Moja rečpuzzle wrote:No a já bych ho nechtěl ani zadarmo![]()

Moderator: Czech Moderators
Moja rečpuzzle wrote:No a já bych ho nechtěl ani zadarmo![]()
Klid hoši, jsme v tom spoluléblík wrote:Neboj jsme dva co tomu nerozumímouven wrote:Noo tak diky vsem za odpoved:-) Asi tomu fakt nerozumim, ale ja bych vic nez tech 200K nedal:-D
Ale je pravda, ze v nouzi clovek prihodi..Já bych dal max 500K víc ani o píd víc
Hrozný,že tomu vůbec nerozumímeSokol Cejc wrote:Klid hoši, jsme v tom spoluléblík wrote:Neboj jsme dva co tomu nerozumímouven wrote:Noo tak diky vsem za odpoved:-) Asi tomu fakt nerozumim, ale ja bych vic nez tech 200K nedal:-D
Ale je pravda, ze v nouzi clovek prihodi..Já bych dal max 500K víc ani o píd víc
Tak tvůj je o měsíc mladší, jinak tak plus mínus podobnej
Taky budu jednoho na konci sezony prodávat akorád je to agresivní prase..
nemusí to tak být vždy, záleží kdy a jak dlouho jsi mu to hlídalps2512 wrote:Když jsem kamošovi hlídal tým, tak s ním nemůžu udělat ani jeden obchůdek že?????
Ten magor ať mu pohlídám tým......tak že jo......a pak začal rozprodávat....teď se chystá prodat svoje perly a já nemůžu nic![]()
![]()
![]()
Manažer - Ostatní manažeři - podvodníci....promoe wrote:Zdravíčko pánové. Koukal jsme na tým, s kterým se mám utkat v poháru... u týmu je krátce (asi jako já u svého), tak jsem koukal na jeho pár zápasů co ještě stihl odehrát v právě zkončené sezoně.... nakoukl jsem do přátelských a co nevidím! Za 6 dní odehrál s JEDNÍM TÝMEM celkem 19 zápasů!! Navíc oba týmy založeny v jeden den (27.února) a rovnou ten den spolu pár zápasů sehráli....Momenálně nejsem doma a jsem pouze na ntb s pomalým internetem...tudíž sem nemůžu hodit obrázek. Tak aspoň odkazhttp://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... =33&type=3 Ale chci se zeptat, kde to mám případně hlásit?
![]()
....
Ok ok... a když s ním mám hrát první kolo poháru..a oni ho zabanují ještě před tím utkáním.. Tak budu hrát jak? Postoupím bez zápasu, nebo případně SP tým??PaTTTTrick wrote:
Manažer - Ostatní manažeři - podvodníci....
budeš s ním hrát každopádně... pokud ho zabanují, tak nebude mít přístup k týmu a nemůže si nastavit sestavu, případně upravit pokud už ji měl nastavenou, měnit trénink atd... mazání týmů (převod na SP-tým) probíhá jen uprostřed a na konci sezony....promoe wrote:Ok ok... a když s ním mám hrát první kolo poháru..a oni ho zabanují ještě před tím utkáním.. Tak budu hrát jak? Postoupím bez zápasu, nebo případně SP tým??PaTTTTrick wrote:
Manažer - Ostatní manažeři - podvodníci....
Jestli myslíš to SW, tak bude k dispozici až zítra - tak možná proto...ninakmis wrote:Zdravím,
rád by som vás kolegovia upozornil na manažéra "Dutza2010".. Po dohode prestupu hráča a mojom prihodení ceny (jasne, po dvoch rokoch hrania taká blbosť..) hráč u mňa stále nie je. Každopádne nejde o podvod, ten hráč tú hodnotu (aj po navýšení má), ale tým, že budete pri jednaní s týmto kreténom opatrní, možte si eventuálne ušetriť pár nadávok.
Jeremy74 wrote:Jestli myslíš to SW, tak bude k dispozici až zítra - tak možná proto...ninakmis wrote:Zdravím,
rád by som vás kolegovia upozornil na manažéra "Dutza2010".. Po dohode prestupu hráča a mojom prihodení ceny (jasne, po dvoch rokoch hrania taká blbosť..) hráč u mňa stále nie je. Každopádne nejde o podvod, ten hráč tú hodnotu (aj po navýšení má), ale tým, že budete pri jednaní s týmto kreténom opatrní, možte si eventuálne ušetriť pár nadávok.