a jak se řekne rumunsky pičakopeckar wrote:Jestli jo tak si za to můžeš sám. My se ti a nejen tobě tady snažíme pomoc a ty takhle hážeš klacky pod nohy._michael_ wrote:inak, Razvanicu som poslal mailom do picedufam, ze mi to nespocita teraz O:)

Moderator: Czech Moderators
a jak se řekne rumunsky pičakopeckar wrote:Jestli jo tak si za to můžeš sám. My se ti a nejen tobě tady snažíme pomoc a ty takhle hážeš klacky pod nohy._michael_ wrote:inak, Razvanicu som poslal mailom do picedufam, ze mi to nespocita teraz O:)
Základní požadavky:amoszamba wrote:A co už pomalu začít kutit ty pravidla?pupajdi13 wrote:Dostal jsem odpoved od Sjarela.....a pořád to dál jednají..tudíž věřím ve změnu, kdyby se nemělo nic změnit ,tak by už nejednali.
Přislíbil mi i potom diskuzi k upravě pravidel....tudíž až se dotáhne do konce tahle kauza,tak mužeme sestavit určité body, které by se daly zanést do pravidel a navrhnout to opet Sjarelovi.
- "právně ošetřit" banování na základě pošty a pravomoc číst soukromé zprávy, "nepovolené odposlechy" není možné brát jako důkazPravidla wrote:Je přísně zakázáno na SoccerProjectu vlastnit více než jeden tým. Manažeři, u kterých bude zjištěna tato bigamie, budou bez milosti vyhozeni, stejně jako ostatní vykukové, snažící se podvádět jinak. Manažeřům používajícím stejný počítač není dovolen vzájemný obchod s hráči nebo společná účast v bohatě dotovaných přátelských turnajích.
Mě se líbí to tvé sebevědomí......My jsme nebojovali za to,že jste nevinní ,ale za to,že trest byl až příliš tvrdý....jestli to píšeš s nadsázkou tak ok , ale jinak ti moc nerozumím._michael_ wrote:Presne tak. Co je to za bordel dat ban a az potom sa narychlo branit?!!! Dufam, ze dostanem odskodneUz mam v muzstve pekny bordel.. cela sezona v pecku
On nehovadí Slovákov,on hovadí sám seba.Milko wrote:Ja fakt niekedy nerozumiem, čo tu niekto píše![]()
....nebudem menovať, však on vie...Nie, aby bol rád, že možno bude odbanovaný a to vďaka našim kamarátom prevažne z Čiech, ale ešte bude nasr...dúfam, že to bolo s nadsázkou ako píše pupajdi, lebo ak nie, tak radšej tam nepíš nič, aby si nehovadil ostatných Slovákov !!!
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
No no, já na bráchu a brácha na mneDajo wrote:On nehovadí Slovákov,on hovadí sám seba.Milko wrote:Ja fakt niekedy nerozumiem, čo tu niekto píše![]()
....nebudem menovať, však on vie...Nie, aby bol rád, že možno bude odbanovaný a to vďaka našim kamarátom prevažne z Čiech, ale ešte bude nasr...dúfam, že to bolo s nadsázkou ako píše pupajdi, lebo ak nie, tak radšej tam nepíš nič, aby si nehovadil ostatných Slovákov !!!
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Dajo
FC Trabant
24-29.5 2011šutr wrote: Však až Pupajdi a spol pojedou na Slovensko tak to bude drahé
hospody ve Velkém Medéru jsou fajnjancarik wrote:24-29.5 2011šutr wrote: Však až Pupajdi a spol pojedou na Slovensko tak to bude drahé![]()
velky meder
To nie je Medéééér. Ale Meder,Honzíku a termál nie je slabý , len tak trochu menší. Pán je naučený na tatranské atrakcie,že ?šutr wrote:hospody ve Velkém Medéru jsou fajnjancarik wrote:24-29.5 2011šutr wrote: Však až Pupajdi a spol pojedou na Slovensko tak to bude drahé![]()
velky meder, ale termál slabý...
Si myslím, že by jsi měl spíš pomoct ostatním co ti tady chcou pomoct, a ne tu nadávat, ohánět se pořád nad nějakými jinými přestupy a psát někomu že je ..._michael_ wrote:Ja som som sa mu len pozrel na supisku, zbadal som, ze predava hracov, ponukol som mu cenu, co som videl na trhu a hraca som kupil...