Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

šutr
Team President

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by šutr »

kopeckar wrote:
_michael_ wrote:inak, Razvanicu som poslal mailom do pice :D dufam, ze mi to nespocita teraz O:)
Jestli jo tak si za to můžeš sám. My se ti a nejen tobě tady snažíme pomoc a ty takhle hážeš klacky pod nohy. :mrgreen:
a jak se řekne rumunsky piča :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
_michael_
Assistant Coach

Post by _michael_ »

Netusim, ja som mu to vysvetlil pekne po slovensky :D
Netris1
Member of the Soccer Project Association

Post by Netris1 »

amoszamba wrote:
pupajdi13 wrote:Dostal jsem odpoved od Sjarela.....a pořád to dál jednají..tudíž věřím ve změnu, kdyby se nemělo nic změnit ,tak by už nejednali.

Přislíbil mi i potom diskuzi k upravě pravidel....tudíž až se dotáhne do konce tahle kauza,tak mužeme sestavit určité body, které by se daly zanést do pravidel a navrhnout to opet Sjarelovi.
A co už pomalu začít kutit ty pravidla?
Základní požadavky:
- definovat "nereálnou částku"
- definovat "bohatě dotovaný turnaj"
- "právně ošetřit" hlídání týmu
- odstranit tenhle mnohoznačný odstavec pravidel, na základě kterého může být zabanován úplně každý dle aktuální nálady šerifa a nahradit ho něčím konkrétním a přesně definovaným:
Pravidla wrote:Je přísně zakázáno na SoccerProjectu vlastnit více než jeden tým. Manažeři, u kterých bude zjištěna tato bigamie, budou bez milosti vyhozeni, stejně jako ostatní vykukové, snažící se podvádět jinak. Manažeřům používajícím stejný počítač není dovolen vzájemný obchod s hráči nebo společná účast v bohatě dotovaných přátelských turnajích.
- "právně ošetřit" banování na základě pošty a pravomoc číst soukromé zprávy, "nepovolené odposlechy" není možné brát jako důkaz
- vyřešit okamžité banování, které by se mohlo nahradit nějakou odvolací lhůtou. To by (pokud by Sjarel zapracoval) mohlo probíhat čistě automaticky. Šerif klikne na ikonku banu, vyskočí okno, kde bude moct vybrat důvod banu z přednastavených možností. Pokud nebude k dispozici, tak ho napíše sám šerif. "Podezřelému" se zobrazí vyskakovací okno, přijde zpráva a přijde email. Zároveň se mu automaticky zablokují všechny přestupy. Bude mít týden (3 dny, 5dní,... to můžeme upřesnit) na kliknutí na "odvolací ikonku", vyskočí mu okno, kde napíše důvod odvolání. Bude moct vybrat jazyk, kterým píše a na základě toho to dojde příslušnému šerifovi. Dojde k prošetření a po zamítnutí klikne "trvalý ban". Pokud už odvolací lhůta skončila, tak dojde k automatickému zabanování a další případné řešení už bude probíhat bez účtu stejným způsobem jako dnes. Pokud ještě neskončila, tak manažer bude mít čas dokonce lhůty, než o tým přijde natrvalo. Pokud odvolání bude úspěšné, tak se klikne na ikonku "zrušit ban".

Tohle bych si přál já, klidně pište dál, klidně se mnou nesouhlaste. Důležitá je diskuse :)
Edit: Přidán odstavec o odvolání
Last edited by Netris1 on Sun Sep 05, 2010 6:16 pm, edited 2 times in total.
Netris->Hell Riders->E.21
_michael_
Assistant Coach

Post by _michael_ »

Presne tak. Co je to za bordel dat ban a az potom sa narychlo branit?!!! Dufam, ze dostanem odskodne :D Uz mam v muzstve pekny bordel.. cela sezona v pecku :(
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

_michael_ wrote:Presne tak. Co je to za bordel dat ban a az potom sa narychlo branit?!!! Dufam, ze dostanem odskodne :D Uz mam v muzstve pekny bordel.. cela sezona v pecku :(
Mě se líbí to tvé sebevědomí......My jsme nebojovali za to,že jste nevinní ,ale za to,že trest byl až příliš tvrdý....jestli to píšeš s nadsázkou tak ok , ale jinak ti moc nerozumím.
Navíc ještě stále není nic hotové.........Sjarel má jasně svuj názor daný a kdyby bylo po jeho,tak Vás nechá tak jak to je.......počítej s pokutou,než s odškodným.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Milko

Post by Milko »

Ja fakt niekedy nerozumiem, čo tu niekto píše :shock: :shock: ....nebudem menovať, však on vie...Nie, aby bol rád, že možno bude odbanovaný a to vďaka našim kamarátom prevažne z Čiech, ale ešte bude nasr...dúfam, že to bolo s nadsázkou ako píše pupajdi, lebo ak nie, tak radšej tam nepíš nič, aby si nehovadil ostatných Slovákov !!!

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Dajo

Post by Dajo »

Milko wrote:Ja fakt niekedy nerozumiem, čo tu niekto píše :shock: :shock: ....nebudem menovať, však on vie...Nie, aby bol rád, že možno bude odbanovaný a to vďaka našim kamarátom prevažne z Čiech, ale ešte bude nasr...dúfam, že to bolo s nadsázkou ako píše pupajdi, lebo ak nie, tak radšej tam nepíš nič, aby si nehovadil ostatných Slovákov !!!

On nehovadí Slovákov,on hovadí sám seba.

Dajo
FC Trabant
Dajo
FK Laugaricio
šutr
Team President

Post by šutr »

Dajo wrote:
Milko wrote:Ja fakt niekedy nerozumiem, čo tu niekto píše :shock: :shock: ....nebudem menovať, však on vie...Nie, aby bol rád, že možno bude odbanovaný a to vďaka našim kamarátom prevažne z Čiech, ale ešte bude nasr...dúfam, že to bolo s nadsázkou ako píše pupajdi, lebo ak nie, tak radšej tam nepíš nič, aby si nehovadil ostatných Slovákov !!!

On nehovadí Slovákov,on hovadí sám seba.

Dajo
FC Trabant
No no, já na bráchu a brácha na mne :mrgreen: , on to určitě tak nemyslel :roll: , jen už mu trošku otrnulo :wink:
Však až Pupajdi a spol pojedou na Slovensko tak to bude drahé :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
jancarik

Post by jancarik »

šutr wrote: Však až Pupajdi a spol pojedou na Slovensko tak to bude drahé :mrgreen:
24-29.5 2011 :mrgreen:
velky meder :wink:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
šutr
Team President

Post by šutr »

jancarik wrote:
šutr wrote: Však až Pupajdi a spol pojedou na Slovensko tak to bude drahé :mrgreen:
hospody ve Velkém Medéru jsou fajn :mrgreen: , ale termál slabý... :roll:
Šutr
Šutrteam B3
Dajo

Post by Dajo »

šutr wrote:
jancarik wrote:
hospody ve Velkém Medéru jsou fajn :mrgreen: , ale termál slabý... :roll:
To nie je Medéééér. Ale Meder,Honzíku a termál nie je slabý , len tak trochu menší. Pán je naučený na tatranské atrakcie,že ?
Poznám tam jednu súkromnú chatu tak cca 15 ľudí pri Tatralandii, nie je problém zorganizujem,Honzo Ty ma poznáš,že nekecám.
Dajo
FC Trabant
Dajo
FK Laugaricio
_michael_
Assistant Coach

Post by _michael_ »

Pozrite sa, ja uz nic v zivote neberiem vazne, to nema zmysel Ale musite uznat, ze toto vsetko prehnali a co sa tyka mojho banu.. Razvanica mi ho dal za nieco, co sa nestalo, aspon podla tych jeho argumentov, preto som nastvany. A navyse ja som nebol hlupak aby som sa ulakomil na par tisic a nepredal som hraca do tymu, o ktorom som vedel, ze konci ale zjednal som normalny obchod s tym, ze som niekoho kupil vtipne na tom bolo to, ze Razvanica tvrdil (a mam na to mail!!), ze som Husatka poziadal, aby dal toho hraca na trh a on si kvoli tomu musel kupit hraca, lebo nemal dost hracov na to, aby ho mohol predat - uplna kktina!!! a teda to bolo cele naaranzovane.. to nepotrebuje komentar. Ja som som sa mu len pozrel na supisku, zbadal som, ze predava hracov, ponukol som mu cenu, co som videl na trhu a hraca som kupil, tak ako to spravil Teschen, ktory kupil hraca v ten isty den a tiez mu ho husatko odklikol. On samozrejme ban nedostal.. Ale nie, ja som nasraty uplne bez priciny.
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

Kdybych měl v tom nějak namočené prsty, myslíš že bych to tu dával dobrovolně na fórum a dělal si problémy ???
Mi narozdíl od vás nepřišla nějaká zpráva ohledně toho že končí. Já si našel na transferu hráče a pak jsem se zkoušel domluvit na přímém přestupu.
Tobě ta zpráva určitě musela přijít, poněvadž že by jsi se zrovna náhodou díval na jeho tým v dobu kdy ostatním rozesílal zprávy o konci se mi zdá jako hodně velká náhoda...
_michael_ wrote:Ja som som sa mu len pozrel na supisku, zbadal som, ze predava hracov, ponukol som mu cenu, co som videl na trhu a hraca som kupil...
Si myslím, že by jsi měl spíš pomoct ostatním co ti tady chcou pomoct, a ne tu nadávat, ohánět se pořád nad nějakými jinými přestupy a psát někomu že je ...
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
_michael_
Assistant Coach

Post by _michael_ »

Vsak ale ja ta z nicoho neobvinujem :D Len tvrdim, ze som tiez dohodol obchod tak ako ty, cize tym chcem povedat, ze husatko predaval aj inym, nie len mne, takze to nebolo naaranzovane, proste obchod. Ze sme sa dohodli na priamom prestupe je uz druha vec, ale zakazane to nie je. Jasne, ze som vedel, ze konci, ale preco by ma to malo trapit? Mal hraca na trhu, tak som ho kupil a bodka. Mne je jedno ci konci alebo nie, tak slo o to, ze on ponukal prachy a par ludi sa to na ulakomilo, ale som snad hlupak, aby som si ich vzal? :P
_michael_
Assistant Coach

Post by _michael_ »

Vies preco som mu povedal svoj nazor nanho?! nech sa paci: "Even though manager husatko
only had 11 players and he was not able to sell another one, he bought
a player just to put your LB on the transfer list"
Ak je toto jeho argument, tak by sa mi mal ospravedlnit, pretoze toto sa nestalo!! ale to by ako serif mal vediet, kedze ma k tymto veciam pristup. Ako to, ze kvoli mne musel kupit hraca, len aby mi ho mohol predat, ale kvoli nie, ked nam oboch odlikol zaroven?!!! Doslo?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”