Takže teda nic..Slanec wrote:Že jsi prohrál s lepším výkonem?Azor wrote:Uhádnete, co je na tomto zápase zajímavého?

Moderator: Czech Moderators
Takže teda nic..Slanec wrote:Že jsi prohrál s lepším výkonem?Azor wrote:Uhádnete, co je na tomto zápase zajímavého?
Že hral na ľavej strane útoku za oba tímy "Kunc"?Ataner wrote:Uhádnete, co je na tomto zápase zajímavého?
Trefa!Já sice už párkrát viděl, že jmenovec mého hráče hrál u soupeře, ale že oba dva hráči stejného jména jsou stejného postu, to se mě ještě nestaloPaToM wrote:Že hral na ľavej strane útoku za oba tímy "Kunc"?Ataner wrote:Uhádnete, co je na tomto zápase zajímavého?
v poháru se to dělí dvěma, pokud se nepletumrakoplas44 wrote:8 Pro 2010 + € 255.000,00 1FC Mrakoplaš-FC GOGO Chrudim 2-0 Příjem z prodeje vstupenek (30000 tickets)
Pohár 17 95% - 5%
Nějak mi to nehraje.
jj v poharu je rozdeleno vstupny mezi oba 50%Hadis wrote:v poháru se to dělí dvěma, pokud se nepletumrakoplas44 wrote:8 Pro 2010 + € 255.000,00 1FC Mrakoplaš-FC GOGO Chrudim 2-0 Příjem z prodeje vstupenek (30000 tickets)
Pohár 17 95% - 5%
Nějak mi to nehraje.
Tak jsem si jak špatně jsme koupil a nestačím se divitAzor wrote:tak mu nějak namluv, že se v Tvojem týmu nevyplácí výplata v eurech, ale v Kčléblík wrote:Musím se pochlubit,že vedle skvělých nákupů umím být často i velmi dementní...dnes jsem se přehlédl a dal nabídku na hráče s platem 55K...![]()
To video existuje už dlouho, jen předtím bylo na YouTube.Azor wrote:No né!Soccerproject má už i vlastní video, které je přímo na úvodní stránce!
Ano, soccer jde opět kupředu!!!!Netris1 wrote:To video existuje už dlouho, jen předtím bylo na YouTube.Azor wrote:No né!Soccerproject má už i vlastní video, které je přímo na úvodní stránce!
Každopádně máme vysvětlení, proč se tady posledních přibližně 23 sezón nic nezměnilo - Sjarel usilovně pracoval na tomto!
Geniálne! Zmena jak hovado - rovnaké video na inom serveri.Big El wrote:Ano, soccer jde opět kupředu!!!!
Já si ještě pamatuju, že sem měl ve starym týmu najednoui 2 hráče na postu CF a oba se jmenovali Žák, křestní naštěstí jinak... Ani nevíte, jakej to dělalo binec v český lize...Azor wrote:Trefa!Já sice už párkrát viděl, že jmenovec mého hráče hrál u soupeře, ale že oba dva hráči stejného jména jsou stejného postu, to se mě ještě nestaloPaToM wrote:Že hral na ľavej strane útoku za oba tímy "Kunc"?Ataner wrote:Uhádnete, co je na tomto zápase zajímavého?![]()
A někomu z Vás se to už stalo?![]()
To Slanec: No, já byl jen o 2% lepší, navíc díky VDP, tak nwm jestli je to vůbec nějaká zajímavost