mě už takyléblík wrote:Ha mě to přes něj jedekopeckar wrote:Přes kterou? Přes snowmana to nejede.léblík wrote:Už to jede přes záložní stránku sice se samýma chybama ale jede..
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
-
PaTTTTrick
- Member of the Soccer Project Association
mám SPFA, jsem přihlášen ve dvou pohárech a dnes mi to při přihlášení do dalšího poháru napsalo "Představenstvo rozhodlo že už máš dost naplánovaných zápasů" a nenechalo mě to přihlásit...
Nějaká novinka nebo jsem objevil Ameriku?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
ps2512
Tak jsem na to koukal a nechápu toPaTTTTrick wrote:mám SPFA, jsem přihlášen ve dvou pohárech a dnes mi to při přihlášení do dalšího poháru napsalo "Představenstvo rozhodlo že už máš dost naplánovaných zápasů" a nenechalo mě to přihlásit...
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Myslím, že je to z toho důvodu, že máš naplánováno 50 a víc přátelských zápasů (přičemž se do toho započítávají i zaslané pozvánky).
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Ahoj, no hodně záleží na tom jakej máš tým, jestli moc agresivní nebo málo agresivní, tak podle toho se nastavuje agrese do zápasu. Pokud má rozhodčí 100, tak agrese týmu se dává menší, já dávám 30. Pokud má 0-30 tak se dává agrese týmu 100, ale jak říkám záleží hodně natom jaké hráče do toho utkání postavíš.dann11 wrote:caute co je lepsie ked rozhodca ma prisnost 100 alebo 0 a kedy mam dat agresivitu vedciu a kedy mensiu
-
Evandro Adauto
- Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p
Hodnota individuálnych pokynov pri nevytrénovanom juniorovi je iba odhad, a keď bude naplno vytrénovaný môže byť úplne odlišná?
4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
-
ps2512
bude se měnit zvyšováním shopností tvého hráče při trénování. Pokud budeš trénovat vlastnost podporující individuální pokyn....bude se tento pokyn zvyšovat. Pokud poté budeš trénovat vlastnost, která se odečítá od pokynu, bude se pokyn snižovatEvandro Adauto wrote:Hodnota individuálnych pokynov pri nevytrénovanom juniorovi je iba odhad, a keď bude naplno vytrénovaný môže byť úplne odlišná?
Víc ve faq a individuální pokyny.
Další stará páka na fóru
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
léblík
Taky na to koukám,že staří psi se vracejíps2512 wrote:bude se měnit zvyšováním shopností tvého hráče při trénování. Pokud budeš trénovat vlastnost podporující individuální pokyn....bude se tento pokyn zvyšovat. Pokud poté budeš trénovat vlastnost, která se odečítá od pokynu, bude se pokyn snižovatEvandro Adauto wrote:Hodnota individuálnych pokynov pri nevytrénovanom juniorovi je iba odhad, a keď bude naplno vytrénovaný môže byť úplne odlišná?![]()
Víc ve faq a individuální pokyny.
Další stará páka na fóru
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
pupajdi13
Mám jeden , celkem zásadní dotaz přátelé .
Když vyměním trenera , stoupne morálka i hráčům,kteří jsou toho času na TL ????...nikdy jsem tohle nestudoval a ted je to u mě aktualní ....předem díky za odpovědi mistrů obchodníků
Když vyměním trenera , stoupne morálka i hráčům,kteří jsou toho času na TL ????...nikdy jsem tohle nestudoval a ted je to u mě aktualní ....předem díky za odpovědi mistrů obchodníků
-
jancarik
na zacatku sezony jsem to delal a zvedla sepupajdi13 wrote:Mám jeden , celkem zásadní dotaz přátelé .
Když vyměním trenera , stoupne morálka i hráčům,kteří jsou toho času na TL ????...nikdy jsem tohle nestudoval a ted je to u mě aktualní ....předem díky za odpovědi mistrů obchodníků![]()
FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
pupajdi13
jupííí....mistr obchodník,co už v pulce sezony nemuže obchodovat,bo splnil limit nezklamal...díky panejancarik wrote: na zacatku sezony jsem to delal a zvedla se
-
jancarik
nahodou jeste muzu koupit 2kusypupajdi13 wrote:jupííí....mistr obchodník,co už v pulce sezony nemuže obchodovat,bo splnil limit nezklamal...díky panejancarik wrote: na zacatku sezony jsem to delal a zvedla se![]()
FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
léblík
Potvrzuji..jancarik wrote:na zacatku sezony jsem to delal a zvedla sepupajdi13 wrote:Mám jeden , celkem zásadní dotaz přátelé .
Když vyměním trenera , stoupne morálka i hráčům,kteří jsou toho času na TL ????...nikdy jsem tohle nestudoval a ted je to u mě aktualní ....předem díky za odpovědi mistrů obchodníků![]()
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly