nicolaus wrote:ahojte, viete mi povedat co treba trenovat pre jednotlive pozicie hracov? (nap. co je dobre pre zaloznika...)
Nejdůležitější je prvně vytrénovat hlavní dovednosti. To jsou při nastavení tréninku ty poslední 2.....dále však všechny.
Já trénink dělám od zadu.....vlastnost po vlastnosti
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Taky mám nějakou tu otázku ?!
třeba kolik procent musí mít trávník aby tým dostál doma kontumaci? http://www.soccerproject.com/spnewl_sta ... eamid=2786
tady můj soupeř v lize má 50% a opravuje ho mám nějakou naději že mu padne kontumace
White Devils FC/Bártek V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
Se(basty)an wrote:Taky mám nějakou tu otázku ?!
třeba kolik procent musí mít trávník aby tým dostál doma kontumaci? http://www.soccerproject.com/spnewl_sta ... eamid=2786
tady můj soupeř v lize má 50% a opravuje ho mám nějakou naději že mu padne kontumace
i blbých 10% stačí na odehrání zápasu,takže tě bohužel zklamu.
Se(basty)an wrote:Taky mám nějakou tu otázku ?!
i blbých 10% stačí na odehrání zápasu,takže tě bohužel zklamu.
Si si istý, že aj s tým 10% trávnikom sa zápas normálne odohrá, bez kontumácie a akýchkoľvek postihov? Ja len pre istotu, lebo mám s ním menšie problémy a nechce sa mi stavať nový...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Neviete, či je nejaké možnosť napraviť nasledujúcu chybu: Včera pri otváraní SPMT mi vybehlo akési varovanie ohľadom chyby pri spustení, následne sa však program normálne spustil a fungoval. Ako však teraz zisťujem, vymazalo mi to všetky údaje od konca minulej sezóny (čiže od 16.7) až doteraz. A zrovna som si chcel pozrieť nejaké dáta o hráčoch z augusta, ale nejde to Dá sa s tým niečo spraviť?
...new beginning...
caute neviem ci to niekomu pomoze ale zistil som ked hrac ktory ma prist z centra nepride a napise vam to to Ahoj,
juniorka ponúkla prvému týmu nového hráča z našej liahne. Bohužial nebol dosť dobrý na to, aby stálo za to ho do prvého týmu preradiť. bude to asi tim ze seftrner mladeze nemal stale 100 percent to znamena ze ked hrac ma ( Hypermoderné centrum mládeže)trva asi 2 tyzdne kedy ma prist novi hrac a ak pocas toho klesnu seftrenerovi percenta tak uy hrac nepride
dann11 wrote:caute neviem ci to niekomu pomoze ale zistil som ked hrac ktory ma prist z centra nepride a napise vam to to Ahoj,
juniorka ponúkla prvému týmu nového hráča z našej liahne. Bohužial nebol dosť dobrý na to, aby stálo za to ho do prvého týmu preradiť. bude to asi tim ze seftrner mladeze nemal stale 100 percent to znamena ze ked hrac ma ( Hypermoderné centrum mládeže)trva asi 2 tyzdne kedy ma prist novi hrac a ak pocas toho klesnu seftrenerovi percenta tak uy hrac nepride
To, či hráč príde alebo nie, je len náhoda. Je pravdepodobné, že čím lepší šéftréner, tým je šanca na príchod väčšia, ale kľudne ti hráč môže prísť, aj keď šéftrénera nemáš na 100%. Mimochodom, ak máš hypermoderné centrum, hráči chodia (aj nechodia) v intervaloch cca 3 týždne, nie dva...
...new beginning...
dann11 wrote:caute neviem ci to niekomu pomoze ale zistil som ked hrac ktory ma prist z centra nepride a napise vam to to Ahoj,
To, či hráč príde alebo nie, je len náhoda. Je pravdepodobné, že čím lepší šéftréner, tým je šanca na príchod väčšia, ale kľudne ti hráč môže prísť, aj keď šéftrénera nemáš na 100%. Mimochodom, ak máš hypermoderné centrum, hráči chodia (aj nechodia) v intervaloch cca 3 týždne, nie dva...
Pochybujem, môjmu šéftrénerovi klesli percentá naposledy 19. júna a ďalší mladík prišiel 4. júla (po 17 dňoch od posledného príchodu). Naposledy mi mladík neprišiel 22. februára (v 33. sezóne).
A presnejšie je ten interval trénovania mladíkov v HMC 17-21 dní.