Dovolím si tu aj ja dať svoj postreh , alebo skôr názor.
Pred časom som bol nedobrovolne odstavený od svojho tímu tuším na desať alebo jedenásť dní ( potom našťastie som bol aj medzi vyvolenými ktorým bol umožnený návrat späť) . Množstvo voľného času ktorého sa mi zrazu dostalo bolo na jednej strane fajn.

Na druhej strane mi to zase chýbalo. Rozmýšľal som či by som začal s novým tímom odznova,keby mi už nebol umožnený návrat. Priznám sa ,že asi áno,ale keď si predstavím : znovu budovať štadión,mládežnické centrum atď,atď, veľmi sa mi do toho nechcelo. Ale aby som moc nekecal: v čase voľného času som hľadal na nete podobnú hru aby som si skrátil to čakanie či sa ešte k tímu dostanem alebo nie. Našiel som 5 alebo 6 podobných futbalových manažérov , ale môžem s kľudným svedomím vyhlásiť ,že ani jedna nie je tak dobrá ( nech už si hovorí ktokoľvek čokoľvek) ako náš soccerproject. Doteraz jednu z nich ako tak udržujem a stále ma to nechytilo tak ako soccer.
Ja by som, byť Tebou tomkycz, si to ešte rozmyslel. Aj napriek tomu ,že si napísal ,že táto hra je už oničom. Ver mi ,momentálne je na trhu najlepšia. Samozrejme ,že nie pre každého , ale pre mňa určite áno.
Manager : Dajo
Team : FC Trabant