takže ten penaltový roztřel bych stejně nikdy nevyhrál
ale musím pochválit mojí obranu, že v základní hrací době neinkasovala žádný gól
Tak to má na prd 2. golmana, když místo střídání jde do branky raději hráč
Tato situace nastane, když na střídačce není brankář. Normálně jde dolů hráč z pole a místo něj náhradní brankář. Pokud ten však na střídačce není, jde do brány hráč z pole.
To je hrozný, když se podívám do H divizí, tak tam jsou většinou 4 human týmy a zbytek bot. Po týhle sezóně můžou klidně H zavřít a všechny human týmy nechat postoupit do G. Silně to připomíná můj začátek na SP, kdy v době registrace byli H ligy otevřeny teprve asi měsíc...
[/quote]
Pokud ten však na střídačce není, jde do brány hráč z pole.[/quote]
O tom ale není nikde v zápise ani zmínka...to si asi musíme jenom domyslet.
A není to tím, že nemáš asistenta trenéra? Ten se stará o to, kdo půjde do hry za zraněného či vykartovaného golmana. Já se teda s takovou situací nikdy nesetkal, tak jen tipuji
foppa 13 wrote:A není to tím, že nemáš asistenta trenéra? Ten se stará o to, kdo půjde do hry za zraněného či vykartovaného golmana. Já se teda s takovou situací nikdy nesetkal, tak jen tipuji
Podívej se na ten zápas, je to tak jak říkám. Neměl brankáře na střídačce.
foppa 13 wrote:A není to tím, že nemáš asistenta trenéra? Ten se stará o to, kdo půjde do hry za zraněného či vykartovaného golmana. Já se teda s takovou situací nikdy nesetkal, tak jen tipuji
zajdaz wrote:To je hrozný, když se podívám do H divizí, tak tam jsou většinou 4 human týmy a zbytek bot. Po týhle sezóně můžou klidně H zavřít a všechny human týmy nechat postoupit do G. Silně to připomíná můj začátek na SP, kdy v době registrace byli H ligy otevřeny teprve asi měsíc...
Nestraš..pomalu se blíží doba, kdy si půjdu pro pohárek z H divize