Doufejme že toho správného. Respektive by se spíše hodilo napsat, že toho špatného.tom17 wrote:oslicek wrote: Je dost dobře možné, že celá záležitost povede k odstoupení jednoho šerifa...

Moderator: Czech Moderators
Doufejme že toho správného. Respektive by se spíše hodilo napsat, že toho špatného.tom17 wrote:oslicek wrote: Je dost dobře možné, že celá záležitost povede k odstoupení jednoho šerifa...
Puzzle wrote:Hi,
I have a ask. Sheriff of ~dardar_3~ sold his player for 28M. This amount was lower at 20M. Why? Why hasn´t dadar got BAN, so how would will got every other manager? Interest about Soccer project is always smaller and smaller. And think you, that this problem of dadar and his castigation of cut-down for 10M from price is enought? I think, that no and I´m not be alone. Dadar would have been the best appraiser of price, so he isn´t may got a price 28M fot this player, which such price haven´t.
Sjarel wrote:Hi, Please create a cheatreport if you want to sheriffs to investigate this.
grtz,
Sjarel
to zní jako odpověď z automatupuzzle wrote:Sjarel wrote:Hi, Please create a cheatreport if you want to sheriffs to investigate this.
grtz,
Sjarel
Takhle reagoval ten nejvyšší...
Jn pozor on ti vlastně može dat BANááánkopeckar wrote:Tož nic mám novou zábavu, už jsem ho opět nahlásil. Uvidíme, kdo to dýl vydrží, jestli mě zabanuje a nebo to bude happy end.
pupajdi13 wrote:tak koukám , že kauza "dardar" nějak vyšuměla...šerifská hvězda mu stále svítí a 20 mega na učtě taktéž![]()
jn, to je jak naša politika, vídím, že to neni jenom u nás, bordel je všadypupajdi13 wrote:tak koukám , že kauza "dardar" nějak vyšuměla...šerifská hvězda mu stále svítí a 20 mega na učtě taktéž![]()
Tak jak to teda je Tome?puzzle wrote:jn, to je jak naša politika, vídím, že to neni jenom u nás, bordel je všadypupajdi13 wrote:tak koukám , že kauza "dardar" nějak vyšuměla...šerifská hvězda mu stále svítí a 20 mega na učtě taktéž![]()
![]()
![]()
![]()
No jak by to asi bylo, prostě to vyšumělo, chtěl bych se spíše zeptat jak to je s funkčním obdobím šerifa, na jak dlouho je volen, kým a kdo ho popřípadě může odvolat, ale to je v případě dardara asi jedno, on se prostě řídí heslem: já jsem šerif, kdo je víc...ps2512 wrote:Tak jak to teda je Tome?puzzle wrote:jn, to je jak naša politika, vídím, že to neni jenom u nás, bordel je všadypupajdi13 wrote:tak koukám , že kauza "dardar" nějak vyšuměla...šerifská hvězda mu stále svítí a 20 mega na učtě taktéž![]()
![]()
![]()
![]()
Já myslím, že se nijak nevolí, Sjarel ho vybere a je tam dokud bude chtět nebo dokud ho zase Sjarel neodvolá..Jaromir Malanta wrote: No jak by to asi bylo, prostě to vyšumělo, chtěl bych se spíše zeptat jak to je s funkčním obdobím šerifa, na jak dlouho je volen, kým a kdo ho popřípadě může odvolat, ale to je v případě dardara asi jedno, on se prostě řídí heslem: já jsem šerif, kdo je víc...![]()
Ano, tak tomu je.puzzle wrote:Já myslím, že se nijak nevolí, Sjarel ho vybere a je tam dokud bude chtět nebo dokud ho zase Sjarel neodvolá..Jaromir Malanta wrote: No jak by to asi bylo, prostě to vyšumělo, chtěl bych se spíše zeptat jak to je s funkčním obdobím šerifa, na jak dlouho je volen, kým a kdo ho popřípadě může odvolat, ale to je v případě dardara asi jedno, on se prostě řídí heslem: já jsem šerif, kdo je víc...![]()
V tuhletu chvíli se zdá, že je celý případ u konce. Dardar má nadále plnou důvěru Sjarela.ps2512 wrote:Tak jak to teda je Tome?puzzle wrote:jn, to je jak naša politika, vídím, že to neni jenom u nás, bordel je všadypupajdi13 wrote:tak koukám , že kauza "dardar" nějak vyšuměla...šerifská hvězda mu stále svítí a 20 mega na učtě taktéž![]()
![]()
![]()
![]()
Díky za info, je dobré vědět že můžu cenu hráče přestřelit klidně i o 10M a nic mi za to nehrozí, konečně taky něco vydělám.....tom17 wrote:
V tuhletu chvíli se zdá, že je celý případ u konce. Dardar má nadále plnou důvěru Sjarela.