhlas.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
panochamira
Assistant Manager

Post by panochamira »

cau chci se zeptat na to jak kupovat hrace .mam 2,64m a sem vdivizi h.zakolik maximalne penez bych si moch dovolit a jak stary :roll: :D :?: :idea: 8) :lol:
Panomi-Fc Liverpool Like 9. v G598
Foxir

Post by Foxir »

panochamira wrote:cau chci se zeptat na to jak kupovat hrace .mam 2,64m a sem vdivizi h.zakolik maximalne penez bych si moch dovolit a jak stary :roll: :D :?: :idea: 8) :lol:
Zatím nenakupuj a šetři. Dlé mého je zbytečné utrácet za přestárlé hráče (za necelé 3M nic jiného nekoupíš), které navíc v H nepotřebuješ. Počkej až se Ti vytrénují Tvoji stávající hráči na maximum a pak to začni třídit :)
Pokud chceš stůj co stůj 'dělat' hráče, podepisuj hráče bez smlouvy, kteří přijdou zadarmo. Občas se zadaří někoho ulovit. Ale samozřejmě jim nedávej přemrštěné smlouvy, jinak Tě to finančně položí.
Bohemians forever !!!

Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/

Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
panochamira
Assistant Manager

Post by panochamira »

no to ja vim ja udelal blbost ze sem si koupil jednoho hráče na 700 000 a vubec sem si nevsim ze ma plat 15 000 ale uz sem hoprodal :wink:
Panomi-Fc Liverpool Like 9. v G598
Hák

Post by Hák »

Ze začátku bych doporučil kupovat mladé nevytrénované hráče do 23let, které prodávají začínající týmy z H divize. Tito hráči jsou totiž za pár šupů. Investice do drahých jedinců se nevyplatí a do důchodců už vůbec ne. Postupně bych všechny starší hráče prodal a stavěl tým pouze z mladých hráčů...
SK Kobeřice - E.36
Proluxis
Team President

Post by Proluxis »

Lidi pochopil jsem spravne ze posledni cislo formy je forma aktualni?? Diky
Meloon team -Bruins (G60)
..Meloon Cup..
kopeckar

Post by kopeckar »

Proluxis wrote:Lidi pochopil jsem spravne ze posledni cislo formy je forma aktualni?? Diky
Myslíš výkon v zápase? Jestli kupuješ hráče a vidíš, že má nižší výkony než má uvedený nejlepší výkon, ta je to poklesem morálky při jeho vložení na přestupní listinu. Jakmile hráč přestoupí jde mu morálka zpět na 100% a dokonce mu přibude tuším 1 nebo 2% zkušeností, takže se trochu zlepší (pokud už neměl zkušenoti na 100% předtím). :wink:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Proluxis
Team President

Post by Proluxis »

kopeckar wrote:
Proluxis wrote:Lidi pochopil jsem spravne ze posledni cislo formy je forma aktualni?? Diky
Myslíš výkon v zápase? Jestli kupuješ hráče a vidíš, že má nižší výkony než má uvedený nejlepší výkon, ta je to poklesem morálky při jeho vložení na přestupní listinu. Jakmile hráč přestoupí jde mu morálka zpět na 100% a dokonce mu přibude tuším 1 nebo 2% zkušeností, takže se trochu zlepší (pokud už neměl zkušenoti na 100% předtím). :wink:
Kopy ne ja se bavim o forme.. :lol: pri vyberu hracu do zapasu..
..Meloon Cup..
kopeckar

Post by kopeckar »

Proluxis wrote:Kopy ne ja se bavim o forme.. :lol: pri vyberu hracu do zapasu..
No to ti ale to poslední číslo neřekne. To poslední číslo může být větší i menší než ten výkon co podá v dalším zápase. Záleží na stavu morálky a na fyzičce. :mrgreen: Když si od výkonu co ti spočítá SPMT odpočteš za každý bod morálky pod 100% 0,4 bod a za každý bod fyzičky 0,3 bodu dostaneš výkon co hráč odehraje. U tvých hráčů ti to SPMT spočítá u hráčů soupeře musíš tohle spočítat sám podle toho co jsem ti napsal. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Proluxis
Team President

Post by Proluxis »

kopeckar wrote:
Proluxis wrote:Kopy ne ja se bavim o forme.. :lol: pri vyberu hracu do zapasu..
No to ti ale to poslední číslo neřekne. To poslední číslo může být větší i menší než ten výkon co podá v dalším zápase. Záleží na stavu morálky a na fyzičce. :mrgreen: Když si od výkonu co ti spočítá SPMT odpočteš za každý bod morálky pod 100% 0,4 bod a za každý bod fyzičky 0,3 bodu dostaneš výkon co hráč odehraje. U tvých hráčů ti to SPMT spočítá u hráčů soupeře musíš tohle spočítat sám podle toho co jsem ti napsal. :mrgreen:
OK takte stacilo napsat je to posledni vykon podany v zapase... :mrgreen: Super diky takze zbytecny to nejak resit prozatim.. :mrgreen:
..Meloon Cup..
jonY.h
Team President

Post by jonY.h »

čau, prosím o radu - neví někdo jak se dá nastavit posílání sms zpráv z e-mailu (ze Seznamu) o přijatých mailech na telefon díky!!!
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
puzzle

Post by puzzle »

jonY.h wrote:čau, prosím o radu - neví někdo jak se dá nastavit posílání sms zpráv z e-mailu (ze Seznamu) o přijatých mailech na telefon díky!!!
To si věříš že tě zajdaz a spol. nevynesou v zubech :mrgreen: :mrgreen:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
puzzle

Post by puzzle »

Chlapi jak je to s fyzičkou u přáteláků snižuje se míň jak v lize? jesi jo jaké jsou v tom rozdílu u 30-ti letého hráče a 32 letého golmana?
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
tom17
Team President

Post by tom17 »

puzzle wrote:Chlapi jak je to s fyzičkou u přáteláků snižuje se míň jak v lize? jesi jo jaké jsou v tom rozdílu u 30-ti letého hráče a 32 letého golmana?
Jistěže, u přáteláku je pokles o cca 3-4 body, u ligy je to mnohem razantnější.
Pokles fyzičky je u stejného druhu utkání podle mého názoru podobný jak u 17-letého, 27-letého, tak 37-letého hráče. Rozdíl je v obnovování fyzičky při ranní simulaci!
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tom17
Team President

Post by tom17 »

jonY.h wrote:čau, prosím o radu - neví někdo jak se dá nastavit posílání sms zpráv z e-mailu (ze Seznamu) o přijatých mailech na telefon díky!!!
Nastavení ---> Upozornění na email
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”