Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by kopeckar »

tom17 wrote:
oslicek wrote: Je dost dobře možné, že celá záležitost povede k odstoupení jednoho šerifa...
Doufejme že toho správného. Respektive by se spíše hodilo napsat, že toho špatného. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
puzzle

Post by puzzle »

Puzzle wrote:Hi,
I have a ask. Sheriff of ~dardar_3~ sold his player for 28M. This amount was lower at 20M. Why? Why hasn´t dadar got BAN, so how would will got every other manager? Interest about Soccer project is always smaller and smaller. And think you, that this problem of dadar and his castigation of cut-down for 10M from price is enought? I think, that no and I´m not be alone. Dadar would have been the best appraiser of price, so he isn´t may got a price 28M fot this player, which such price haven´t.
Sjarel wrote:Hi, Please create a cheatreport if you want to sheriffs to investigate this.

grtz,
Sjarel

Takhle reagoval ten nejvyšší...
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
ps2512

Post by ps2512 »

puzzle wrote:
Sjarel wrote:Hi, Please create a cheatreport if you want to sheriffs to investigate this.

grtz,
Sjarel

Takhle reagoval ten nejvyšší...
to zní jako odpověď z automatu :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Tož nic mám novou zábavu, už jsem ho opět nahlásil. Uvidíme, kdo to dýl vydrží, jestli mě zabanuje a nebo to bude happy end. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
puzzle

Post by puzzle »

kopeckar wrote:Tož nic mám novou zábavu, už jsem ho opět nahlásil. Uvidíme, kdo to dýl vydrží, jestli mě zabanuje a nebo to bude happy end. :mrgreen:
Jn pozor on ti vlastně može dat BANááán :mrgreen:

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tak koukám , že kauza "dardar" nějak vyšuměla...šerifská hvězda mu stále svítí a 20 mega na učtě taktéž :roll:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Jaromir Blazek
Team Board Member

Post by Jaromir Blazek »

pupajdi13 wrote:tak koukám , že kauza "dardar" nějak vyšuměla...šerifská hvězda mu stále svítí a 20 mega na učtě taktéž :roll:

jj kamaráde kdo umí umí a ostatní čumí.Tak to je a stále bude hlavně v kruzích nejvyšších. :mrgreen: :mrgreen:
Jaromir Blazek
Sparta Tatobity
divize C.1
Není důležité zvítězit , ale zúčastnit se
puzzle

Post by puzzle »

pupajdi13 wrote:tak koukám , že kauza "dardar" nějak vyšuměla...šerifská hvězda mu stále svítí a 20 mega na učtě taktéž :roll:
jn, to je jak naša politika, vídím, že to neni jenom u nás, bordel je všady :roll: :| :evil: :cry:

ps2512

Post by ps2512 »

puzzle wrote:
jn, to je jak naša politika, vídím, že to neni jenom u nás, bordel je všady :roll: :| :evil: :cry:
Tak jak to teda je Tome?
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Jaromir Malanta
Team President

Post by Jaromir Malanta »

ps2512 wrote:
puzzle wrote:
Tak jak to teda je Tome?
No jak by to asi bylo, prostě to vyšumělo, chtěl bych se spíše zeptat jak to je s funkčním obdobím šerifa, na jak dlouho je volen, kým a kdo ho popřípadě může odvolat, ale to je v případě dardara asi jedno, on se prostě řídí heslem: já jsem šerif, kdo je víc... :( :(
FC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, E.68

Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
puzzle

Post by puzzle »

Jaromir Malanta wrote: No jak by to asi bylo, prostě to vyšumělo, chtěl bych se spíše zeptat jak to je s funkčním obdobím šerifa, na jak dlouho je volen, kým a kdo ho popřípadě může odvolat, ale to je v případě dardara asi jedno, on se prostě řídí heslem: já jsem šerif, kdo je víc... :( :(
Já myslím, že se nijak nevolí, Sjarel ho vybere a je tam dokud bude chtět nebo dokud ho zase Sjarel neodvolá.. :wink:

tom17
Team President

Post by tom17 »

puzzle wrote:
Jaromir Malanta wrote: No jak by to asi bylo, prostě to vyšumělo, chtěl bych se spíše zeptat jak to je s funkčním obdobím šerifa, na jak dlouho je volen, kým a kdo ho popřípadě může odvolat, ale to je v případě dardara asi jedno, on se prostě řídí heslem: já jsem šerif, kdo je víc... :( :(
Já myslím, že se nijak nevolí, Sjarel ho vybere a je tam dokud bude chtět nebo dokud ho zase Sjarel neodvolá.. :wink:
Ano, tak tomu je.
Myslím, že na výběr nového českého šerifa má určitý vliv také foxir, popř. úřadující český šerif, ale rozhoduje o tom Sjarel.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tom17
Team President

Post by tom17 »

ps2512 wrote:
puzzle wrote:
Tak jak to teda je Tome?
V tuhletu chvíli se zdá, že je celý případ u konce. Dardar má nadále plnou důvěru Sjarela.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
$atan
Assistant Coach

Post by $atan »

Ahoj všem, chtěl jsem se sem zaregistrovat, avšak nakonec jsem zjistil, že účet na fóru je z předchozího působení v SP stále aktivní. (Poslední přihlášení 10/2006 :-), čumim)
Po pár letech, kdy jsem čas od času plýtval časem u jiných onlajnovek jsem se vrátil ke starému "dobrému", časově přijatelnějšímu SP, nestačím se divit.
Manažerů ubylo, s veškerou úctou k šerifum (mají to těžké), ale nevím, řečeno s nadsázkou, jestli je to proto, že zabanovali spoustu černých účtů, či proto, že tu hru spoustu hráčům znechutili. Dřív jsem o tomhle topiku ani nevěděl, neměl jsem potřebu něco takového řešit, nyní aby se člověk bál, že ho bloknou kvůli každé "kravině", hloupému udání, popř. rozmaru některého z policajtů. Vážím si vaší dobrovolné činnosti, vašeho času,ale už taky asi ne všech. (Tome, neber osobně, zdáš se velmi solventní. :) )

Proč sem plácám? Potřebuju radu, napsal bych ti Tome na mail, ale jelikož tu tento případ ještě nebyl a že jsem to prolezl celé, tak třeba se hodí hodit to do placu. :-) Možná trochu zdlouhavě, ale popíši celou situaci:

Vrátil jsem se k SP a jelikož to nerad hraju sám, zas jsem přitáhl pár kamarádů. (Špičkování, souboje, rozebírání u piva, kdo co koupil a prodal, komu jaký přišel dorostenec atak, je na tom ve vrcholu to nejzábavnější :-) Naverboval jsem i kolegu z práce, ale protože ho to nechytlo, nakonec si jím vytvořený účet vzal jeho synovec, shodou okolností můj dobrý kamarád. Za toho oroduji, nemá momentálně čas, dostal BAN od šerifa Razvanici. Poté, co jsem zkouknul historii, bylo mi jasné za co, i když dost dobře nechápu, jak se mu to povedlo. Odpověď šerifa to potvrdila:

Hello,
#
# You were banned for the transfers you made with team olbramice. You
# bought 2 players from this team for very high prices compared with the
# real value of the players. Managers in SoccerProject are responsible
# for both outgoing and incoming transfers and every unrealistic offer
# needs to be reported to the sheriffs. As you failed to do this, your
# account has been blocked and the transfers have been adjusted.
#
# I hope you will see this as an opportunity to start the game with a
# new team, where you will be able to use all the experience you gained
# in the last seasons, but without forgetting about the spirit of fair
# play which governs SP.
#
# Of course, if you feel that you have been treated unfairly, you can
# write an e-mail at sheriffs@soccerproject.com and demand that another
# sheriff takes a look at your case, explaining your situation.
#
# Have a nice day,
#
# Sheriff Razvanica.

Mě kupříkladu nešlo podat ani dvě nabídky na hráče od jednoho manažera, samozřejmě, že jsem se o to pokusil omylem,
nezkoumám hned, jestli náhodou už nabídku na jeho hráče nemám, když toho někdo v jeden čas prodává víc, tak nechápu, jak se mu mohlo podařit koupit dva hráče od jednoho týmu. Byl bych docela rád, kdyby mi to tu ňákej rozum osvětlil :-) a pokud v tom není hakerskej fígl, pak je to chyba hry a nechápu, proč by za to měl být někdo trestanej. Jo ty hrozně vysoké částky byly cca od 1M do 1,5M (v historii jsou už asi upraveny na 0,5 a 1M), pravda, ti hráči nebyli žádnej zázrak, ale pokud potřeboval posílit tým aby se udržel v Gčku do kterého téměř hned po registraci postoupil a chvilku se s někym přetahoval, tak rozhodně nic nereálného.
Takže ve zkratce 2 hráče z jednoho týmu = :!: špatně :!: , chápu, jak se mu to povedlo :?: , kupujícího možná obohatil o 500 tisíc (kdyby šerif nezasáhl) sebe neobohatil o nic ani pro sebe nezískal žádnou výhodu, jen provedl dva ne nejlepší nákupy a za to BAN??? Proč ne zrušení transferu, přijatelná pokuta, třeba zmíněných 500 tis, proč toto? Naprosto chápu, proč se mu nechce začínat znova jak mu hodný šerif Razvanica radí :-D, všichni víme, jaká je to ze začátku nuda.

V právních systémech moderních společností se výše trestů zpravidla určuje dle míry společenské nebezpečnosti. Nechť mi někdo vysvětlí, kde je v tomto případě na BAN. Chtít se obohatit o 15 milionů v pořádku, dovolíme ti jen půlku, jsi blbej, prodělal jsi 500 tisíc takže hned zablokujem a zkus to znovu. :lol: :lol: :lol: Škoda, že už to tu není ani k smíchu.

Snad jsem vás nevyčerpal, hezkou hru.

PS:jeho nick: lucius / Sparta Rako, prosím tě Tome, pokud se doškrábeš a sem a byl by jsi ochotnej pomoci s překladem, i dkyž vlastně nevím, co mu na to odpovědět, byl bych rád naše angličtina žádnej zázrak. díky.
Nový Nick Simir111/Spartak Zbecno
Hák

Post by Hák »

tom17 wrote:
V tuhletu chvíli se zdá, že je celý případ u konce. Dardar má nadále plnou důvěru Sjarela.
Díky za info, je dobré vědět že můžu cenu hráče přestřelit klidně i o 10M a nic mi za to nehrozí, konečně taky něco vydělám.....
SK Kobeřice - E.36
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”