Ne-li ještě míňpupajdi13 wrote:Prakticky ňic.
Akorat nas je pulka co to byvalo;)

Moderator: Czech Moderators
Ne-li ještě míňpupajdi13 wrote:Prakticky ňic.
Akorat nas je pulka co to byvalo;)
Žíši zdarWoko wrote:Zdravim všechny, kteří se drží u této hry...
Já hlásím svůj návrat (který netuším jak dlouho potrvá)...
A tak se ptám: Co se za ty dva roky, co jsem nehrál, změnilo? (stručně prosím:D)
Ja to tam mám, ale otázka je aký máš stav ihriska, možno to nám ponúkne odpoveď.lajcik wrote:koukal jsem i na tým od bratra, ten to tam taky nemá.. nevím, spíše mě zajímá jestli to tam máte vy nebo to zmizelo všem nebo je to opravdu tím že trávník dosloužil.. taky už má zasebou snad 1000 zápasů))
K bodu 2 odpověď neznám. K bodu 1 mám trávník na 99% a tu větu tam nikde nevidím...PaToM wrote:Ja to tam mám, ale otázka je aký máš stav ihriska, možno to nám ponúkne odpoveď.lajcik wrote:koukal jsem i na tým od bratra, ten to tam taky nemá.. nevím, spíše mě zajímá jestli to tam máte vy nebo to zmizelo všem nebo je to opravdu tím že trávník dosloužil.. taky už má zasebou snad 1000 zápasů))
Tady bych měl trošku přesnější odpověd. Nebo lépe - zaznamenanou vlastní zkušenost. Ono totiž u nejlepšího trávníku to mockrát nezažijet, když vydrží cca 9 sezón. Takže když mne to potkalo loni na podzim podruhé v kariéře, pokusil jsem se to zaznamenatlajcik wrote:Zdravím, měl bych nějaké otázky a snad budete mít někdo odpověď.
1) kam zmizela hláška z Tým/Stadion/Hřiště - psalo mi to tam něco jako Nepotřebujete instalovat nový trávník, teď tam už nic není
Tak pak já přidám ještě jednu zkušenost. Když je to už velký průšvih, tak přijde zpráva, že je třeba trávník vyměnit. Přijde sama od sebe, není potřeba ani mít asistenta - toho jsem neměl nikdy...MošnaM wrote:Tady bych měl trošku přesnější odpověd. Nebo lépe - zaznamenanou vlastní zkušenost. Ono totiž u nejlepšího trávníku to mockrát nezažijet, když vydrží cca 9 sezón. Takže když mne to potkalo loni na podzim podruhé v kariéře, pokusil jsem se to zaznamenatlajcik wrote:Zdravím, měl bych nějaké otázky a snad budete mít někdo odpověď.
1) kam zmizela hláška z Tým/Stadion/Hřiště - psalo mi to tam něco jako Nepotřebujete instalovat nový trávník, teď tam už nic není.
Nejprve zmizela hláška, že nepotřebuji naistalovat nový trávník - tedy trávník byl bez jakékoli hlášky.
Po 30-ti dnech se objevila hláška: Je už pomalu čas k instalování nového povrchu na hřišti.
Po dalších 14-ti dnech : Opravdu potřebujete nainstalovat na hřiště nový povrh.
Čekal jsem ještě asi 5 dní za vytrvalého klesání kvality trávníku a pak už jsem se bál, takže jsem dal nainstalovat jen přírodní. Jestli to teda vydrží celých 10 dní potřebných k instalaci HiTech, to nevím, ale kvůli 2.500,- za zbytečnou stavbu přírodního, jsem nechtěl riskovat
.
Jak říkám - to je zaznamenaná vlastní zkušenost. Pouze jediná. Nepředpokládám ale, že by to jinde mělo probíhat výrazně jinak. Tedy v čase "bez hlášky" je ještě času dost.
Já jsem to jednou riskl a vyšlo to, sice o chlup ale vyšlo. Ale kdy jsem začal stavět ten hyper modern po hlášce, že nutně potřebuju nainstalovat, to opravdu netušímMošnaM wrote: Po 30-ti dnech se objevila hláška: Je už pomalu čas k instalování nového povrchu na hřišti.
Po dalších 14-ti dnech : Opravdu potřebujete nainstalovat na hřiště nový povrh.
Čekal jsem ještě asi 5 dní za vytrvalého klesání kvality trávníku a pak už jsem se bál, takže jsem dal nainstalovat jen přírodní. Jestli to teda vydrží celých 10 dní potřebných k instalaci HiTech, to nevím, ale kvůli 2.500,- za zbytečnou stavbu přírodního, jsem nechtěl riskovat
.
Jak říkám - to je zaznamenaná vlastní zkušenost. Pouze jediná. Nepředpokládám ale, že by to jinde mělo probíhat výrazně jinak. Tedy v čase "bez hlášky" je ještě času dost.
K bodu 2 z toho tvého komentáře jsem nepochopil, jestli máš problém s Excelem nebo s SPMT a nebo s obojím?lajcik wrote:Zdravím, měl bych nějaké otázky a snad budete mít někdo odpověď.
1) kam zmizela hláška z Tým/Stadion/Hřiště - psalo mi to tam něco jako Nepotřebujete instalovat nový trávník, teď tam už nic není
2) už pár dní nemůžu vycucnout data ze SPMT a nevím proč. Mám sice přeinstalovaný windows, ale nainstalované mám vše co předtím. Když chci otevřít nějaký soubor v excelu jako dříve ,tak mi to píše: !"Soubor formátu XML, který jste otevřeli, obsahoval více řádků nebo sloupců dat, než kolik podporuje aplikace Microsoft excel.Řádky nebou sloupce přesahující podporovaný počet byly ignorovány. Bohužel neotevřu to ani na druhém PC ani v práci.
To samé mi dělají i data z druhého prográmku ASPT.
Nevíte co s tím? Jak to opravit? Nebo co je špatně?
Předem moc díky!
Áno, už sa to tu niekde spomínalo.pupajdi13 wrote:nevím jestli se to už někde řešilo,ale všimli jste si toho nastavení při práteláku... při nerozhodném výsledku penalty?