Takže teda nic..Slanec wrote:Že jsi prohrál s lepším výkonem?Azor wrote:Uhádnete, co je na tomto zápase zajímavého?
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
Ataner
- Member of the Soccer Project Association
Re: zajimavosti
JPD - B.3
-
PaToM
Že hral na ľavej strane útoku za oba tímy "Kunc"?Ataner wrote:Uhádnete, co je na tomto zápase zajímavého?
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
Trefa!Já sice už párkrát viděl, že jmenovec mého hráče hrál u soupeře, ale že oba dva hráči stejného jména jsou stejného postu, to se mě ještě nestaloPaToM wrote:Že hral na ľavej strane útoku za oba tímy "Kunc"?Ataner wrote:Uhádnete, co je na tomto zápase zajímavého?
A někomu z Vás se to už stalo?
To Slanec: No, já byl jen o 2% lepší, navíc díky VDP, tak nwm jestli je to vůbec nějaká zajímavost
-
mrakoplas44
8 Pro 2010 + € 255.000,00 1FC Mrakoplaš-FC GOGO Chrudim 2-0 Příjem z prodeje vstupenek (30000 tickets)
Pohár 17 95% - 5%
Nějak mi to nehraje.
Pohár 17 95% - 5%
Nějak mi to nehraje.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
-
Hadis
v poháru se to dělí dvěma, pokud se nepletumrakoplas44 wrote:8 Pro 2010 + € 255.000,00 1FC Mrakoplaš-FC GOGO Chrudim 2-0 Příjem z prodeje vstupenek (30000 tickets)
Pohár 17 95% - 5%
Nějak mi to nehraje.
AC Had Bozak
jj v poharu je rozdeleno vstupny mezi oba 50%Hadis wrote:v poháru se to dělí dvěma, pokud se nepletumrakoplas44 wrote:8 Pro 2010 + € 255.000,00 1FC Mrakoplaš-FC GOGO Chrudim 2-0 Příjem z prodeje vstupenek (30000 tickets)
Pohár 17 95% - 5%
Nějak mi to nehraje.
Na ceste do propadliste dejin.
-
mrakoplas44
Dík.
Já věděl že už jsem to někde slyšel.
To jsem ale pako.
Já věděl že už jsem to někde slyšel.
To jsem ale pako.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
léblík
Tak jsem si jak špatně jsme koupil a nestačím se divitAzor wrote:tak mu nějak namluv, že se v Tvojem týmu nevyplácí výplata v eurech, ale v Kčléblík wrote:Musím se pochlubit,že vedle skvělých nákupů umím být často i velmi dementní...dnes jsem se přehlédl a dal nabídku na hráče s platem 55K...![]()
8 Pro 2010 FK Opatov 38 Eugenio Pancaro byl prodán za € 1.000.000,00 do FK Opatov .
5 Pro 2010 FC MAROWITCH 38 Eugenio Pancaro byl prodán za € 550.000,00 do FC MAROWITCH .
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
No né!
Soccerproject má už i vlastní video, které je přímo na úvodní stránce! 
-
Netris1
To video existuje už dlouho, jen předtím bylo na YouTube.Azor wrote:No né!Soccerproject má už i vlastní video, které je přímo na úvodní stránce!
Každopádně máme vysvětlení, proč se tady posledních přibližně 23 sezón nic nezměnilo - Sjarel usilovně pracoval na tomto!
Netris->Hell Riders->E.21
Ano, soccer jde opět kupředu!!!!Netris1 wrote:To video existuje už dlouho, jen předtím bylo na YouTube.Azor wrote:No né!Soccerproject má už i vlastní video, které je přímo na úvodní stránce!
Každopádně máme vysvětlení, proč se tady posledních přibližně 23 sezón nic nezměnilo - Sjarel usilovně pracoval na tomto!
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
PaToM
Geniálne! Zmena jak hovado - rovnaké video na inom serveri.Big El wrote:Ano, soccer jde opět kupředu!!!!
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
Já si ještě pamatuju, že sem měl ve starym týmu najednoui 2 hráče na postu CF a oba se jmenovali Žák, křestní naštěstí jinak... Ani nevíte, jakej to dělalo binec v český lize...Azor wrote:Trefa!Já sice už párkrát viděl, že jmenovec mého hráče hrál u soupeře, ale že oba dva hráči stejného jména jsou stejného postu, to se mě ještě nestaloPaToM wrote:Že hral na ľavej strane útoku za oba tímy "Kunc"?Ataner wrote:Uhádnete, co je na tomto zápase zajímavého?![]()
A někomu z Vás se to už stalo?![]()
To Slanec: No, já byl jen o 2% lepší, navíc díky VDP, tak nwm jestli je to vůbec nějaká zajímavost
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Já měl zas dva hráče s naprosto stejným jménem. Podotýkám, že to byli Brazilci a měli asi čtyři jména - všechna naprosto stejná. Jen jeden byl Gk a jeden tuším RF...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům