No já doufám, že vydržíps2512 wrote:i já se přidávám a vím, že budeš nestraný!!!tom17 wrote:Díky
Jen jedna věc...Bono zůstává ve své funkci, nebo ho nahrazuješ??? Budeme mít teda 2 české šerify, či jen jednoho?

Ve dvou se to lépe táhne...

Moderator: Czech Moderators
No já doufám, že vydržíps2512 wrote:i já se přidávám a vím, že budeš nestraný!!!tom17 wrote:Díky
Jen jedna věc...Bono zůstává ve své funkci, nebo ho nahrazuješ??? Budeme mít teda 2 české šerify, či jen jednoho?
Dík. Těch amatérskej je určitě mnohem víc. Malý děcka a tak. Nevyzrálý osobnosti. A další, nechci aby to vyznělo, že někým pohrdám nebo tak... Já jsem byl v 10 taky na tom jinak než teď v 25...beda sekacka wrote: Tak hodně zdaru v lovu amatérskej podvodníků:-) Těch naivních zde bude nejvíc.
Nevím jaké máte přesně možnosti, ale v lovu profesionálních podvodníků(pokud zde aktuálně jsou)si myslím moc šancí na úspěšnost nemáte.
Pokusím se. Teď zrovna na ní pracovat nemůžu, takže zkusím vyřídit tady SP, e-maily a i FBHadis wrote:Otázka ale zní, jestli tu diplomku dopíšeš![]()
Gratulace k novému postu a ať je o Tobě slyšet co nejméně![]()
Hadis
Tak až teď jsem se díval, jak dopadl ten váš případ, ke kterému jsem se vyjadřoval ještě bez šerifské hvězdy.Solieter wrote:Dostali jsme BAN za 70 zápasů , kdy Clasic hrál doma podle šerifa.
Zdravim.dnes jsem dostal ban z toho důvodu že se moje žena přihlásila také na SP a já si s ní dal přáteláček a pozval ji do turnaje o částce 10.000. Neodehráli jsme zatim ani jeden zápas krom toho přáteláku.Anglicky neumim a proto žádám jestli by jste mi mohli nějak poradit jak to mám vysvětlit.Žádnou černotu nechci provozovat a o používání dvou lidí z jednoho PC jsem se dozvěděl bohužel až takto.Asi jsem špatně četl pravidla.Žádám Vás tedy o pomoc.Děkuji.Manažer NOELLbono25 wrote:Ahoj Frankie, hrát můžete klidně i bez oznámení. Jen si nesmíte vzájemně prodávat hráče, hrát spolu příliš mnoho přáteláků (a jen střídavě doma-venku) a nehlásit se do společných turnajů s vyšším startovným než 20.000 (dřív se za to automaticky dával ban při vysokým startovným, nyní jsme benevolentnější a je z toho jen pokuta - ale i ta pak zamrzí).Frankie85 wrote:Ahoj,
vím, že už jsem to někde četl, ale nemohu si vzpomenout, kde to mohlo být. A když už je tu ten topic..
Prosím vás, mohli by jste mi poradit, kam máme se spolubydlícím nahlásit, že hrajeme ze stejné sítě? Nedávno si založil tým a já abych trnul hrůzou, kdy přijde BANán.Někde jsem četl, že když se to nahlásí a nikdy mezi sebou nebudeme obchodovat, tak by to mělo být v pořádku.
Napiš mi na můj šerifský e-mail. Pomůžu Ti v komunikaci s šerifem, který Tě zabanoval. Odbanovat Tě však může jenom on.noell wrote: Zdravim.dnes jsem dostal ban z toho důvodu že se moje žena přihlásila také na SP a já si s ní dal přáteláček a pozval ji do turnaje o částce 10.000. Neodehráli jsme zatim ani jeden zápas krom toho přáteláku.Anglicky neumim a proto žádám jestli by jste mi mohli nějak poradit jak to mám vysvětlit.Žádnou černotu nechci provozovat a o používání dvou lidí z jednoho PC jsem se dozvěděl bohužel až takto.Asi jsem špatně četl pravidla.Žádám Vás tedy o pomoc.Děkuji.Manažer NOELL
Nejsi první, kdo mě na to upozorňujeHmyzak wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=24198233
Podle mě je 13M za 17letého GK s agresí 91 prostě trochu moc...