Divize A

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by kopeckar »

ps2512 wrote:
Jeremy74 wrote:S plným bodovým ziskem samozřejmě panuje maximální spokojenost. Příští týden čekají 3 těžké zápasy a čtvrteční výlet do Oleksovic, kde ovšem máme nějaké restíky z minulé sezóny, takže tentokrát to od nás žádný beton nebude! ;)
my jsme na Vás připraveni a výkon 148 klidně podáme :mrgreen:
Nebuďte srab pane, třeba přijedou bez registraček. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
oslicek

Post by oslicek »

první týden hlídal raynook, který ode mě dostal pokyny: "něco tam občas nastav".
chlapec z toho vykouzlil o devět bodů více než sem čekal (ale při dnešním pohledu na los, tam šest bodů ztratit prostě nešlo :wink: ). ale když na to detailněji koukám, tak vidím, že nastavoval asi akorát na páteční zápas.
odkaučuju si teď dva pikantní zápasy (derby s rexusem a pak jatka s Jeremym) a pak to nechám na šest zápasů svému osudu anebo zase raynook dostane obligátní pokyn...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

oslicek wrote:první týden hlídal raynook, který ode mě dostal pokyny: "něco tam občas nastav".
chlapec z toho vykouzlil o devět bodů více než sem čekal (ale při dnešním pohledu na los, tam šest bodů ztratit prostě nešlo :wink: ). ale když na to detailněji koukám, tak vidím, že nastavoval asi akorát na páteční zápas.
odkaučuju si teď dva pikantní zápasy (derby s rexusem a pak jatka s Jeremym) a pak to nechám na šest zápasů svému osudu anebo zase raynook dostane obligátní pokyn...
jak snadné....až nicotné je hrát A divizi v podání mistra Oslíčka :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

První týden značně poznamenal fakt, že zatímco jsem si byl pro nová víza, můj nový německý spolubydlící potkal na ulici nějaké týpky, které pozval k nám domů... no a potom už akorát spal 32 hodin... :lol:
kromě ukradeného noťase, který jsem si vzápětí operativně koupil (poté co mi slíbil, že všechno zaplatí) zmizela taky wifina a novou nám nainstalovali až ve čtvrtek večer, což poněkud limitovalo moje monožnosti věnovat se (nejen) ligovým zápasům.

Ve třetím ligovém utkání, do kterého jsme nastupovali ne v úplně ideální kondici, tak došlo k první ztrátě bodů. Zranění LF v 18. minutě, kdy bylo na lavičce pouze unavené CF a fakt, že soupeř ustál přísného rozhodčího bez červné karty přinesly první venkovní prohru.

FC Strakapůd 5 - 1 Viastore (146-99)
buhal 3 - 4 FC Strakapůd (140-147)
kandziai 1 - 0 FC Strakapůd (147-144)
FC Strakapůd 1 - 0 De Vlammers (147-141)

V následujícím týdnu nás čekají těžká utkání s FC Teschen a Darwen Town, která hodně napoví o našich možnostech promluvit do bojů o titul.
mantel

Post by mantel »

Tak nováčkovská daň je řádně krutá, dnes už 7. zraněný od začátku sezony. Skoro všichni z A-týmu a na týden. Doufám, že to brzo skončí, protože jinak je Áčko v prdeli (a to hlásili 4 týmy přestavbu). Tak jsem se vybečel a hned je mi lépe. :lol:
ps2512

Post by ps2512 »

mantel wrote:Tak nováčkovská daň je řádně krutá, dnes už 7. zraněný od začátku sezony. Skoro všichni z A-týmu a na týden. Doufám, že to brzo skončí, protože jinak je Áčko v prdeli (a to hlásili 4 týmy přestavbu). Tak jsem se vybečel a hned je mi lépe. :lol:
Tak snad jsem ti udělal radost :mrgreen:
Fc Mantel 4 - 0 Dynamo Oleksovice
výkony: 136 - 93
žádný zranění :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mantel

Post by mantel »

ps2512 wrote:
mantel wrote:Tak nováčkovská daň je řádně krutá, dnes už 7. zraněný od začátku sezony. Skoro všichni z A-týmu a na týden. Doufám, že to brzo skončí, protože jinak je Áčko v prdeli (a to hlásili 4 týmy přestavbu). Tak jsem se vybečel a hned je mi lépe. :lol:
Tak snad jsem ti udělal radost :mrgreen:
Fc Mantel 4 - 0 Dynamo Oleksovice
výkony: 136 - 93
žádný zranění :mrgreen:
Ano , radost byla do další simulace, kdy se zranilo áčkové RF. Zatím to mám v průměru jeden zraněný každý den, takže na konci sezony jich asi bude 63 :mrgreen: Jinak za body díky, moc se hodí.
mantel

Post by mantel »

Tak dneska se dařilo a první vydřené 3 body z venku se započítaly do tabulky. Kandziai si dneska špatně ošéfoval lavičku a po zranění CM mu nastoupil do pole hráč s výkonem 47 (19-leté RM). Takže místo těsné prohry nebo šťastné remízy tu máme plný bodový zisk.
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

5. kolo FC JEREMY - De Vlammers 4:3 (152-146)

Moc pěkný zápas! Vyprodaný stadion, kvalitní soupeř, který 3x skóre dotáhnul a počtvrté to již nestihl - co víc si přát?

6. kolo Totemo Baka - FC JEREMY 0:1 (139-148)

Hodně očekávaný duel. Byly tu dvě varianty - první že Oslíček zahraje na jistotu a bude hrozit, že redku dostaneme my, případně že když také nebudeme riskovat budou při stejné agresivitě výkony vyrovnané. Nebo agresivitu osolí a bude doufat, že to ustojí. Čekali jsme druhou možnost a proto jsme šli do zápasu s méně agresivní sestavou <5% naplno a vyplatilo se. Díky dvěma redkám z toho vyšel luxusní 9% rozdíl. Další velmi cenný skalp vezeme domů! :)
Pro zajímavost - 7 jednotlivých hráčů Totemo Baka mělo vyšší agresivitu než celá naše jedenáctka dohromady!

Sezónu jsme rozjeli nadějně. Jdem dál zápas od zápasu!
FC JEREMY
mantel

Post by mantel »

Jeremy74 wrote:5. kolo FC JEREMY - De Vlammers 4:3 (152-146)

Moc pěkný zápas! Vyprodaný stadion, kvalitní soupeř, který 3x skóre dotáhnul a počtvrté to již nestihl - co víc si přát?

Hodně očekávaný duel. Byly tu dvě varianty - první že Oslíček zahraje na jistotu a bude hrozit, že redku dostaneme my, případně že když také nebudeme riskovat budou při stejné agresivitě výkony vyrovnané. Nebo agresivitu osolí a bude doufat, že to ustojí. Čekali jsme druhou možnost a proto jsme šli do zápasu s méně agresivní sestavou <5% naplno a vyplatilo se. Díky dvěma redkám z toho vyšel luxusní 9% rozdíl. Další velmi cenný skalp vezeme domů! :)
Pro zajímavost - 7 jednotlivých hráčů Totemo Baka mělo vyšší agresivitu než celá naše jedenáctka dohromady!

Letos by tě o titul mohl připravit jedině CML :mrgreen:
dawron
Team President

Post by dawron »

mantel wrote:
Jeremy74 wrote:5. kolo FC JEREMY - De Vlammers 4:3 (152-146)

Letos by tě o titul mohl připravit jedině CML :mrgreen:
Nebo Foxir. :-P
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
ps2512

Post by ps2512 »

I MikeFa jsme obdarovali :mrgreen:

Dynamo Oleksovice 1 - 7 FCB Mikef
výkony: 89 - 136
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
rexus
Coach

Post by rexus »

Člověk na SP i po letech zažívá nevídané věci : rozhodčí Bossuyt 23% mi uštědřil po bezkaretní půli dvě žluté a dvě přímé červené karty :shock: Naštěstí je to v sezóně, kdy mě jeho počin spíš pobaví, než rozzuří :)
mantel

Post by mantel »

rexus wrote:Člověk na SP i po letech zažívá nevídané věci : rozhodčí Bossuyt 23% mi uštědřil po bezkaretní půli dvě žluté a dvě přímé červené karty :shock: Naštěstí je to v sezóně, kdy mě jeho počin spíš pobaví, než rozzuří :)
Ráno jsem na ten tvůj zápas čuměl jak puk, plně chápu co jsi napsal až na ten závěr. Tohle by mně totiž spolehlivě nasralo a vydrželo by mi to minimálně do oběda :lol:
MikeF
Team Manager

Post by MikeF »

mantel wrote:
rexus wrote:Člověk na SP i po letech zažívá nevídané věci : rozhodčí Bossuyt 23% mi uštědřil po bezkaretní půli dvě žluté a dvě přímé červené karty :shock: Naštěstí je to v sezóně, kdy mě jeho počin spíš pobaví, než rozzuří :)
Ráno jsem na ten tvůj zápas čuměl jak puk, plně chápu co jsi napsal až na ten závěr. Tohle by mně totiž spolehlivě nasralo a vydrželo by mi to minimálně do oběda :lol:
Ano, i mně ta snadná výhra překvapila. Cítím s Tebou, asi bych na Tvém místě po ránu nebyl moc slušný. :)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”