Manager_Komi wrote:Blíží se konec sezóny a dozvěděl jsem se, že lze si změnit vlaječku v profilu. Jen jsem to nikdy nedělal. Má někdo zkušenosti s tím? Prosím o radu
Nikdo neví?
Manažer: Komi
Tým: Komi_City Měj na paměti, že každý hráč se dá prodat !!!
Manager_Komi wrote:Blíží se konec sezóny a dozvěděl jsem se, že lze si změnit vlaječku v profilu. Jen jsem to nikdy nedělal. Má někdo zkušenosti s tím? Prosím o radu
Nikdo neví?
pristi sobotu nedeli vzdy pred zacatkem ligy to jde ale musis mit zaplaceny SPFA
Nechapu co se me deje s travnikem, v nocni simulaci se me zlepsil jen o 1% a ted sem uz na 82% jenom a pritom to pise ze neportebuju instalovat novy. Asi 2 tydny zpet sem stavel novy a tolik domacich zapasu zase nehraju. a spravce stadionu mam na 100% Nevite cim by to mohlo byt?
oliwapol wrote:Nechapu co se me deje s travnikem, v nocni simulaci se me zlepsil jen o 1% a ted sem uz na 82% jenom a pritom to pise ze neportebuju instalovat novy. Asi 2 tydny zpet sem stavel novy a tolik domacich zapasu zase nehraju. a spravce stadionu mam na 100% Nevite cim by to mohlo byt?
Možná počasí, jestli ti hodně pršelo, tak odchází rychleji. Nebo tvoji borci začali konečně hrát. Nedal jsi jim nůž na krk?
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
Příští sezonu budu mít nějaké peníze navíc a nevím jestli nepostavit tribunu +10000 míst. Moje fans se pohybuje okolo 32000 a teď mám stánek na 30000. Vyplatí se to? Může mi přijít plný dům? Jdu se ještě podívat do jiných klubů.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
mrakoplas44 wrote:Příští sezonu budu mít nějaké peníze navíc a nevím jestli nepostavit tribunu +10000 míst. Moje fans se pohybuje okolo 32000 a teď mám stánek na 30000. Vyplatí se to? Může mi přijít plný dům? Jdu se ještě podívat do jiných klubů.
Můžeš......já to praktikuju 1:1 fans:stadion.....no ale teď mě to nějak hapruje 41000:50000
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
mrakoplas44 wrote:Příští sezonu budu mít nějaké peníze navíc a nevím jestli nepostavit tribunu +10000 míst. Moje fans se pohybuje okolo 32000 a teď mám stánek na 30000. Vyplatí se to? Může mi přijít plný dům? Jdu se ještě podívat do jiných klubů.
Můžeš......já to praktikuju 1:1 fans:stadion.....no ale teď mě to nějak hapruje 41000:50000
Dík. Já jsem to tušil.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?