Divize A

Moderator: Czech Moderators

FC NBG
Team Manager

Re: Divize A

Post by FC NBG »

oslicek wrote:
PaTTTTrick wrote:no tak druhé kolo a Resi podepisuje nové smlouvy před domácím zápasem se mnou.... teda takový respekt :)
co na začátku sezóny nenaženeš, to už nikdy :-). včera sem měnil trenéra a koukal sem, že tam nastala docela zajímavá situace - měnil sem s raynookem ve stejný čas jako xixor, takže ve finále já mám xixorova trenéra a xixor raynookova a raynook mého:-).

jinak resi má docela vtipný tým - benjamínek jeho týmu LB Cameron oslaví v sobotu 28. narozeniny... (i když třeba xixor na tom není jinak -taky má pouze jednoho sedmadvacetiletého hráče :-).
LB Cameron jsem mu prodal před touhle sezonou ke všemu já :D
ps2512
Member of the Soccer Project Association

Post by ps2512 »

oslicek wrote:v utery asi poprve a naposled umyslne vypustim v acku zapas - skoda, ze zrovna protii bunicii, protoze me pak od sesti ceka finale uefy (prekvapive opet proti bunicii:-)). vypada to, ze tym budu motivovat vymenou hlavniho kouce, protoze pote, co oslicci loni finale lm slavne prohrali s emanem by radi vyhrali aspon nejakou evropskou soutez nez zapadnou do sedin podprumeru prestavujicich tymu...
Jsem asi něco zaspal, přestavovalo se už nebo ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Psáno Oslíčkem před 10 měsíci :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote: jinak resi má docela vtipný tým - benjamínek jeho týmu LB Cameron oslaví v sobotu 28. narozeniny... (i když třeba xixor na tom není jinak -taky má pouze jednoho sedmadvacetiletého hráče :-).
Ještě mi tam zůstal jeden 25-letý kousek :)
Jinak už to lepím, jak se dá. Minulou sezónu přitom ode mě odešlo 9 hráčů po poklesu výkonnosti, dalších 8 jich mám v tuto chvíli v týmu a dalších 12 hráčů do konce ligové soutěže ještě oslaví 31.narozeniny.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tom17
Team President

Post by tom17 »

Ještě dodávám můj tip:

Pořadí na konci sezóny
1. FC Widlaks
2. FCB Shucadlo
3. FC Strakapůd
4. u utd
5. Viastore (optimistický výhled, ale nevim nevim… :) )

s.k. de twee linkervoeten vypadá na první pohled dobře, ale nějak mu nevěřím :?

Výkon:155
Součet: 302
VIASTORE
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak bizone mají zase začátek jako každý rok...včera hráli nesmyslně přáteláky se všemi hráči a dnes do ligy dali hráče s výkonem 36 a 42 a pak samé 72.... asi to má rád jako adrenalin...vypustil půl sezony a pak ukázat, že na to mám ;)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oslicek

Post by oslicek »

shrnutí tipů na tipovačku:

Pattrick
1. Widláci
2. Xixor
3. U utd
4. Michal
5. Oslíček
154 – 299

xixor
1. FC Widlaks
2. FCB Shucadlo
3. FC Strakapůd
4. U Utd
5. linkervoeten
155 – 302

Hernán Crespo
1. FC Widlaks
2. FCB Shucadlo
3. u utd
4. linkervoeten
5. Viastore
154 – 301

kopeckar
1.Widlacks
2.Schucadlo
3.linkervoeten
4.FC Strakapůd
5.Totemo Baka
155 – 300

Papa Douba Diop
1. FC Widlaks
2. FC Strakapůd
3. FCB Shucadlo
4. s.k. de twee linkervoeten
5. Viastore
155 – 303

Andrew
1. FC Widlaks
2. FCB Shucadlo
3. Viastore
4. s.k de twee linkervoeten
5. u utd
154 – 303

tomkycz
1. FC Widlaks
2. u utd
3. FCB Shucadlo
4. FC Strakapůd
5. s.k de twee linkervoeten
16. SKS Litoměřice
155 – 302

juliuscaesar
1. FCB Shucadlo
2. FC Widlaks
3. FC Strakapůd
4. u utd
155 – 302

acskncl
1. FC Widlaks
2. u utd
3. FC Strakapůd
4. FCB Shucadlo
155 – 304

resi
1. FC Widlaks
2. FCB Shucadlo
3. FC Strakapůd
4. u utd
5. Viastore
155 – 302

---------------------------------------------------------
oslicek
1. Widlaks
2. FCB Shucadlo
3.linkervoeten
4. u utd
5. PC Bonner
155 – 301
oslicek

Post by oslicek »

Z 11 tipů vyšlo předpokládané pořadí:
1. FC Widlaks 54
2. FCB Shucadlo 41
3. u utd 23
4. FC Strakapůd 22
5. linkervoeten 16
6. Viastore 6
7. Baka 2
8. PC Bonner 1

Po prvních zápasech bych to viděl asi takhle - o titul budou hrát s juliem hlavně xixor a u utd, u Michala se uvidí, jestli do toho půjde naplno nebo si zkusí vydělat v SP poháru.
Klidný střed bude hrát Djerba, linkervoeten a Viastore
Boj o záchranu čeká PC Bonner, FCB MikeF, Fresh, Bizone, City Wizards, Remedy a Totemo Baka
Spadnou N.I.F.C a SKS Litoměřice

Jak to vidíte ostatní?
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote:shrnutí tipů na tipovačku:

(...)
Zajímavé, že jediným, kdo netipuje Julia na titul, je Julius sám :lol:
VIASTORE
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

oslicek wrote:Z 11 tipů vyšlo předpokládané pořadí:
1. FC Widlaks 54
2. FCB Shucadlo 41
3. u utd 23
4. FC Strakapůd 22
5. linkervoeten 16
6. Viastore 6
7. Baka 2
8. PC Bonner 1

Po prvních zápasech bych to viděl asi takhle - o titul budou hrát s juliem hlavně xixor a u utd, u Michala se uvidí, jestli do toho půjde naplno nebo si zkusí vydělat v SP poháru.
Klidný střed bude hrát Djerba, linkervoeten a Viastore
Boj o záchranu čeká PC Bonner, FCB MikeF, Fresh, Bizone, City Wizards, Remedy a Totemo Baka
Spadnou N.I.F.C a SKS Litoměřice

Jak to vidíte ostatní?
No se vší úctou k tomu co dokázal Resi i k tomu současnému pořadí, myslím si, že klidný střed to rozhodně nebude ;)...a Djerba taktéž..... ani N.I.F.C bych úplně neodepisoval, ale taky jim tedy nevěřím, zato Fresh a Totema budou hrát ten klidný střed..... no a zbytek vidím na stejný boj do posledních kol jako loni....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote: No se vší úctou k tomu co dokázal Resi i k tomu současnému pořadí, myslím si, že klidný střed to rozhodně nebude ;)...a Djerba taktéž..... ani N.I.F.C bych úplně neodepisoval, ale taky jim tedy nevěřím, zato Fresh a Totema budou hrát ten klidný střed..... no a zbytek vidím na stejný boj do posledních kol jako loni....
Máš pravdu, klidný střed to u mě být nemusí. Navíc mi nějak nepřeje rozhodčí, u venkovních zápasů to je samá měkota (zvláště u týmů s více agresivními hráči mi to docela pohřbívá šance – u oslíčka 44%, u Účka 40%, u Levých noh 28%). Ale nijak mě to nestresuje, když se to stane, stane se…

S první čtyřkou souhlasím, jestli Michal a Účko budou chtít Julia zlobit, musí pustit SP Pohár. Souhlasím také s tím, že Fresh a oslíček by měly být v tom středu, stejně jako linkervoeten. Snad i já :) Zbytek zřejmě boj o záchranu.

Ono ale i ten „klidný střed“ je docela relativní pojem. Minulou sezónu byl FC NBG po 6 týdnech v TOP5, pak se nepovedlo pár zápasů, které se měly povést, a vyvrcholilo to sestupem…

Ale přiznám se, že teď jsem si screen tabulky udělal :) Nepamatuju, kdy jsem naposledy vedl (nejsem si jistý, ale zdá se mi, že jsem nenakoukl na první pozici ani na chvíli během těch mých 3 stříbrných sezón).
VIASTORE
xixor

Post by xixor »

tom17 wrote: Ono ale i ten „klidný střed“ je docela relativní pojem. Minulou sezónu byl FC NBG po 6 týdnech v TOP5, pak se nepovedlo pár zápasů, které se měly povést, a vyvrcholilo to sestupem…

Ale přiznám se, že teď jsem si screen tabulky udělal :) Nepamatuju, kdy jsem naposledy vedl (nejsem si jistý, ale zdá se mi, že jsem nenakoukl na první pozici ani na chvíli během těch mých 3 stříbrných sezón).
Ono do těch bojů o klidný střet hodně promluvil random. Např. FC NGB si ode mě odvezl tři body, tři body jsem daroval Freshovi.... Např. i Mikef měl s CML poměr 1:4 v jeho neprospěch... Takže všechno je relativní.....
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tom17
Team President

Post by tom17 »

První ligový týden 34.sezóny se mi povedl.
V pondělí utkání s tomkyczem, který už rozprodával, takže jsem postavil náhradníky a náhradníky náhradníků. Výsledkem byl jen o 10 bodů vyšší výkon, což však stačilo na výhru 2:3. V úterý mě čekal Pattrick, rozhodčí byl nevyzpytatelný (96%). Vzpomněl jsem si na náš podobný ligový zápas z 31.sezóny (http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=31), proto jsem se před zápasem trochu pojistil; nakonec z toho byla výhra 1:0 po výkonech 145-139.
Ve čtvrtek jsem jel k Freshovi s obavami, přálo mi ale štěstí (ČK pro soupeře v 66.minutě) a odvezl jsem si výhru 1-2 po výkonech 145-146. Ve 4.kole pak pro mě přišlo asi nejprestižnější utkání sezóny s Juliem – vybičoval jsem se k celkem pěknému pátečnímu výkonu 150, nicméně Julius byl ještě o bod lepší, a připsal si tak 3 body za výhru 1:2.

Jinak první týden začal pěkně z ostra, odehrálo se několik velkých zápasů: FCB Shucadlo - FC Widlaks (1:0), FC Strakapůd - FCB Shucadlo (3:3) či FC Widlaks - FC Strakapůd (2:1)
VIASTORE
koster

Post by koster »

tom17 wrote:......celkem pěknému pátečnímu výkonu 150, nicméně Julius byl ještě o bod lepší, a připsal si tak 3 body za výhru 1:2.....
Jestli dobře počítám tak to bylo 150:150. Takže by sis bod rozhodně zasloužil.
Wellweak
tom17
Team President

Post by tom17 »

koster wrote:
tom17 wrote:......celkem pěknému pátečnímu výkonu 150, nicméně Julius byl ještě o bod lepší, a připsal si tak 3 body za výhru 1:2.....
Jestli dobře počítám tak to bylo 150:150. Takže by sis bod rozhodně zasloužil.
No jo, máš pravdu, přepočítal jsem se :oops: Výkony byly 150-150. Navíc teď zjišťuju, že mi tato prohra uťala sérii 11 vítězných ligových zápasů v řadě :(
VIASTORE
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tom17 wrote: (zvláště u Levých noh 28%). Ale nijak mě to nestresuje, když se to stane, stane se…

.
:lol: :lol: :lol: - to jsem vubec nevědel,ani mě nenapadlo zkusit si holandský překlad ,až tvuj příspěvek mě zamotal hlavu o kom to vlastně mluvíš " sk dvě levé nohy " to není vubec špatnej název mančaftu :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”