zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Netris1
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Netris1 »

Nebo jim je líto manažerů, co si kdysi dávno nastavili směr kopání penalt a teď kvůli tomu prohrávaj zápasy na penalty :)
Netris->Hell Riders->E.21
kopeckar

Post by kopeckar »

kopeckar wrote:Tak jsem si dal tu práci a udělal si na to tabulku. Počítám tam jen hráče koupené po 9.červenci 2010, kdy jsem zahájil velkoobchodování. Koupil jsem zatím 52 hráčů a z nich už 15 prodal. Zisk na těch 15 je 9.276.000 což dělá průměr 618.400 na hlavu. Budu to sledovat dál. :mrgreen:
Stav ke dnešku 62 koupených a z nich 27 opět prodaných. Na nich je zisk 18.343.000 a průměr se lehce zvedl na 679.370 na hráče. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
ps2512

Post by ps2512 »

U nás je průměr cca 2M :mrgreen:
2 prodaný z nakoupených: nákup 650k a prodej 5M
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
léblík

Post by léblík »

kopeckar wrote:
kopeckar wrote:Tak jsem si dal tu práci a udělal si na to tabulku. Počítám tam jen hráče koupené po 9.červenci 2010, kdy jsem zahájil velkoobchodování. Koupil jsem zatím 52 hráčů a z nich už 15 prodal. Zisk na těch 15 je 9.276.000 což dělá průměr 618.400 na hlavu. Budu to sledovat dál. :mrgreen:
Stav ke dnešku 62 koupených a z nich 27 opět prodaných. Na nich je zisk 18.343.000 a průměr se lehce zvedl na 679.370 na hráče. :mrgreen:
Ještě mě nepustila lenost,tak jsem to neudělal,ale čistě od oka odhaduji,že na tom budu lépe kolego 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Netris1

Post by Netris1 »

Neví někdo, jestli Sjarel neudělal nějakou novou novinku, která brání prodejům hráčů? :roll:
Chystám prodat RM, ale předtím ho chci ještě nechat zahrát jeho maximální výkon 70. Bohužel to jaksi nejde, protože už mu potřetí za sebou spadl skill.
Už jsem z toho celkem na prášky, sotva dotrénuji jeden spadnutý skill, tak mu spadne další :)
spritzr
Assistant Manager

Post by spritzr »

Netris1 wrote:Neví někdo, jestli Sjarel neudělal nějakou novou novinku, která brání prodejům hráčů? :roll:
Chystám prodat RM, ale předtím ho chci ještě nechat zahrát jeho maximální výkon 70. Bohužel to jaksi nejde, protože už mu potřetí za sebou spadl skill.
Už jsem z toho celkem na prášky, sotva dotrénuji jeden spadnutý skill, tak mu spadne další :)
nebude to tím, že je ještě docela mladej
hansjorg - VFB Stuttgart - E.17
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Netris1 wrote:Neví někdo, jestli Sjarel neudělal nějakou novou novinku, která brání prodejům hráčů? :roll:
Rozhodne urobil, už pred 10 dňami som predal hráča (53. túto sezónu) a odvtedy sa len smutne pozerám, ako mi hráči starnú pred očami a strácajú cenu, keďže pri pokuse o predaj mi napíše, že predstavenstvo nesúhlasí s predajom ďalších a ja sa môžem aj posrať :cry:
...len neviem, či je to až taká novinka :mrgreen:
K tvojmu prípadu - to sa proste stáva :lol:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Mimochodom, neviete, prečo od 25.10 mi pribudnú pri víťazstve v priat.zápase len 4 fans do základne miesto 5, ako to bolo dovtedy? Myslel som, že je to tým, že som mal trávnik dlhšiu dobu trochu na sračky, ale konečne som inštaloval nový a ono sa to nezmenilo, sakra :-(
...new beginning...

frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

pribejvani fanousku postupne klesa tim jak se ti zvysuje celkovy pocet fanousku, ne?
kdyz uz mas hodne fanousku tak to pribejva uz pomalu
myslim, mozna....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:pribejvani fanousku postupne klesa tim jak se ti zvysuje celkovy pocet fanousku, ne?
kdyz uz mas hodne fanousku tak to pribejva uz pomalu
myslim, mozna....
Pozeral som si svoju históriu cez SPMT, a asi máš pravdu :-) Najprv mi pribúdalo 8, keď som prekročil hranicu 10.000, bolo to 7, a tak to kleslo na 5 a teraz, ako som prekročil 18.000, tak už len 4. To ale potom koľko pribúda manažérom, ktorí majú napr. 50.000 fanúšikov??
...new beginning...

frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

hodne malo, ale pribejvaj furt

treba dark tiger jich ma vic jak 65k /to by tu asi vyhral to poradi kolik kdo vydela na pratelaku :) /
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Big El

Post by Big El »

Tak jsem mluvil se Sjarelem. Říkal, že detailně studuje právě Tvůj tým a Tvou strategii a rozhodl se, že Ti bude házet klacky pod nohy. Prý odhadl, že chceš právě tohoto hráče prodat a že mu chceš zahrát těch 70. :lol: Dál mi taky řekl, že při našich zápasech v Golden JPD chytíš 1 zranění a dvě redky a při o 10 lepším výkonu nedáš dvě penalty a prohraješ o gól. 8)

A ještě Ti mám od Sjarela vyřídit, že si to nemáš brát osobně, a že Tě má rád :lol: :wink: :P
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
kopeckar

Post by kopeckar »

Big El wrote:Tak jsem mluvil se Sjarelem. Říkal, že detailně studuje právě Tvůj tým a Tvou strategii a rozhodl se, že Ti bude házet klacky pod nohy. Prý odhadl, že chceš právě tohoto hráče prodat a že mu chceš zahrát těch 70. :lol: Dál mi taky řekl, že při našich zápasech v Golden JPD chytíš 1 zranění a dvě redky a při o 10 lepším výkonu nedáš dvě penalty a prohraješ o gól. 8)

A ještě Ti mám od Sjarela vyřídit, že si to nemáš brát osobně, a že Tě má rád :lol: :wink: :P
Jo v Blesku to psali taky a ti nelžou. Já ho sice nečtu, ale když to na tebe křičí z titulku na první straně, tak to nejde přehlédnout. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

kopeckar wrote: Jo v Blesku to psali taky a ti nelžou. Já ho sice nečtu, ale když to na tebe křičí z titulku na první straně, tak to nejde přehlédnout. :mrgreen:
Tak "blesk" sponzoruje sanmax , tím se to vysvětluje 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Netris1

Post by Netris1 »

Big El wrote: Tak jsem mluvil se Sjarelem. Říkal, že detailně studuje právě Tvůj tým a Tvou strategii a rozhodl se, že Ti bude házet klacky pod nohy. Prý odhadl, že chceš právě tohoto hráče prodat a že mu chceš zahrát těch 70. :lol: Dál mi taky řekl, že při našich zápasech v Golden JPD chytíš 1 zranění a dvě redky a při o 10 lepším výkonu nedáš dvě penalty a prohraješ o gól. 8)

Jsem rád, žes potvrdil moje podezření :? :mrgreen:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”