Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

ps2512
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by ps2512 »

pupajdi13 wrote:Prakticky ňic.
Akorat nas je pulka co to byvalo;)
Ne-li ještě míň :mrgreen: :cry:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Woko wrote:Zdravim všechny, kteří se drží u této hry...
Já hlásím svůj návrat (který netuším jak dlouho potrvá)...
A tak se ptám: Co se za ty dva roky, co jsem nehrál, změnilo? (stručně prosím:D)
Žíši zdar :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
lajcik
Coach

Post by lajcik »

Zdravím, měl bych nějaké otázky a snad budete mít někdo odpověď.
1) kam zmizela hláška z Tým/Stadion/Hřiště - psalo mi to tam něco jako Nepotřebujete instalovat nový trávník, teď tam už nic není
2) už pár dní nemůžu vycucnout data ze SPMT a nevím proč. Mám sice přeinstalovaný windows, ale nainstalované mám vše co předtím. Když chci otevřít nějaký soubor v excelu jako dříve ,tak mi to píše: !"Soubor formátu XML, který jste otevřeli, obsahoval více řádků nebo sloupců dat, než kolik podporuje aplikace Microsoft excel.Řádky nebou sloupce přesahující podporovaný počet byly ignorovány. Bohužel neotevřu to ani na druhém PC ani v práci.
To samé mi dělají i data z druhého prográmku ASPT.
Nevíte co s tím? Jak to opravit? Nebo co je špatně?
Předem moc díky!
Homar
Team Board Member

Post by Homar »

k bodu 1: Za pár dnů se ti tam objeví, že je třeba položit trávník nový. Takže bych neváhal a položil obyč trávník a pak ten nejlepší.
lajcik
Coach

Post by lajcik »

koukal jsem i na tým od bratra, ten to tam taky nemá.. nevím, spíše mě zajímá jestli to tam máte vy nebo to zmizelo všem nebo je to opravdu tím že trávník dosloužil.. taky už má zasebou snad 1000 zápasů :-)))
PaToM

Post by PaToM »

lajcik wrote:koukal jsem i na tým od bratra, ten to tam taky nemá.. nevím, spíše mě zajímá jestli to tam máte vy nebo to zmizelo všem nebo je to opravdu tím že trávník dosloužil.. taky už má zasebou snad 1000 zápasů :-)))
Ja to tam mám, ale otázka je aký máš stav ihriska, možno to nám ponúkne odpoveď.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Big El

Post by Big El »

PaToM wrote:
lajcik wrote:koukal jsem i na tým od bratra, ten to tam taky nemá.. nevím, spíše mě zajímá jestli to tam máte vy nebo to zmizelo všem nebo je to opravdu tím že trávník dosloužil.. taky už má zasebou snad 1000 zápasů :-)))
Ja to tam mám, ale otázka je aký máš stav ihriska, možno to nám ponúkne odpoveď.
K bodu 2 odpověď neznám. K bodu 1 mám trávník na 99% a tu větu tam nikde nevidím...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Hák

Post by Hák »

Pokud zmizí hláška nepotřebujete nainstalovat nový trávník, je to signál k tomu, aby jste začali stavět trávník nový. Nevím přesně v jakém časovém horizontu (14dní, 3týdny) se rapidně začne zhoršovat kvalita trávníku po každém zápase. Čili kdo tam tu hlášku nemá, tak dejte stavět ten nejobyčejnější trávník, který je hotový za 1 den a poté hned ten nejlepší. Bezpečně se tak vyhnete problémům s kontumacemi za špatný stav hřiše.....
SK Kobeřice - E.36
MošnaM

Post by MošnaM »

lajcik wrote:Zdravím, měl bych nějaké otázky a snad budete mít někdo odpověď.
1) kam zmizela hláška z Tým/Stadion/Hřiště - psalo mi to tam něco jako Nepotřebujete instalovat nový trávník, teď tam už nic není
Tady bych měl trošku přesnější odpověd. Nebo lépe - zaznamenanou vlastní zkušenost. Ono totiž u nejlepšího trávníku to mockrát nezažijet, když vydrží cca 9 sezón. Takže když mne to potkalo loni na podzim podruhé v kariéře, pokusil jsem se to zaznamenat :wink: .

Nejprve zmizela hláška, že nepotřebuji naistalovat nový trávník - tedy trávník byl bez jakékoli hlášky.
Po 30-ti dnech se objevila hláška: Je už pomalu čas k instalování nového povrchu na hřišti.
Po dalších 14-ti dnech : Opravdu potřebujete nainstalovat na hřiště nový povrh.
Čekal jsem ještě asi 5 dní za vytrvalého klesání kvality trávníku a pak už jsem se bál :lol: , takže jsem dal nainstalovat jen přírodní. Jestli to teda vydrží celých 10 dní potřebných k instalaci HiTech, to nevím, ale kvůli 2.500,- za zbytečnou stavbu přírodního, jsem nechtěl riskovat :wink: .

Jak říkám - to je zaznamenaná vlastní zkušenost. Pouze jediná. Nepředpokládám ale, že by to jinde mělo probíhat výrazně jinak. Tedy v čase "bez hlášky" je ještě času dost.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Big El

Post by Big El »

MošnaM wrote:
Tady bych měl trošku přesnější odpověd. Nebo lépe - zaznamenanou vlastní zkušenost. Ono totiž u nejlepšího trávníku to mockrát nezažijet, když vydrží cca 9 sezón. Takže když mne to potkalo loni na podzim podruhé v kariéře, pokusil jsem se to zaznamenat :wink: .

Nejprve zmizela hláška, že nepotřebuji naistalovat nový trávník - tedy trávník byl bez jakékoli hlášky.
Po 30-ti dnech se objevila hláška: Je už pomalu čas k instalování nového povrchu na hřišti.
Čekal jsem ještě asi 5 dní za vytrvalého klesání kvality trávníku a pak už jsem se bál :lol: , takže jsem dal nainstalovat jen přírodní. Jestli to teda vydrží celých 10 dní potřebných k instalaci HiTech, to nevím, ale kvůli 2.500,- za zbytečnou stavbu přírodního, jsem nechtěl riskovat :wink: .

Jak říkám - to je zaznamenaná vlastní zkušenost. Pouze jediná. Nepředpokládám ale, že by to jinde mělo probíhat výrazně jinak. Tedy v čase "bez hlášky" je ještě času dost.
Tak pak já přidám ještě jednu zkušenost. Když je to už velký průšvih, tak přijde zpráva, že je třeba trávník vyměnit. Přijde sama od sebe, není potřeba ani mít asistenta - toho jsem neměl nikdy...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Hadis

Post by Hadis »

MošnaM wrote: Po 30-ti dnech se objevila hláška: Je už pomalu čas k instalování nového povrchu na hřišti.

Já jsem to jednou riskl a vyšlo to, sice o chlup ale vyšlo. Ale kdy jsem začal stavět ten hyper modern po hlášce, že nutně potřebuju nainstalovat, to opravdu netuším :)
AC Had Bozak

puzzle

Post by puzzle »

2) už pár dní nemůžu vycucnout data ze SPMT a nevím proč. Mám sice přeinstalovaný windows, ale nainstalované mám vše co předtím. Když chci otevřít nějaký soubor v excelu jako dříve ,tak mi to píše: !"Soubor formátu XML, který jste otevřeli, obsahoval více řádků nebo sloupců dat, než kolik podporuje aplikace Microsoft excel.Řádky nebou sloupce přesahující podporovaný počet byly ignorovány. Bohužel neotevřu to ani na druhém PC ani v práci.
To samé mi dělají i data z druhého prográmku ASPT.
Nevíte co s tím? Jak to opravit? Nebo co je špatně?
Předem moc díky!
K bodu 2 z toho tvého komentáře jsem nepochopil, jestli máš problém s Excelem nebo s SPMT a nebo s obojím?
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

nevím jestli se to už někde řešilo,ale všimli jste si toho nastavení při práteláku... při nerozhodném výsledku penalty?
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
PaToM

Post by PaToM »

pupajdi13 wrote:nevím jestli se to už někde řešilo,ale všimli jste si toho nastavení při práteláku... při nerozhodném výsledku penalty?
Áno, už sa to tu niekde spomínalo. :wink:
Je to fajn feature, môže sa to zísť napr. pri zápasoch Českého alebo Slovenského Pohára. Ale samozrejme aj pri úplne obyčajnom pool-zápase poteší. Konečne niečo nové a užitočné. :)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
jonY.h
Team President

Post by jonY.h »

čau, jde Vám teď normálně v Battle-strategy vypočítat výkon týmu? Mě to totiž teď nějak blbne, nakopíruju tam co je potřeba a jen to zabliká a naskočí jen samé nuly - Vám to jde?
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”