Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by pupajdi13 »

Případ Tomkyč:

Ted jsem přijel z práce a čekala na mě zpráva od manažera, žes dal přemrštěnou nabídku .
Nabídku jsem logicky zrušil,až ted čtu tady forum,ale bylo mi to jasné,když jsem viděl stav tvého konta.
Tomkyč proč zrovna Ty , proč?
Ze srazu se nevyvlíkneš, o tom žádná :wink: , přesto jsi mohlo zvolit lepší způsob.
Pokud to pujde,tak ti napálím "mastnou " pokutu , pokud to nepujde,tak ti ten vytouženej ban dám :? ,ale nechci.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Dovětek: Tomkyč , máš 1-týdenní ban - ode mě - , jak sis přál 8) , pokud ani po týdnu nezměníš svůj názor, ban převedu na trvalej.
Pokud se ti vyjasní a řekneš si,že i když nehraješ,tak jednou za 3 týdny se loudnout můžeš ,aby tým nezanikl a nikdy neříkej nikdy , tak jsem ochotnej Tě v případě potřeby podržet v ústředí,že se jednalo o pomatení smyslů , manažera , kterému jsi nabídku podal jsi informoval,aby se nedostal do potíží a udělím ti pokutu .
Promysli to sám během toho týdne.
Já osobně bych o Tebe nerad přišel a myslím si,že nejsem sám.

Přesto tímto chci oslovit i ostatní , nedělejte nám tohle , pokud nemáte sami vůli to zabalit 8) , tak prostě hrajte dál :D
tomkycz

Post by tomkycz »

ty woe kdyby mi někdo před rokem řekl že skončím banem od pupajdího, tak se mu vysměju. Jsem potěšen. Děkuji za pochopení. pápá 8)
Big El

Post by Big El »

tomkycz wrote:ty woe kdyby mi někdo před rokem řekl že skončím banem od pupajdího, tak se mu vysměju. Jsem potěšen. Děkuji za pochopení. pápá 8)
Jsem si vědom, že k tomuto rozhodnutí Tě může vést cokoli a docela ho chápu. Přesto se nakonec možná vrátíš. Pokud se tak stane, budeme všichni jen a jen rádi!
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Dajo

Post by Dajo »

Dovolím si tu aj ja dať svoj postreh , alebo skôr názor.
Pred časom som bol nedobrovolne odstavený od svojho tímu tuším na desať alebo jedenásť dní ( potom našťastie som bol aj medzi vyvolenými ktorým bol umožnený návrat späť) . Množstvo voľného času ktorého sa mi zrazu dostalo bolo na jednej strane fajn. :wink: Na druhej strane mi to zase chýbalo. Rozmýšľal som či by som začal s novým tímom odznova,keby mi už nebol umožnený návrat. Priznám sa ,že asi áno,ale keď si predstavím : znovu budovať štadión,mládežnické centrum atď,atď, veľmi sa mi do toho nechcelo. Ale aby som moc nekecal: v čase voľného času som hľadal na nete podobnú hru aby som si skrátil to čakanie či sa ešte k tímu dostanem alebo nie. Našiel som 5 alebo 6 podobných futbalových manažérov , ale môžem s kľudným svedomím vyhlásiť ,že ani jedna nie je tak dobrá ( nech už si hovorí ktokoľvek čokoľvek) ako náš soccerproject. Doteraz jednu z nich ako tak udržujem a stále ma to nechytilo tak ako soccer. :wink:
Ja by som, byť Tebou tomkycz, si to ešte rozmyslel. Aj napriek tomu ,že si napísal ,že táto hra je už oničom. Ver mi ,momentálne je na trhu najlepšia. Samozrejme ,že nie pre každého , ale pre mňa určite áno. :wink:

Manager : Dajo
Team : FC Trabant
Dajo
FK Laugaricio
mantel

Post by mantel »

tomkycz wrote:ty woe kdyby mi někdo před rokem řekl že skončím banem od pupajdího, tak se mu vysměju. Jsem potěšen. Děkuji za pochopení. pápá 8)
Počkej na srazu,tam ti to spočítáme.
P.S. A počítám, že už budeš mít nový tým v té době.
Jaromir Malanta
Team President

Post by Jaromir Malanta »

Dajo wrote:Dovolím si tu aj ja dať svoj postreh , alebo skôr názor.
Pred časom som bol nedobrovolne odstavený od svojho tímu tuším na desať alebo jedenásť dní ( potom našťastie som bol aj medzi vyvolenými ktorým bol umožnený návrat späť) . Množstvo voľného času ktorého sa mi zrazu dostalo bolo na jednej strane fajn. :wink: Na druhej strane mi to zase chýbalo. Rozmýšľal som či by som začal s novým tímom odznova,keby mi už nebol umožnený návrat. Priznám sa ,že asi áno,ale keď si predstavím : znovu budovať štadión,mládežnické centrum atď,atď, veľmi sa mi do toho nechcelo. Ale aby som moc nekecal: v čase voľného času som hľadal na nete podobnú hru aby som si skrátil to čakanie či sa ešte k tímu dostanem alebo nie. Našiel som 5 alebo 6 podobných futbalových manažérov , ale môžem s kľudným svedomím vyhlásiť ,že ani jedna nie je tak dobrá ( nech už si hovorí ktokoľvek čokoľvek) ako náš soccerproject. Doteraz jednu z nich ako tak udržujem a stále ma to nechytilo tak ako soccer. :wink:
Ja by som, byť Tebou tomkycz, si to ešte rozmyslel. Aj napriek tomu ,že si napísal ,že táto hra je už oničom. Ver mi ,momentálne je na trhu najlepšia. Samozrejme ,že nie pre každého , ale pre mňa určite áno. :wink:

Na SP jsem narazil náhodou při brouzdání netem, rozhodl jsem se ho vyzkoušet, mimochodem nebyl jediným, zkoušel jsem jich vícero, no a už u něj tvrdnu více než čtyři roky, prostě mne baví...Hele vidím to u tebe tak, že si odpočineš a najednou zjistíš, že ti něco chybí. No a to něco bude SP... :wink:
FC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, E.68

Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
puzzle

Post by puzzle »

Jaromir Malanta wrote:
Dajo wrote:Dovolím si tu aj ja dať svoj postreh , alebo skôr názor.

Na SP jsem narazil náhodou při brouzdání netem, rozhodl jsem se ho vyzkoušet, mimochodem nebyl jediným, zkoušel jsem jich vícero, no a už u něj tvrdnu více než čtyři roky, prostě mne baví...Hele vidím to u tebe tak, že si odpočineš a najednou zjistíš, že ti něco chybí. No a to něco bude SP... :wink:
Puzzle je můj už asi tak 5 účet, předtím jsem měl Frank.Lampart aj.. obyčejně jsem zkrachoval, nebo dostal i BAN parkrát, takže celkově už to bude pár let, co jsem začal, byť mě při tom zakládání nového účtu kolikrát napadlo jestli to má smysl, vždycky sem nakonec podlehl...
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

SP jde do kytek... Stačí se podívat na počet hráčů...
Taky mne už to nebaví, ale ban dobrovolně zatím nechci. Ten dostanu nejspíš za nějakou dobu nedobrovolně :mrgreen:
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
mantel

Post by mantel »

amoszamba wrote:SP jde do kytek... Stačí se podívat na počet hráčů...
Taky mne už to nebaví, ale ban dobrovolně zatím nechci. Ten dostanu nejspíš za nějakou dobu nedobrovolně :mrgreen:
Ten pokles už je jen velice pozvolný, ubývá tak cca 250 managerů (aspoň poslední 2 sezony), není to nic, co by mělo SP definitivně zahubit. Naopak spousta "starých" managerů se poslední dobou vrátila.A za podobné řeči ti dám BAN zítra v kanclu :mrgreen:
Ataner

Post by Ataner »

Jaromir Malanta wrote:Na SP jsem narazil náhodou při brouzdání netem, rozhodl jsem se ho vyzkoušet, mimochodem nebyl jediným, zkoušel jsem jich vícero, no a už u něj tvrdnu více než čtyři roky, prostě mne baví...Hele vidím to u tebe tak, že si odpočineš a najednou zjistíš, že ti něco chybí. No a to něco bude SP... :wink:
Jaryne popravdě..neboj se řekni tak jak to je :mrgreen:
Nechybělo by ti kdyby tě ten Ataner pořádně nenasral..alespoň jednou za den...a potom že ostatní topicy nečteš :mrgreen:
JPD - B.3
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

skončila nám sezona a roztrhl se pytel s podvodníkama :roll: ....to jsou nálety,
Jaromir Malanta
Team President

Post by Jaromir Malanta »

Ataner wrote:
Jaromir Malanta wrote:Na SP jsem narazil náhodou při brouzdání netem, rozhodl jsem se ho vyzkoušet, mimochodem nebyl jediným, zkoušel jsem jich vícero, no a už u něj tvrdnu více než čtyři roky, prostě mne baví...Hele vidím to u tebe tak, že si odpočineš a najednou zjistíš, že ti něco chybí. No a to něco bude SP... :wink:
Jaryne popravdě..neboj se řekni tak jak to je :mrgreen:
Nechybělo by ti kdyby tě ten Ataner pořádně nenasral..alespoň jednou za den...a potom že ostatní topicy nečteš :mrgreen:
Jo, Mirdo máš pravdu, ty jsi ten motor, který mne žene na SP výš a výš... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, E.68

Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
spritzr
Assistant Manager

Post by spritzr »

hansjorg - VFB Stuttgart - E.17
kopeckar

Post by kopeckar »

spritzr wrote:http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=23868487

to je docela podezřelí...
To nepochybně ta cena je maximálně čtvrtinová než mu ten háčkař dává. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”