Divize A

Moderator: Czech Moderators

Jeremy74
Team President

Re: Divize A

Post by Jeremy74 »

dawron wrote:
Slušná práce, díky. Je to sice de facto náhodně vybrané rozmezí sezón, ale i tak historické 11. místo potěší. :)
Zatím to je jen polotovar. Docela jsem zvědavý, co z toho vyleze, až bude bilance kompletní.
FC JEREMY
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

1. kolo FC JEREMY - POLDI Kladno 1:1 (150-140)

Hmm, tak na úvod dost nečekaná ztráta. Soupeři se asi cestovalo z blízkého Kladna o poznání lépe než z dalekých Jeseníků :) . K tomu se přidala naše penaltová nemohoucnost a překvapení bylo na světě. Ani zítra to nevidím vůbec růžově...
FC JEREMY
Ataner
Member of the Soccer Project Association

Post by Ataner »

Jeremy74 wrote:1. kolo FC JEREMY - POLDI Kladno 1:1 (150-140)

Hmm, tak na úvod dost nečekaná ztráta. Soupeři se asi cestovalo z blízkého Kladna o poznání lépe než z dalekých Jeseníků :) . K tomu se přidala naše penaltová nemohoucnost a překvapení bylo na světě. Ani zítra to nevidím vůbec růžově...
Tak tohle ale už vážně nasere pokud jde o boj v Áčku.. :roll:
JPD - B.3
mantel

Post by mantel »

Ataner wrote:
Jeremy74 wrote:1. kolo FC JEREMY - POLDI Kladno 1:1 (150-140)

Tak tohle ale už vážně nasere pokud jde o boj v Áčku.. :roll:
Tohle spolehlivě nasere v jakékoliv divizi.
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

Pořád tvrdím, že by se ta hra měla jmenovat RandomProject :mrgreen:
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

amoszamba wrote:Pořád tvrdím, že by se ta hra měla jmenovat RandomProject :mrgreen:
Vždyť v tom je také kouzlo SP, prostě i v reálu někdy nevyhrává ten lepší :) Tím samozřejmě nechci říct, že to člověka nenasere...
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

tosa_CZ wrote:
amoszamba wrote:Pořád tvrdím, že by se ta hra měla jmenovat RandomProject :mrgreen:
Vždyť v tom je také kouzlo SP, prostě i v reálu někdy nevyhrává ten lepší :) Tím samozřejmě nechci říct, že to člověka nenasere...
Někdy, to ano, ale ne téměř denodenně (nemyslím ale jen ligu)
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

2. kolo fc mac - FC JEREMY 0:1 (139-143)

Dnes mě po ránu čekalo milé překvapení. Počítal jsem i s porážkou - aspoň hrozila v případě, že bychom oba hráli stejnou agresivitu. Soupeř to podle mě dost prokaučoval, ale zlobit se na něj proto nebudu! :D
FC JEREMY
mantel

Post by mantel »

Jeremy74 wrote:2. kolo fc mac - FC JEREMY 0:1 (139-143)

Dnes mě po ránu čekalo milé překvapení. Počítal jsem i s porážkou - aspoň hrozila v případě, že bychom oba hráli stejnou agresivitu. Soupeř to podle mě dost prokaučoval, ale zlobit se na něj proto nebudu! :D
Koukám, že se rozjíždíš hodně zvolna. Zahrát 143 jsem tě loni neviděl celou sezonu (kromě zápasů s přestavujícími tými).
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Jeremy ma jeste kocovinu po oslavach zisku Acka :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

3. kolo FC JEREMY - Bizone TM 1:0 (147-133)

Pomalu se z té kocoviny dostáváme. A divizí protřelý Rumun na nás nic nevymyslel (a ani to nezkoušel).

Zítra další z mazáků - Mikef. Vypadá to na vyrovnaný zápas, tak se necháme překvapit, copak si na nás Baníkovci připraví. :)
FC JEREMY
MikeF
Team Manager

Post by MikeF »

Jeremy74 wrote:3. kolo FC JEREMY - Bizone TM 1:0 (147-133)

Pomalu se z té kocoviny dostáváme. A divizí protřelý Rumun na nás nic nevymyslel (a ani to nezkoušel).

Zítra další z mazáků - Mikef. Vypadá to na vyrovnaný zápas, tak se necháme překvapit, copak si na nás Baníkovci připraví. :)
Nic moc vymýšlet nemůžeme, takže to bude standart v podobě bandy unavených staříků, kteří po 5 minutách zápasu zapomínají v jakém rozestavení mají hrát. Jen CML Tě může připravit o tři body. :D
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

MikeF wrote:Nic moc vymýšlet nemůžeme, takže to bude standart v podobě bandy unavených staříků, kteří po 5 minutách zápasu zapomínají v jakém rozestavení mají hrát. Jen CML Tě může připravit o tři body. :D
Pozri sa, koľko máš ty rokov - cítiš sa už taký starý? ;-) Tak neber tím svojím batoľatám všetku nádej, možno niečo predvedú, veď nedávno ešte cucali mlieko :lol:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

4. kolo FCB Mikef - FC JEREMY 1:2 (142-148)

Tak jsme se nakonec sešli na stejné taktice a rozhodla kvalita v rozhodující řadě - záloze. Popravdě - čekal jsem tužší odpor a výhra samozřejmě těší.

Co dál? V po. Mantel...tady máme jisté resty z minulé sezóny a tak zápasu přikládáme mimořádnou důležitost! Navíc půjde o konfrontaci se soupeřem v souboji o titul (i když on to určitě nepřizná.. :wink: ) Konečně zase nastoupíme ve 100% náladě.
FC JEREMY
mantel

Post by mantel »

Jeremy74 wrote:
Co dál? V po. Mantel...tady máme jisté resty z minulé sezóny a tak zápasu přikládáme mimořádnou důležitost! Navíc půjde o konfrontaci se soupeřem v souboji o titul (i když on to určitě nepřizná.. :wink: ) Konečně zase nastoupíme ve 100% náladě.
Jeremy, už to, prosím Tě, nepij :mrgreen: A teď vážně, moc mi lichotí, že mě bereš jako konkurenta v boji o titul. Ale to by se CML musel opravdu moc snažit, aby smazal ten obrovský rozdíl mezi kvalitou mého a tvého týmu. Navíc ještě netuším, co provedu s touhle sezonou, trochu mně láká zkusit po strašně dlouhé době pohár. A pokud bych ho opravdu zkusil , tak mně v lize bude spíš čekat boj o záchranu. Jinak resty se mnou máš pouze ze zápasu u mně , kde tomu CML opravdu slušně pomohl redkou, letos očekávám tak max. bod a určitě to nebude ze zítřejšího zápasu venku.

Ještě přidám stručné hodnocení prvního týdne.
V pondělí prohra s De Vlammers po výkonech 147:143. O pauze se mi zranily obě funkční RM, takže výsledek byl jasný dopředu. Úterní zápas s Remedym byla jen formalita, z týmu mu po výprodeji zbylo již jen torzo.

Ve čtvrtek zápas venku s Forfeit Town, přiznám se, že jsem chtěl 3 body (výkon nic moc, rozházená agrese jednotlivých hráčů, navíc hrál ve středu všechny zápasy). Soupeř navíc zápas vzdal, 3 body jsou doma.

Páteční zápas jsem chtěl původně vypustit kvůli finále Mince s Hernánem, nakonec jsem se rozhodl hrát naplno i ligu. Další z nováčků Bombalaii Zalau u mně zahrál 143 , já ještě o 4body více, takže body zůstaly doma. Celkem 9 bodů za první týden bylo mé odvážné přání a vyplnilo se. Další týden bude o moc horší,cokoliv nad 5 bodů by bylo úspěch.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”