Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
ahojte
je možné aby som hral soccerproject spoločne s mojim bratom na tom istom PC?
FC Tokaj Mala Trna
Možné to je, ale mosíte dodržovat určité pravidla a to:werule wrote:ahojte
1) Neobchodovat mezi sebou
2) Nehrát bohaté přátelské turnaje
Nevim jestli je to všechno.. třeba mě někdo doplní...
Last edited by puzzle on Sat Jul 10, 2010 12:12 pm, edited 1 time in total.
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

-
- Member of the Soccer Project Association
No, radšej nehrať...puzzle wrote: 2) Hrát bohaté přátelské turnaje

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
PaToM wrote:No, radšej nehrať...puzzle wrote: 2) Hrát bohaté přátelské turnaje

(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

Poslední dobou sice nedělám nic jiného než píšu do tohoto topicu, ale nedá se, zase jeden SPAM
Téma: Smlouvy¨
Když má někdo plat 10 000, a já mu prodlužuju smlouvu, o kolik se mu zmenší když mu dám dům a auto. A jak je to z Premií za výhru a podpisovým bonusem...?

Když má někdo plat 10 000, a já mu prodlužuju smlouvu, o kolik se mu zmenší když mu dám dům a auto. A jak je to z Premií za výhru a podpisovým bonusem...?

(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

-
äuto dům ani podpisový bonus nedávám...je to zanedbatelné v poměru k platu.........plat = 2x premie za výhrupuzzle wrote:Poslední dobou sice nedělám nic jiného než píšu do tohoto topicu, ale nedá se, zase jeden SPAM![]()

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Pokiaľ viem, tak dom aj auto je fixne každé po 56€ k sume. (Alebo to závisí od dĺžky zmluvy???)
Čiže ak napr. dáš hráčovi plat 5000€ (0€ podpisový bonus, 0€ za víťazstvo) a budeš mu platiť dom aj auto, je to to isté ako keby si mu dal plat 5112€ bez domu a auta (a bez podpisového bonusu a bonusu za víťazstvo).
Čiže ak napr. dáš hráčovi plat 5000€ (0€ podpisový bonus, 0€ za víťazstvo) a budeš mu platiť dom aj auto, je to to isté ako keby si mu dal plat 5112€ bez domu a auta (a bez podpisového bonusu a bonusu za víťazstvo).
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
ahoj všichni,
prosím o radu.Jde o to,že když si nenastavim na nějaký den sestavu na zápasy co se ten den hrají a nechám to na trenérovi,tak mi ten zabedněnec staví pořád ty samý hráče a ty se mi vyčerpaji do padnutí,přestože na jejich post čekaji i dva čerství,ale ty prostě nepostaví
V nastavení taktiky (A) nemám uvedeny žádné hráče,tak by je měl trenér stavit automaticky rovnoměrně???? Takhle prostě nemůžu nechat tým bez dozoru 
Pokud s tím máte někdo nějakou zkušennost,tak díky za každou radu
prosím o radu.Jde o to,že když si nenastavim na nějaký den sestavu na zápasy co se ten den hrají a nechám to na trenérovi,tak mi ten zabedněnec staví pořád ty samý hráče a ty se mi vyčerpaji do padnutí,přestože na jejich post čekaji i dva čerství,ale ty prostě nepostaví

Trandak1@TJ Bystřice.D12
Nu, holt zkrátka přednastavit sestavu na nějakou dobu dopředu. Buď ráno, případně pokud nestíháš, tak večer. Jiná varianta asi není...trandak1 wrote:ahoj všichni,
prosím o radu.Jde o to,že když si nenastavim na nějaký den sestavu na zápasy co se ten den hrají a nechám to na trenérovi,tak mi ten zabedněnec staví pořád ty samý hráče a ty se mi vyčerpaji do padnutí,přestože na jejich post čekaji i dva čerství,ale ty prostě nepostavíV nastavení taktiky (A) nemám uvedeny žádné hráče,tak by je měl trenér stavit automaticky rovnoměrně???? Takhle prostě nemůžu nechat tým bez dozoru
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Pokud nenastavíš absolutně žádnou sestavu a A-tým nemáš předvyplněn, tak se sestava nastavuje automaticky podle hodnocení. Vždy hrají hráči s nejvyšším hodnocením, což jsou většinou ti samí hráčitrandak1 wrote:ahoj všichni,
prosím o radu.Jde o to,že když si nenastavim na nějaký den sestavu na zápasy co se ten den hrají a nechám to na trenérovi,tak mi ten zabedněnec staví pořád ty samý hráče a ty se mi vyčerpaji do padnutí,přestože na jejich post čekaji i dva čerství,ale ty prostě nepostavíV nastavení taktiky (A) nemám uvedeny žádné hráče,tak by je měl trenér stavit automaticky rovnoměrně???? Takhle prostě nemůžu nechat tým bez dozoru

Sestavu musíš zkrátka nastavovat ty sám dopředu

Netris->Hell Riders->E.21
To to platí i když mám hlášenou dovolenou,nebo tam se to dosazuje rovnoměrně ?????Netris1 wrote:Pokud nenastavíš absolutně žádnou sestavu a A-tým nemáš předvyplněn, tak se sestava nastavuje automaticky podle hodnocení. Vždy hrají hráči s nejvyšším hodnocením, což jsou většinou ti samí hráčitrandak1 wrote:ahoj všichni,
Pokud s tím máte někdo nějakou zkušennost,tak díky za každou radu![]()
Sestavu musíš zkrátka nastavovat ty sám dopředu
Trandak1@TJ Bystřice.D12
-
dovolená na tom nic nemění.trandak1 wrote: To to platí i když mám hlášenou dovolenou,nebo tam se to dosazuje rovnoměrně ?????
Po celou dobu dovolené ti tam systém háže ty stejné hráče do padnutí duše i těla

AC Had Bozak
-
A k čomu je potom ten asistent trénera? Či len pre to, aby ťa upozornil, keď nejakému hráčovi končí zmluva? Však v FAQ je napísané, že spraví počas dovolenky manažéra nejaké základné opatrenia. Čo tým potom myslia, ak nie nastavenie hráčov na zápas? To ho môžem rovno prepustiť, škoda peňazíHadis wrote:dovolená na tom nic nemění.trandak1 wrote: To to platí i když mám hlášenou dovolenou,nebo tam se to dosazuje rovnoměrně ?????
Po celou dobu dovolené ti tam systém háže ty stejné hráče do padnutí duše i těla

Inak, keď už som pri tom prepúšťaní zamestnancov - keď ho prepustím, platím nejaké odchodné alebo iné sankcie?
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Ano, asistent trenéra je absolutně k ničemu a je zbytečné ho platitHippopotamus wrote: A k čomu je potom ten asistent trénera? Či len pre to, aby ťa upozornil, keď nejakému hráčovi končí zmluva? Však v FAQ je napísané, že spraví počas dovolenky manažéra nejaké základné opatrenia. Čo tým potom myslia, ak nie nastavenie hráčov na zápas? To ho môžem rovno prepustiť, škoda peňazí
Inak, keď už som pri tom prepúšťaní zamestnancov - keď ho prepustím, platím nejaké odchodné alebo iné sankcie?

Co se týče odchodného, tak ho platíš u hráčů i u zaměstnanců podle výšky platu a délky zbývající smlouvy

Netris->Hell Riders->E.21
-
Už to vidím, môj má plat 5.162, zmluvu ešte na 2 sezóny aj 29 dní (je na 100%) a chcel by odstupné 97.156. Sviňa jedna nenažratáNetris1 wrote:Co se týče odchodného, tak ho platíš u hráčů i u zaměstnanců podle výšky platu a délky zbývající smlouvyHippopotamus wrote: Inak, keď už som pri tom prepúšťaní zamestnancov - keď ho prepustím, platím nejaké odchodné alebo iné sankcie?Např. můj asistent s platem 10.210,00 a smlouvou na 1 sezónu a 26 dní chce odstupné 110.341,00. Kolik chce tvůj, zjistíš, když klikneš na to, že ho chceš propustit. Zobrazí se ti potvrzovací dialog a výška odchodného

...new beginning...