Tak mě zajímalo zda by ste mi někdo poradil na kolik to nastavit

detail hráče je zde: http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Díky moc, Alex
Moderator: Czech Moderators
vzhledem k tomu že hráč nepochází z centra mládeže tak je i těch 5M dost. 6M na přímej je docela reálných, ale více nevím jestli nějaký blázen zaplatí, já bych neriskoval ani těch 5M...Alexej.K wrote:zdarek, tohle není moc dotaz jakože dotaz, spíš to patří do přestupů, ale tam na to nikdo nekouka, a fakt me zajíma nazor zkušenejších:D jde o to, že sem koupil mladé CM, 17 let, agrese 11, skryta 72.... vytrenoval dva jeho skilly a oba se zastavily na 94% Tak sem ho dal na trh, s tím, že chci minimalně 5M:D I když sem to moc nečekal ale dneska mi přišla nabídka.. No a ted nevím, kolik mam nastavit cenu na okamžitý přestup, až bude možný... Samozřejme bych ho rád prodal za co nejvíc, ale kdybych tu okamžitou nastavil moc vysoko, tak se nemusi nikdo chytit..
Díky moc, Alex
Osobně bych neriskoval ani ty 3 miliony, co jsi dal za něj Ty, právě vzhledem ke skutečnosti, že není z centra mládeže. Ale pokud si to kupující neprověří, tak můžeš 6M (i více) klidně dostat.tomkycz wrote:vzhledem k tomu že hráč nepochází z centra mládeže tak je i těch 5M dost. 6M na přímej je docela reálných, ale více nevím jestli nějaký blázen zaplatí, já bych neriskoval ani těch 5M...Alexej.K wrote:zdarek, tohle není moc dotaz jakože dotaz, spíš to patří do přestupů, ale tam na to nikdo nekouka, a fakt me zajíma nazor zkušenejších:D jde o to, že sem koupil mladé CM, 17 let, agrese 11, skryta 72.... vytrenoval dva jeho skilly a oba se zastavily na 94% Tak sem ho dal na trh, s tím, že chci minimalně 5M:D I když sem to moc nečekal ale dneska mi přišla nabídka.. No a ted nevím, kolik mam nastavit cenu na okamžitý přestup, až bude možný... Samozřejme bych ho rád prodal za co nejvíc, ale kdybych tu okamžitou nastavil moc vysoko, tak se nemusi nikdo chytit..
Díky moc, Alex
SW, ten má "jen" o cca 25 bodů horší výkon, než na svém postupromoe wrote:Hráč z kterého postu podá v bráně nejlepší výkon kromě brankáře? Jednoho mám jaksi zraněného a druhého v trestu pro ligu, tak nevím koho tam šoupnout...
Vliv výkonu gólmana na celkový výkon obrany je stejný jako vliv výkonu obránce.Seeker wrote:Jak velký má vliv gólman na celkový výkon obrany? Stejný jako přůměrný obránce nebo vyšší?
OK díky, to sem chtěl slyšettom17 wrote:Vliv výkonu gólmana na celkový výkon obrany je stejný jako vliv výkonu obránce.Seeker wrote:Jak velký má vliv gólman na celkový výkon obrany? Stejný jako přůměrný obránce nebo vyšší?
Zjednodušeně. Je to jedna z vlastností hráče, která ovlivňuje jeho hodnocení, a tudíž i výkon. Jen její hodnota není nikde uvedena a lze ji (s jistou odchylkou) pouze dopočítat. Pokud jde o její vliv na hodnocení hráče, tak je stejný, jako vliv hráčových hlavních skillů. Takže je to v podstatě taková jeho třetí hlavní vlastnost.dualmaster wrote:Ahoj, hraju uz druhou sezonu zatim sem hral ponekud povrchne, ale za boha nemuzu prijit ani se docist co je, znazornuje a znamena skryta vlastnost, uz mam program co ji vypocte, ale neni mi to jasne. Mohli byste nekdo prosim napsat co to znamena nebo odkaz na to kde to je. diky moc
přesněSokol Cejc wrote:Já si ji představuju jako "talent"