Se(basty)an wrote:ještě jeden menší dotaz...
co rozhoduje o postupu ? když remizuju a soupeř vyhraje tak mám shodu bodů ... a výhry taky !
4. ID týmuFAQ wrote:Co rozhoduje při rovnosti bodů
1. vyšší celkový počet výher
2. skóre
3. vstřelené branky
Moderator: Czech Moderators
Se(basty)an wrote:ještě jeden menší dotaz...
co rozhoduje o postupu ? když remizuju a soupeř vyhraje tak mám shodu bodů ... a výhry taky !
4. ID týmuFAQ wrote:Co rozhoduje při rovnosti bodů
1. vyšší celkový počet výher
2. skóre
3. vstřelené branky
V URL týmuSe(basty)an wrote:jak ID týmu ? kde to najdu?
AnoSe(basty)an wrote:Skóré jako +/- co je v pravo v tabulce?
tak to abych se pomalu začal modlitNetris1 wrote:V URL týmuSe(basty)an wrote:jak ID týmu ? kde to najdu?
http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... id=[b]9037[/b] , kdo má nižší, ten postupuje.AnoSe(basty)an wrote:Skóré jako +/- co je v pravo v tabulce?
Teď jsem si prohlédl tabulku a s kým hraješ v příštím kole. No, hodně štěstíSe(basty)an wrote:tak to abych se pomalu začal modlitNetris1 wrote:V URL týmuSe(basty)an wrote:jak ID týmu ? kde to najdu?
http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... id=[b]9037[/b] , kdo má nižší, ten postupuje.AnoSe(basty)an wrote:Skóré jako +/- co je v pravo v tabulce?
Ak má obe hlavné vytrénovaná na 65, celkové hodnotenie už može mať max. necelých 91 (pri 100% morálke aj skúsenostiach), ani keby všetko ostatné natrénoval na 100% (vrátane skrytej). Celk.hodnoteniu 91 zodpovedá výkon necelých 73, ktorý sa však može vďaka vhodnému individuálnemu pokynu o niečo zvýšiť, čiže, výkon 74 je TEORETICKY možný (ak je skrytá na 100, ale o tom dosť pochybujem), prakticky ale neverím, že nejaký hráč, ktorého si dostal pri založení tímu, može tak natrénovať, obzvlášť, keď vidím(š), ako začal...Michael Ballack wrote:Ahoj, potřeboval bych poradit. Vím že je nejlepší když jsou vytrénovaný vlastnosti alespoň 85 a více.
ale když mám hráče, který má první (hlavní) dvě vytrénované pouze kolem 65 a program SPMT mi ukazuje že bude mít hodnocení 94 a výkon 74. dá se tomu věřit?
díky za info
Bayer 04 Leverkusen
No tak pokud bude mít 100% zkušenosti a ostatní vlastnosti všechny ke 100, tak to může být pravda, ale spíše si myslím, že tento hráč na 99,9% takovej nebude, už to naznačují ty první dvě vlastnosti. Veškeré výpočty SPMT chce brát s rezervou.Michael Ballack wrote:Ahoj, potřeboval bych poradit. Vím že je nejlepší když jsou vytrénovaný vlastnosti alespoň 85 a více.
ale když mám hráče, který má první (hlavní) dvě vytrénované pouze kolem 65 a program SPMT mi ukazuje že bude mít hodnocení 94 a výkon 74. dá se tomu věřit?
díky za info
Bayer 04 Leverkusen
dostaneš je hned jak se rozlosuje nová sezóna - tj. tuhle sobotu 18.9.drumm.xxt wrote:Ahoj, jedna rychla:
Kdy se davaji penize za umisteni v lize? Je to az pri startu nove sezony?
Keď som šiel minule s pohárom z háčka do géčka, pribudla rovná tisíckawerule wrote:pribudnu my fanusikovia ak postupujem s 1 miesta?ak ano tak kolko?
Nemá ten hráč podpisový bonus vyšší než 60k?Lanzikk wrote:Mám 760 000 ale když chci podat nabídku na hráče 700 000 tak mi to napíše "Je nám líto, nedisponujeme tolika penězi!"
Čím to?
Nemáš podány už další nabídky?Netris1 wrote:Nemá ten hráč podpisový bonus vyšší než 60k?Lanzikk wrote:Mám 760 000 ale když chci podat nabídku na hráče 700 000 tak mi to napíše "Je nám líto, nedisponujeme tolika penězi!"
Čím to?