Tak čo ja viem, zatiaľ čo som pochopil na SP je to, že najhoršie čo sa mi môže stať je, že mi neúmyselne odíde hráč po vypršaní zmluvy - všetko ostatné sú banality.Big El wrote:Nu, je vidět, že jsi toho ještě nezažil spoustuPaToM wrote:Tak to sa mi ešte nestalo, aby sa mi zranili počas tréningu behom 4 dní zranili 3 hráči.
Za 2 alebo 3 sezóny sa mi tak zranil jeden alebo dvaja hráči a teraz v krátkom slede traja. To si snáď fyzioš robí len srandu??!!! Po zraneniach hráči naberajú konečne fyzičku, mladíci sa pomaličky dostávajú do kondície a DRB, ďalší ide ležať. A de facto na 4-5 dní. SUPER!!!Som na prvom mieste, takže diváci by sa na priateľské zápasy len hrnuli a H-čkarom sa na poole pozvánky dobre príjmajú, tak keď potrebujem každý cent sa mi hráči budú liečiť. ÚŽASNÉ!!! Sa na to môžem vys...
http://img517.imageshack.us/img517/7155/zranenia.jpg
Nezoufej, bude hůř
Mimochodom niečo podobné vravievala aj dejepisárka na strednej, keď videla niekoho zo spolužiakov zúfalo sedieť nad testom z dejepisu:
"Neplač, bude aj horšie..."
To vedelo vždy potešiť.

Aj moja chabá angličtina stačí na to, aby som pochopil, čo mi Nemo napísal, ale logika veci mi jasná dostatočne nie je...
 Aj moja chabá angličtina stačí na to, aby som pochopil, čo mi Nemo napísal, ale logika veci mi jasná dostatočne nie je...