27 Zář 2010 + € 2.679,00 FC Revengers-Dynamo Oleksovice 3-0 Příjem z prodeje vstupenek (4122 tickets)
27 Zář 2010 - € 2.679,00 FC Revengers-Dynamo Oleksovice 3-0 Platy hráčů:
Moderator: Czech Moderators
No vidíš, někdy se neprodělá ani, když se hraje venkups2512 wrote:nezajímavá zajímavost![]()
27 Zář 2010 + € 2.679,00 FC Revengers-Dynamo Oleksovice 3-0 Příjem z prodeje vstupenek (4122 tickets)
27 Zář 2010 - € 2.679,00 FC Revengers-Dynamo Oleksovice 3-0 Platy hráčů:
Tak to máš asi jenom ty..bajonos wrote:taky mate 100 moralku u vsech ? co deje ?
To nemám, ale dva hráči co hráli dnešní pohár mají po dnešním zápase 100% kondice, tak nevím jestli se flákali nebo co.bajonos wrote:taky mate 100 moralku u vsech ? co deje ?
Morálka se doplňuje ve všech dnech ráno o simulaci v 4:00 a když v ten den nehraješ zápas tak zároveń neklesne.bajonos wrote:ja jsem nehral pohar...
me vubec nevadi) ale zaskocilo me to
Moralka se doplnuje ve 4 rano ?kopeckar wrote:Morálka se doplňuje ve všech dnech ráno o simulaci v 4:00 a když v ten den nehraješ zápas tak zároveń neklesne.bajonos wrote:ja jsem nehral pohar...
me vubec nevadi) ale zaskocilo me to
Výbor ti umožní kupovať, ale preto, že budeš mať 34 hráčov, pri 35 by to až tak jednoduché nebolodawron wrote:Ještě, že zítra odchází do důchodu Afonso a za týden Dvořák. Spolu s již jistým odchodem Logana se dostanu na pro výbor přijatelných 35 kusů.
ty už máš skauta?dawron wrote:Na Vánoce oslavím 4. výročí v pozici manažera na SP. Dnes však slavím jeden primát: poprvé se mi stalo, že jsem chtěl podat nabídku na hráče a nebylo mi to umožněno protože výbor si myslí, že už máme hráčů dost!
Ještě, že zítra odchází do důchodu Afonso a za týden Dvořák. Spolu s již jistým odchodem Logana se dostanu na pro výbor přijatelných 35 kusů.
Takže stav utkání zní..mantel wrote:V některém z topiců (už si nevzpomínám v kterém) jsem před čtyřmi dny zmínil, že je 6. den sezony a já mám 6 zraněných od jejího začátku. A ze srandy jsem dodal, že sezona má 63 dní. Dneska mě humor pomalu přechází - je 10. den sezony a já mám 10 zraněných. Skoro všechny na více než 5 dní, takže uvažuju, kde jsem udělel chybu. Asi jsem CML někde fest urazil (nadával jsem na něj už mockrát), když mi ukazuje, že vždycky může být i hůře. Už jsem se i 2x díval jestli mám fyzioterapeuta, kdybych se náhodou poprvé díval špatně.
Tak nevím, mám už se mu omluvit nebo počkat na nějaké jiné vhodné jubileum - 15,20,25....
Kdepak, v tomhle utkání si jen počítám kolik bodu přibylo nebo ubylo v utkáních, kde výsledek neodpovídal výsledným součtům. Celou sezonu se pořád vztekám, že mi CML v zápasech nepřeje, tak jsem se rozhodl to počítat, abych viděl jestli se vztekám oprávněně nebo ne.Ataner wrote:Takže stav utkání zní..mantel wrote:V některém z topiců (už si nevzpomínám v kterém) jsem před čtyřmi dny zmínil, že je 6. den sezony a já mám 6 zraněných od jejího začátku. A ze srandy jsem dodal, že sezona má 63 dní. Dneska mě humor pomalu přechází - je 10. den sezony a já mám 10 zraněných. Skoro všechny na více než 5 dní, takže uvažuju, kde jsem udělel chybu. Asi jsem CML někde fest urazil (nadával jsem na něj už mockrát), když mi ukazuje, že vždycky může být i hůře. Už jsem se i 2x díval jestli mám fyzioterapeuta, kdybych se náhodou poprvé díval špatně.
Tak nevím, mám už se mu omluvit nebo počkat na nějaké jiné vhodné jubileum - 15,20,25....![]()
CML : Fc Mantel 12:0