Zatím to je jen polotovar. Docela jsem zvědavý, co z toho vyleze, až bude bilance kompletní.dawron wrote:
Slušná práce, díky. Je to sice de facto náhodně vybrané rozmezí sezón, ale i tak historické 11. místo potěší.
Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
FC JEREMY
1. kolo FC JEREMY - POLDI Kladno 1:1 (150-140)
Hmm, tak na úvod dost nečekaná ztráta. Soupeři se asi cestovalo z blízkého Kladna o poznání lépe než z dalekých Jeseníků
. K tomu se přidala naše penaltová nemohoucnost a překvapení bylo na světě. Ani zítra to nevidím vůbec růžově...
Hmm, tak na úvod dost nečekaná ztráta. Soupeři se asi cestovalo z blízkého Kladna o poznání lépe než z dalekých Jeseníků

FC JEREMY
-
- Member of the Soccer Project Association
Tak tohle ale už vážně nasere pokud jde o boj v Áčku..Jeremy74 wrote:1. kolo FC JEREMY - POLDI Kladno 1:1 (150-140)
Hmm, tak na úvod dost nečekaná ztráta. Soupeři se asi cestovalo z blízkého Kladna o poznání lépe než z dalekých Jeseníků. K tomu se přidala naše penaltová nemohoucnost a překvapení bylo na světě. Ani zítra to nevidím vůbec růžově...

JPD - B.3
Tohle spolehlivě nasere v jakékoliv divizi.Ataner wrote:Tak tohle ale už vážně nasere pokud jde o boj v Áčku..Jeremy74 wrote:1. kolo FC JEREMY - POLDI Kladno 1:1 (150-140)
Hmm, tak na úvod dost nečekaná ztráta. Soupeři se asi cestovalo z blízkého Kladna o poznání lépe než z dalekých Jeseníků. K tomu se přidala naše penaltová nemohoucnost a překvapení bylo na světě. Ani zítra to nevidím vůbec růžově...
Pořád tvrdím, že by se ta hra měla jmenovat RandomProject 

Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

-
Vždyť v tom je také kouzlo SP, prostě i v reálu někdy nevyhrává ten lepšíamoszamba wrote:Pořád tvrdím, že by se ta hra měla jmenovat RandomProject

m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Někdy, to ano, ale ne téměř denodenně (nemyslím ale jen ligu)tosa_CZ wrote:Vždyť v tom je také kouzlo SP, prostě i v reálu někdy nevyhrává ten lepšíamoszamba wrote:Pořád tvrdím, že by se ta hra měla jmenovat RandomProjectTím samozřejmě nechci říct, že to člověka nenasere...
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

2. kolo fc mac - FC JEREMY 0:1 (139-143)
Dnes mě po ránu čekalo milé překvapení. Počítal jsem i s porážkou - aspoň hrozila v případě, že bychom oba hráli stejnou agresivitu. Soupeř to podle mě dost prokaučoval, ale zlobit se na něj proto nebudu!
Dnes mě po ránu čekalo milé překvapení. Počítal jsem i s porážkou - aspoň hrozila v případě, že bychom oba hráli stejnou agresivitu. Soupeř to podle mě dost prokaučoval, ale zlobit se na něj proto nebudu!

FC JEREMY
Koukám, že se rozjíždíš hodně zvolna. Zahrát 143 jsem tě loni neviděl celou sezonu (kromě zápasů s přestavujícími tými).Jeremy74 wrote:2. kolo fc mac - FC JEREMY 0:1 (139-143)
-
Jeremy ma jeste kocovinu po oslavach zisku Acka :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
3. kolo FC JEREMY - Bizone TM 1:0 (147-133)
Pomalu se z té kocoviny dostáváme. A divizí protřelý Rumun na nás nic nevymyslel (a ani to nezkoušel).
Zítra další z mazáků - Mikef. Vypadá to na vyrovnaný zápas, tak se necháme překvapit, copak si na nás Baníkovci připraví.
Pomalu se z té kocoviny dostáváme. A divizí protřelý Rumun na nás nic nevymyslel (a ani to nezkoušel).
Zítra další z mazáků - Mikef. Vypadá to na vyrovnaný zápas, tak se necháme překvapit, copak si na nás Baníkovci připraví.

FC JEREMY
Nic moc vymýšlet nemůžeme, takže to bude standart v podobě bandy unavených staříků, kteří po 5 minutách zápasu zapomínají v jakém rozestavení mají hrát. Jen CML Tě může připravit o tři body.Jeremy74 wrote:3. kolo FC JEREMY - Bizone TM 1:0 (147-133)

-
Pozri sa, koľko máš ty rokov - cítiš sa už taký starý?MikeF wrote:Nic moc vymýšlet nemůžeme, takže to bude standart v podobě bandy unavených staříků, kteří po 5 minutách zápasu zapomínají v jakém rozestavení mají hrát. Jen CML Tě může připravit o tři body.

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
4. kolo FCB Mikef - FC JEREMY 1:2 (142-148)
Tak jsme se nakonec sešli na stejné taktice a rozhodla kvalita v rozhodující řadě - záloze. Popravdě - čekal jsem tužší odpor a výhra samozřejmě těší.
Co dál? V po. Mantel...tady máme jisté resty z minulé sezóny a tak zápasu přikládáme mimořádnou důležitost! Navíc půjde o konfrontaci se soupeřem v souboji o titul (i když on to určitě nepřizná..
) Konečně zase nastoupíme ve 100% náladě.
Tak jsme se nakonec sešli na stejné taktice a rozhodla kvalita v rozhodující řadě - záloze. Popravdě - čekal jsem tužší odpor a výhra samozřejmě těší.
Co dál? V po. Mantel...tady máme jisté resty z minulé sezóny a tak zápasu přikládáme mimořádnou důležitost! Navíc půjde o konfrontaci se soupeřem v souboji o titul (i když on to určitě nepřizná..

FC JEREMY
Jeremy, už to, prosím Tě, nepijJeremy74 wrote:
Co dál? V po. Mantel...tady máme jisté resty z minulé sezóny a tak zápasu přikládáme mimořádnou důležitost! Navíc půjde o konfrontaci se soupeřem v souboji o titul (i když on to určitě nepřizná..) Konečně zase nastoupíme ve 100% náladě.

Ještě přidám stručné hodnocení prvního týdne.
V pondělí prohra s De Vlammers po výkonech 147:143. O pauze se mi zranily obě funkční RM, takže výsledek byl jasný dopředu. Úterní zápas s Remedym byla jen formalita, z týmu mu po výprodeji zbylo již jen torzo.
Ve čtvrtek zápas venku s Forfeit Town, přiznám se, že jsem chtěl 3 body (výkon nic moc, rozházená agrese jednotlivých hráčů, navíc hrál ve středu všechny zápasy). Soupeř navíc zápas vzdal, 3 body jsou doma.
Páteční zápas jsem chtěl původně vypustit kvůli finále Mince s Hernánem, nakonec jsem se rozhodl hrát naplno i ligu. Další z nováčků Bombalaii Zalau u mně zahrál 143 , já ještě o 4body více, takže body zůstaly doma. Celkem 9 bodů za první týden bylo mé odvážné přání a vyplnilo se. Další týden bude o moc horší,cokoliv nad 5 bodů by bylo úspěch.