Posty sú náhodné, rovnako ako to, aký bude hráč dobrý. Vysoká hodnota skrytej vlastnosti je dobrým predpokladom toho, že hráč bude dobrý, pretože táto vlastnosť tvorí 2/15 z celkového hodnotenia hráča. Po vytrénovaní hlavných vlastností sa ešte zvýši pravdepodobnosť toho, že bude hráč dobrý, pretože ak bude aj skrytá vlastnosť vysoká, tak tieto 3 vlastnosti spolu tvoria až 2/5 z hodnoty celkového hodnotenia. Ale to sú všetko len predpoklady. To aký bude hráč dobrý sa dozvieš až keď budú nevytrénované len posledné 2 vlastnosti (okrem hlavných).dann11 wrote:caute poradi mi niekto ked mi pride mladik z centra kedi zistim ze tento hrac ma velmi dobre vlastnostz abi sa stal tak hodnocenim na 85 percent a podla coho sa davaju posty u tichto mladikov
Taktiež má veľký vplyv výška agresivity a to, či je hráč na centrálny post (CB, CM, CF, príp. GK). To sú spolu so skrytou jediné 3 veci, vďaka ktorým ako tak vieš či bude hráč dobrý alebo nie (resp. výhodne predajný, lacný alebo nepredajný).
 (pokud ten hráč má vysokou skrytou vlastnost, je tu šance, že je ten hráč bude opravdu dobrý, ale neni to pravidlo)
 (pokud ten hráč má vysokou skrytou vlastnost, je tu šance, že je ten hráč bude opravdu dobrý, ale neni to pravidlo)