IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: II. SP Sraz české komunity (případně i slovenské a belgi
Nic si z toho nedělej. Každý občas přestřelí. Příště budeš obezřetnější, ale jít musíš 

Bohemians forever !!!
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
-
Jde o to Foxi, že já bych správně pít neměl vůbec, ze zdravotních důvodů...a přesto jsem stále nepoučitelnýFoxir wrote:Nic si z toho nedělej. Každý občas přestřelí. Příště budeš obezřetnější, ale jít musíš

Naposledy když jsem to takhle přehnal s vínem tak jsem skončil v nemocnici se zánětem slinivky...
Takže si už budu muset dávat velkého bacha...
-
Tak hlavne, kdyz se tady hadate o tom fotbale, tak "Sparta" vyhrala jen diky posile z MB:-D
A dam sem jeste jednu specialni fotku pro Foxira a Pupajdiho:-D Zbytek musim nekam nahrat a hodim sem odkaz
Nikca jeste plna odhodlani, ze tu pentli chyti.. bohuzel i kdyz udelala neskutecnou robinzonadu a letela vzduchem do pravy sibenice, tak skorovani nezabranila..

A dam sem jeste jednu specialni fotku pro Foxira a Pupajdiho:-D Zbytek musim nekam nahrat a hodim sem odkaz
Nikca jeste plna odhodlani, ze tu pentli chyti.. bohuzel i kdyz udelala neskutecnou robinzonadu a letela vzduchem do pravy sibenice, tak skorovani nezabranila..

FK Bolka FOREVER
MNM nesmyslně zastavil mou nádhernou střelu do šibenice a Kopeček si zbytečně naběhl na moji kličku a strčil svoji nohu pod moji kopačku.
Já nebrečím, jsem na svoji modřinu pyšný, protože to byla krásně zastvená střela! Apropo, už je žlutá.
Já nebrečím, jsem na svoji modřinu pyšný, protože to byla krásně zastvená střela! Apropo, už je žlutá.
Jsem zpět a snad to půjde, jinak.....
I když už uběhlo pár dní a koloběh práce a povinností nás zhltil, tak i s odstupem musím napsat, že sraz se moc povedl, líbil se mi i více než minule, ale to je daný tím, že jsem vydržel celý víkend. Děkuji pořadatelů (Xixor atd), děkuji za pozvání a příští rok nashledanou. Termín i místo je nádherné, i když to mám trochu z ruky, ale Ostraváci jsou na tom skoro stejně.
PS. příští rok se muže někdo přidat a můžeme zase udělat malou tůru, ale raději po rovině. Jeremy byl trochu schvácen
PS. příští rok se muže někdo přidat a můžeme zase udělat malou tůru, ale raději po rovině. Jeremy byl trochu schvácen

Jo už jsem konečně stáhl foto, je jich dosti a docela kvalitní, takže to dám někam na net a pošlu odkaz. Matteo co to moje rozvalené tělo na posteli? 

-
Nejen JeremyPS. příští rok se muže někdo přidat a můžeme zase udělat malou tůru, ale raději po rovině. Jeremy byl trochu schvácen![]()

nohy mám furt samý štípanec

No co, jsem si udělal menší špionáž s foťákem do vašeho pokoje když jste pak relaxovaliMatteo co to moje rozvalené tělo na posteli?![]()

-

...vidím, že ste si dali do programu aj Mušov s Děvínem

ty jsi ďábel!
-
Kdepak, špion to je. Teď právě asi už sází svoji první révu.MNM wrote:ty jsi ďábel!

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
MNM wrote:ty jsi ďábel!

-
Nádherný to krajAngee wrote:3 Bobule
![]()
...vidím, že ste si dali do programu aj Mušov s Děvínem

Jen já, MNM a Jeremy jsme měli cestovatelské choutky - ostatní byli zalezlí u piva a telky

-
Kecko, já si dal hoďku a půl na trajku mezi Velkými Pavlovicemi a Bořeticemi. Kdyby jste mi řekli kam se chcytáte, tak jsem jel s váma.Matteo76 wrote:Nádherný to krajAngee wrote:3 Bobule
![]()
...vidím, že ste si dali do programu aj Mušov s Děvínem![]()
Jen já, MNM a Jeremy jsme měli cestovatelské choutky - ostatní byli zalezlí u piva a telky

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Včera jsem trošku kopal na netu a narazil jsem na tento starší, ale zajímavý článek
o panu J. Suském (jež nás provázel sklípkem), doporučuju:
"Pana Suského jsme potkali na ulici při přecházení mezi sklípky. Stačilo jen malinko projevit zájem a záhy se ukázalo, že je chodící vinařskou encyklopedií. Muž před námi vypadal se svým zakrouceným knírem a holou hlavou, jako by se právě vrátil z tureckých válek, ale stačilo jen pár vět a bylo jasné, že na Velké Pavlovice nedá dopustit"
http://in.ihned.cz/c1-30191840
A k těm 2Bobulím:
"Naslouchali jsme historkám mnohých vinařským nestorům, napadá mě třeba Jara Suský, a leccos z těchto cest se do filmu dostalo"
http://www.sms.cz/film/2_bobule
Na konci filmu je opravdu záběr na něj a i v titulcích je několikrát uvedený, jak jsem se s ním o tom v sobotu bavil
o panu J. Suském (jež nás provázel sklípkem), doporučuju:
"Pana Suského jsme potkali na ulici při přecházení mezi sklípky. Stačilo jen malinko projevit zájem a záhy se ukázalo, že je chodící vinařskou encyklopedií. Muž před námi vypadal se svým zakrouceným knírem a holou hlavou, jako by se právě vrátil z tureckých válek, ale stačilo jen pár vět a bylo jasné, že na Velké Pavlovice nedá dopustit"

http://in.ihned.cz/c1-30191840
A k těm 2Bobulím:

"Naslouchali jsme historkám mnohých vinařským nestorům, napadá mě třeba Jara Suský, a leccos z těchto cest se do filmu dostalo"
http://www.sms.cz/film/2_bobule
Na konci filmu je opravdu záběr na něj a i v titulcích je několikrát uvedený, jak jsem se s ním o tom v sobotu bavil