mě už takyléblík wrote:Ha mě to přes něj jedekopeckar wrote:Přes kterou? Přes snowmana to nejede.léblík wrote:Už to jede přes záložní stránku sice se samýma chybama ale jede..

Moderator: Czech Moderators
mě už takyléblík wrote:Ha mě to přes něj jedekopeckar wrote:Přes kterou? Přes snowmana to nejede.léblík wrote:Už to jede přes záložní stránku sice se samýma chybama ale jede..
Tak jsem na to koukal a nechápu toPaTTTTrick wrote:mám SPFA, jsem přihlášen ve dvou pohárech a dnes mi to při přihlášení do dalšího poháru napsalo "Představenstvo rozhodlo že už máš dost naplánovaných zápasů" a nenechalo mě to přihlásit...
Nějaká novinka nebo jsem objevil Ameriku?
Ahoj, no hodně záleží na tom jakej máš tým, jestli moc agresivní nebo málo agresivní, tak podle toho se nastavuje agrese do zápasu. Pokud má rozhodčí 100, tak agrese týmu se dává menší, já dávám 30. Pokud má 0-30 tak se dává agrese týmu 100, ale jak říkám záleží hodně natom jaké hráče do toho utkání postavíš.dann11 wrote:caute co je lepsie ked rozhodca ma prisnost 100 alebo 0 a kedy mam dat agresivitu vedciu a kedy mensiu
bude se měnit zvyšováním shopností tvého hráče při trénování. Pokud budeš trénovat vlastnost podporující individuální pokyn....bude se tento pokyn zvyšovat. Pokud poté budeš trénovat vlastnost, která se odečítá od pokynu, bude se pokyn snižovatEvandro Adauto wrote:Hodnota individuálnych pokynov pri nevytrénovanom juniorovi je iba odhad, a keď bude naplno vytrénovaný môže byť úplne odlišná?
Taky na to koukám,že staří psi se vracejíps2512 wrote:bude se měnit zvyšováním shopností tvého hráče při trénování. Pokud budeš trénovat vlastnost podporující individuální pokyn....bude se tento pokyn zvyšovat. Pokud poté budeš trénovat vlastnost, která se odečítá od pokynu, bude se pokyn snižovatEvandro Adauto wrote:Hodnota individuálnych pokynov pri nevytrénovanom juniorovi je iba odhad, a keď bude naplno vytrénovaný môže byť úplne odlišná?![]()
Víc ve faq a individuální pokyny.
Další stará páka na fóru
na zacatku sezony jsem to delal a zvedla sepupajdi13 wrote:Mám jeden , celkem zásadní dotaz přátelé .
Když vyměním trenera , stoupne morálka i hráčům,kteří jsou toho času na TL ????...nikdy jsem tohle nestudoval a ted je to u mě aktualní ....předem díky za odpovědi mistrů obchodníků![]()
jupííí....mistr obchodník,co už v pulce sezony nemuže obchodovat,bo splnil limit nezklamal...díky panejancarik wrote: na zacatku sezony jsem to delal a zvedla se
nahodou jeste muzu koupit 2kusypupajdi13 wrote:jupííí....mistr obchodník,co už v pulce sezony nemuže obchodovat,bo splnil limit nezklamal...díky panejancarik wrote: na zacatku sezony jsem to delal a zvedla se![]()
Potvrzuji..jancarik wrote:na zacatku sezony jsem to delal a zvedla sepupajdi13 wrote:Mám jeden , celkem zásadní dotaz přátelé .
Když vyměním trenera , stoupne morálka i hráčům,kteří jsou toho času na TL ????...nikdy jsem tohle nestudoval a ted je to u mě aktualní ....předem díky za odpovědi mistrů obchodníků![]()