PaTTTTrick wrote:
No se vší úctou k tomu co dokázal Resi i k tomu současnému pořadí, myslím si, že klidný střed to rozhodně nebude

...a Djerba taktéž..... ani N.I.F.C bych úplně neodepisoval, ale taky jim tedy nevěřím, zato Fresh a Totema budou hrát ten klidný střed..... no a zbytek vidím na stejný boj do posledních kol jako loni....
Máš pravdu, klidný střed to u mě být nemusí. Navíc mi nějak nepřeje rozhodčí, u venkovních zápasů to je samá měkota (zvláště u týmů s více agresivními hráči mi to docela pohřbívá šance – u oslíčka 44%, u Účka 40%, u Levých noh 28%). Ale nijak mě to nestresuje, když se to stane, stane se…
S první čtyřkou souhlasím, jestli Michal a Účko budou chtít Julia zlobit, musí pustit SP Pohár. Souhlasím také s tím, že Fresh a oslíček by měly být v tom středu, stejně jako linkervoeten. Snad i já

Zbytek zřejmě boj o záchranu.
Ono ale i ten „klidný střed“ je docela relativní pojem. Minulou sezónu byl FC NBG po 6 týdnech v TOP5, pak se nepovedlo pár zápasů, které se měly povést, a vyvrcholilo to sestupem…
Ale přiznám se, že teď jsem si screen tabulky udělal

Nepamatuju, kdy jsem naposledy vedl (nejsem si jistý, ale zdá se mi, že jsem nenakoukl na první pozici ani na chvíli během těch mých 3 stříbrných sezón).