Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

Michal 3
Coach

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by Michal 3 »

Sokol Cejc wrote:
Michal 3 wrote:

a nepřipadáš si jako konfident?Ale asi by s tebe byl dobrý příslušník pokud jím nejsi

Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. Z takové srážky, vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.

Jan Werich
a proto se ti budu vyhýbat a by jsi na mě nešel žalovat
Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Post by Hippopotamus »

Michal 3 wrote:a proto se ti budu vyhýbat a by jsi na mě nešel žalovat
Si strašný chudák, ale ľutovať ťa netreba...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Michal 3
Coach

Post by Michal 3 »

Hippopotamus wrote:
že by další člen Rychlých šípů
léblík

Post by léblík »

Michal 3 wrote:
Hippopotamus wrote:
že by další člen Rychlých šípů
Že by si byl dosti zakomplexovaný zbloudilec na internetu honící si anonymně EGO? :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Azor

Post by Azor »

Hoši, urážejte se prostřednictvím SZ, popřípadě se popichujte (bez urážek) v tlachárně :wink:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Já jsem tady veřejně vyzval manažery , aby mi v případě že na něco narazí dali echo, tudíž je to má odpovědnost, to jednak .....druhak : tohle je internetová hra , ne realnej život , hrajeme to pro zábavu z vlastní vůle chtění , podvodníci byli a budou ,ale netřeba je ještě podporovat a schovávat , nevidím nic špatného na tom, že mi sem manažeři dají upozornění na podivné přestupy, spíš naopak, nehledě na to,že stejná funkce "bonzu" funguje i oficialně .
Ukaž mi Michale,jak rychle a poctivě vyděláš 6M na SP , nevidím důvod proč by stejnou častku měl někdo druhý shrábnout jen díky založení dalšího klubu na jiném počítači a nasledným předraženým přestupem.
Pokud jsi se špatně vyspal , nebo máš deprese z tuhých mrazů , tak si dej horkej čas s citronem.

Z klubovny šerifských šípů - Jarka "pupajdí" Metelka

Edit Michal 3 : a pozdravuj Housenku a Paliče.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

pupajdi13 wrote:Já jsem tady veřejně vyzval manažery , aby mi v případě že na něco narazí dali echo

http://www.soccerproject.com/spnewl_man ... eaters.php :?: :)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Frenkič : poslal jsi mi manažera, na kterého jsem já osobně před měsícem upozornoval všechny ostatní šerify, z důvodu toho,že se mi nezdají jeho obchody už dlouhodobě , většina hráčů (týmů) hned mizí ,ale bohužel to bylo bez jediné odezvy, nevím jak přesně jsi svůj příspěvek myslel ty , ale já ho mám za podvodníka z kategorie těch "šikovných".
frankie_doparoma

co? :?:
jakyho sem posilal managera a kam? ja nikoho nikam neposilal, nebo o tom aspon nevim :lol:
tim odkazem sem myslel to ze samo sp navadi k bonzovani a je na to special formular, tak kdyz chce nekdo neco nahlasit tak to muze vyuzit tam a nevystavuje se zadnemu riziku a zustava v anonymite

a kdyz jsme u toho, takovyhle "cheatri" nejsou absolutne problem, protoze se na to stejne dicki prijde, horsi jsou ty co podvadej uz roky a nikdo jim nic neudela :)
Michal 3
Coach

Post by Michal 3 »

pupajdi13 wrote:Já jsem tady veřejně vyzval manažery , aby mi v případě že na něco narazí dali echo, tudíž je to má odpovědnost, to jednak .....druhak : tohle je internetová hra , ne realnej život , hrajeme to pro zábavu z vlastní vůle chtění , podvodníci byli a budou ,ale netřeba je ještě podporovat a schovávat , nevidím nic špatného na tom, že mi sem manažeři dají upozornění na podivné přestupy, spíš naopak, nehledě na to,že stejná funkce "bonzu" funguje i oficialně .
Ukaž mi Michale,jak rychle a poctivě vyděláš 6M na SP , nevidím důvod proč by stejnou častku měl někdo druhý shrábnout jen díky založení dalšího klubu na jiném počítači a nasledným předraženým přestupem.
Pokud jsi se špatně vyspal , nebo máš deprese z tuhých mrazů , tak si dej horkej čas s citronem.

nevím,co jsi myslel tím,že mám pozdravovat,Housenku a Paliče,ale Housenku pozdravovat můžu,ale Paliče opravdu neznám.Jinak já to hraji pro zábavu ,jenom nemám rád když někdo žaluje na jiného toť vše
Ataner

Post by Ataner »

Michal 3 wrote:
pupajdi13 wrote:Já jsem tady veřejně vyzval manažery , aby mi v případě že na něco narazí dali echo, tudíž je to má odpovědnost, to jednak .....druhak : tohle je internetová hra , ne realnej život , hrajeme to pro zábavu z vlastní vůle chtění , podvodníci byli a budou ,ale netřeba je ještě podporovat a schovávat , nevidím nic špatného na tom, že mi sem manažeři dají upozornění na podivné přestupy, spíš naopak, nehledě na to,že stejná funkce "bonzu" funguje i oficialně .

nevím,co jsi myslel tím,že mám pozdravovat,Housenku a Paliče,ale Housenku pozdravovat můžu,ale Paliče opravdu neznám.Jinak já to hraji pro zábavu ,jenom nemám rád když někdo žaluje na jiného toť vše
Já myslím že to nepotřebuje dalšího komentáře a proto bude lepší tuto debatu ukončit bo Michal zjevně neví co a proč hraje.. :roll:
JPD - B.3
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

btw Frenkič : když jsem klikl na tvuj odkaz,tak mi naskočil :asiskunk ... The Skunks , pokud jsi to tam nezadával ty, tak to asi nakočilo mě tím,že jsem o něm psal , jak jsem uváděl o příspěvek výš.

btw Michal 3 : jména Housenka a palič mi vyskočila , když jsem dal základní kontrolu tvého týmu, asi Vás hraje z jednoho počítače víc a tihle dva se loudujou s Tebou.
K tématu bonzování už jsem se vyjádřil , evidentně na to koukáš z jiného směru a nemá smysl to s Tebou dál rozvádět.

btw2 : vlastně ano ..... píšeš "
nemám rád ,když někdo žaluje na druhého" Jak to chceš řešit,když nemáš možnost si to s tím dotyčným vyřídit ? .....příklad, mám problem s někým,tak mám 3 možnosti ...1.budu žalovat , 2.vyřídím si to sám , 3.vyprdnu se na to ......varianta 2 bohužel tady v SP nepřichází v uvahu , pokud mi hra není lhostejná tak nemužu použít variantu 3 , tudíž ti zbývá co? no varianta 1 .
V realným životě si taky problemy řeším sám a nechodím je nikomu žalovat,ale tady jsme v online hře.
frankie_doparoma

pupajdi : skunk? si pamatuju jak valcoval A divizi.... nevim jestli ma zapotrebi takovejhle manager podvadet a nebo naopak to acko valcoval kvuli tomu ze nehral ciste, ale to si osobne nemyslim :)

btw. k tomu tvymu prikladu (a vubec nejde o to ze nekdo hlasi nekoho a nekdo ne, je mi to burt a nevidim na tom nic spatnyho) v realu mas policajty ktery maj hlidat dodrzovani zakonu co nekdo sepsal
takze treba kontrolujou jak jedes rychle v aute a neprekrocujes povolenou rychlost
at merej a kontrolujou ale ze by za nima nekdo chodil a hlasil ze ten ci ten prekrocuje rychlost?
policajt = serif
ridic = cheater
:D
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:pupajdi : skunk? si pamatuju jak valcoval A divizi.... nevim jestli ma zapotrebi takovejhle manager podvadet a nebo naopak to acko valcoval kvuli tomu ze nehral ciste, ale to si osobne nemyslim :)

btw. k tomu tvymu prikladu (a vubec nejde o to ze nekdo hlasi nekoho a nekdo ne, je mi to burt a nevidim na tom nic spatnyho) v realu mas policajty ktery maj hlidat dodrzovani zakonu co nekdo sepsal
takze treba kontrolujou jak jedes rychle v aute a neprekrocujes povolenou rychlost
at merej a kontrolujou ale ze by za nima nekdo chodil a hlasil ze ten ci ten prekrocuje rychlost?
policajt = serif
ridic = cheater
Ale keby si s ostatnými šoférmi o niečo súťažil a šli by nepovolene, už by si možno za tým policajtom šiel ;-)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
puzzle

Post by puzzle »

Hippopotamus wrote:
frankie_doparoma wrote:pupajdi : skunk? si pamatuju jak valcoval A divizi.... nevim jestli ma zapotrebi takovejhle manager podvadet a nebo naopak to acko valcoval kvuli tomu ze nehral ciste, ale to si osobne nemyslim :)

policajt = serif
ridic = cheater
Ale keby si s ostatnými šoférmi o niečo súťažil a šli by nepovolene, už by si možno za tým policajtom šiel ;-)
přesně to je jak kdyby F 1 jels na prvním místě a nějaký řidič okolo zpět by tě sundal, aby ten, co je za tebou, vyhrál...
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”