Divize A

Moderator: Czech Moderators

Jeremy74
Team President

Re: Divize A

Post by Jeremy74 »

Tabulka je zatím sestavená ze sezón č. 14 až 37 - tzn. že česká účast už kompletní je. Až započítám zbylé dostupné sezóny, tak sem dám celkové pořadí všech týmů, které si zahráli od sezóny č. 7 v A divizi.
Attachments
celkpor.jpg
celkpor.jpg (159.2 KiB) Viewed 4650 times
FC JEREMY
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

6. kolo sT. ONO SV - FC JEREMY 1:5 (105-147)

Dnešní rumunský soupeř to zabalil předem. Není divu, když měl hráče vesměs v žalostné kondici. Přitom mančaft má hodně dobrý, akorát by nesměl hrát tolik zápasů. No jeho problém - my jsme se tak vyhoupli do čela tabulky! :D
FC JEREMY
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

7. kolo FC JEREMY - FC Remedy 8:1 (144-51)

Dnes formalita s rozprodávajícím Remedym.

Zítřejší mise se jmenuje "Vyloupení Strakapůdího Hnízda!" :)
FC JEREMY
ps2512
Member of the Soccer Project Association

Post by ps2512 »

Jeremy74 wrote:7. kolo FC JEREMY - FC Remedy 8:1 (144-51)

Koukám, taky tak trochu samomluvka :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mantel

Post by mantel »

ps2512 wrote:
Jeremy74 wrote:7. kolo FC JEREMY - FC Remedy 8:1 (144-51)

Koukám, taky tak trochu samomluvka :mrgreen:
Já bych i občas přispěl, ale zatím není čím se chlubit. Až se nějaký zápas slušně povede tenhle týden, tak se určitě ozvu i já. Každopádně bude hodnocení na konci týdne.
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

8. kolo FC Strakapůd - FC JEREMY 1:5 (95-148)

Páteční zápas se nesl v duchu celého týdne, kdy soupeři buď odpískali boj o body předem nebo už nebo už na něj nemají hráče. V čele jsme si tak vypracovali mírný náskok, který budeme příští týden hájit. Následující soupeři nám určitě nic nedarují - 3x změříme síly s týmy z aktuální top 5!
FC JEREMY
mantel

Post by mantel »

Nějak jsem zapomněl na hodnocení minulého týdne. No a taky ať tady Jeremy netrpí samomluvou :D
Pondělní zápas u Jeremyho jsem takticky vypustil. Zázrak by byl i bod z domácího utkání, venku to bylo naprosto bez šance, což zápas plně potvrdil (Jeremy zahrál 154 ! ). Navíc jsem se šetřil na úterý proti Mikefovi, bohužel druhé venkovní utkání za sebou mi moc radosti neudělalo. Mikef to v klidu zvádl a po výkonech 145:143 si nechal všechny body doma.
Čtvrteční kancelářské derby už ztratilo svůj náboj po Amosově započatém výprodeji a 3 body zůstaly na Dubině.
Páteční zápas měl rozhodnout o úspěšnosti (neúspěšnosti) celého týdne. U Bizonů to podle propočtů vypadalo na bod, nicméně soupeř na lavičku posadil skoro samé zoufalce, což se mu nakonec vymstilo. Zraněné CF bylo nahrazeno jedním z těchto zoufalců (zahrál 56 ) a tím mi soupeř daroval všechny 3 body (výkony na pátek poměrně slušné145:147).
6 bodíků nakonec znamenalo úspěšný týden a prozatímní 5. místo v tabulce.
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

9. kolo FC JEREMY - LT-Bayern 4:2 (148-133)

10. kolo Forfeit Town - FC JEREMY 1:2 (145-150)

Takže další dvě překážky máme za sebou! Litevec si správně šetřil síly na Rexuse, takže to bylo s přehledem o dva kusy. To Nor do toho dal mnohem více snahy a koukám, že několika hráčům i prodloužil smlouvy. Odvaha se cení, ale na bod to bylo pořád málo.

Zítra De Vlammers - chtěl jsem v tomto zápase zkusit atakovat rekordní výkon, ale asi to neklapne. Škoda - další šance už nejspíš nebude.

Jinak tahle sezóna zatím tak trochu nuda. Čekal jsem, že mě možnost obhájit titul chytne mnohem víc, ale zatím to je spíš takovej zvláštní klídek. Tady je bohužel taky skoro mrtvo. Aspoň že Mantel se občas staví. :D
FC JEREMY
Pippo_cz
Assistant Manager

Post by Pippo_cz »

Jeremy74 wrote:chtěl jsem v tomto zápase zkusit atakovat rekordní výkon, ale asi to neklapne. Škoda - další šance už nejspíš nebude.
Ten rekordni vykon je kolik? :)

A da se nekde najit zebricek rekordnich vykonu? vim ze je sem nekdo hazel.
Zubr Prerov (D.21)
Budu rad kdyz mrknete na nas nejnovejsi projekt http://www.slevajakbrno.cz/?aff=1
mantel

Post by mantel »

Jeremy74 wrote:9. kolo FC JEREMY - LT-Bayern 4:2 (148-133)

Takže další dvě překážky máme za sebou! Litevec si správně šetřil síly na Rexuse, takže to bylo s přehledem o dva kusy. To Nor do toho dal mnohem více snahy a koukám, že několika hráčům i prodloužil smlouvy. Odvaha se cení, ale na bod to bylo pořád málo.

Zítra De Vlammers - chtěl jsem v tomto zápase zkusit atakovat rekordní výkon, ale asi to neklapne. Škoda - další šance už nejspíš nebude.

Jinak tahle sezóna zatím tak trochu nuda. Čekal jsem, že mě možnost obhájit titul chytne mnohem víc, ale zatím to je spíš takovej zvláštní klídek. Tady je bohužel taky skoro mrtvo. Aspoň že Mantel se občas staví. :D
Klídek je proto, že holt tuhle sezonu nemáš konkurenci a všichni to dobře vědí. Prodej pár hvězd a budeš se královsky bavit :mrgreen: . V podstatě už bych ti teď mohl gratulovat k zisku titulu, ale ještě tak 3-4 kola počkám. Přece jen CML by to ještě mohl dokázat zdramatizovat.
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

Pippo_cz wrote:
Jeremy74 wrote:chtěl jsem v tomto zápase zkusit atakovat rekordní výkon, ale asi to neklapne. Škoda - další šance už nejspíš nebude.
Ten rekordni vykon je kolik? :)

A da se nekde najit zebricek rekordnich vykonu? vim ze je sem nekdo hazel.
Podle mě 156 ještě nikdo nezahrál. Ale úplně jistý si nejsem.
FC JEREMY
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

mantel wrote:
Jeremy74 wrote:9. kolo FC JEREMY - LT-Bayern 4:2 (148-133)

Klídek je proto, že holt tuhle sezonu nemáš konkurenci a všichni to dobře vědí. Prodej pár hvězd a budeš se královsky bavit :mrgreen: . V podstatě už bych ti teď mohl gratulovat k zisku titulu, ale ještě tak 3-4 kola počkám. Přece jen CML by to ještě mohl dokázat zdramatizovat.
No já se nebojím, že by to šlo tak hladce až do konce. Navíc mi to už začíná odcházet do důchodu. Jen během příštích pár dní končí záložníci s výkony 77 a 75. Musím to ještě nějak doklepat, než se sem dovalí Hernán. :)
FC JEREMY
mantel

Post by mantel »

Já myslím, že to v klidu dáš, stačí se soustředit na venkovní zápasy, ty domácí ti všichni nechají dobrovolně. Jinak můj nej záložník hraje 74, takže ten tvůj brzo 31-letý by byl u mně za hvězdu. A myslím, že většiny ostatních také. :D
mantel

Post by mantel »

Zatím skvělý týden, dnes jsem měl trochu obavy po včerejším poháru, ale starý lišák Oslíček (či jeho zástup) se s agresí drželi při zemi a tak ani redka v 74. minutě nevadila. Zatím tenhle týden 3 zápasy, 9 bodů a šance na body jsou i zítra venku.
xixor

Post by xixor »

Jeremy74 wrote: Podle mě 156 ještě nikdo nezahrál. Ale úplně jistý si nejsem.
156 zahrál JuliusCesar.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”