Tak uz sem sehnal, sice je to 30ti lety duchodce, ale zas za 20k dobryHadis wrote:mám, je i na TL, ale je zraněnýPippo_cz wrote:Prave se mi zranil 3ti utocnik!
Co je na tom zajimaveho? Vcelku nic, akorat ted nemam zitra koho postavit do utoku a tak se ptam, nemate nekdo na TL nejaky stary CF ktery byste mi levne strelili?![]()
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
Re: zajimavosti
Zubr Prerov (D.21)
Budu rad kdyz mrknete na nas nejnovejsi projekt http://www.slevajakbrno.cz/?aff=1
Budu rad kdyz mrknete na nas nejnovejsi projekt http://www.slevajakbrno.cz/?aff=1
-
ps2512
- Member of the Soccer Project Association
To já zase jak jsem to chápal, tak už nechápusovajs wrote:Yes, I underestand you!![]()
Pěkně si to objasnil, i když poněkud hodně ze široka![]()
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Yes I do, thak you very much... 
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
-
Hippopotamus
To bude tou slovenčinou, netráp saps2512 wrote:To já zase jak jsem to chápal, tak už nechápusovajs wrote:Yes, I underestand you!![]()
![]()
A pozerám, že 2 príspevky nad tým mojim to celkom stručne (ale dobre) napísal aj Sovajs, tak si to pozri a pochopíš (ale nikdy sa nedozvieš, prečo názvy Holandsko a Nizozemsko sa zamieňajú jeden s druhým, kým nepochopíš môj príspevok
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
ps2512
Co nám to s tím naším Pupajdíkem ti šerifové udělali????

pupajdi13 wrote:Hallo.
Hebt u een concept van verandering?
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
pupajdi13
Já jsem furt stejnej, jen jsem se ptal,jestli maj nějakou koncepci na návrhy změn
, a nebo jen tak tlachaj.
Hippopotamus wrote:To bude tou slovenčinou, netráp saps2512 wrote:To já zase jak jsem to chápal, tak už nechápusovajs wrote:Yes, I underestand you!![]()
![]()
![]()
A pozerám, že 2 príspevky nad tým mojim to celkom stručne (ale dobre) napísal aj Sovajs, tak si to pozri a pochopíš (ale nikdy sa nedozvieš, prečo názvy Holandsko a Nizozemsko sa zamieňajú jeden s druhým, kým nepochopíš môj príspevok).
tak pro mě byla novinka, že název Holandsko pochází od Slováků
FC Power
sovajs
E. 63
Velký rozprodej...
sovajs
E. 63
Velký rozprodej...
-
Hippopotamus
Ja netvrdím, že pochádza od nás. Pôvod slova je od "Holland", a možno aj samotné slovo Holandsko používajú iné jazyky (prípadne veľmi podobný názov), fakt netušímsovajs wrote:tak pro mě byla novinka, že název Holandsko pochází od Slovákůjá osobně mám radši pojmenování Holandsko než Nizozemsko ale opět musím podotknout, že je to pěkný příspěvek...takový malý referát
...new beginning...
-
Hadis
V češtině většinou používám Nizozemsko, ale v angličtine Holland, neboť se mi to lépe píše 
AC Had Bozak
A jedna perlička trochu odlehčující:sovajs wrote:nizozemština = holandština...vlámština je belgický jazyk podobný nizozemštině podle mě
Navíc Belgie je de-facto rozdělena na dvě části podle jazyků:
Vlámové > mluví nizozemsky (=vlámsky)
Valoni > mluví francouzsky
Holanďani prý považují Vlámy (Belgičany) za zdegenerované Holanďany, zatímco Francouzi nepovažují Valony (Belgičany) ani za zdegenerované Francouze. A kdybyste ve Francii chtěli vyprávět "policajtský" vtip, tak narazíte. Nepochopí to - policajtů si váží. Francouzi vypráví vtipy o Belgičanech...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
A příště si pošpitáme o zemích Beneluxu. 
-
PaToM
Veľmi zaujímavá debata sa tu rozbehla. 
Ale ukázalo sa, že je tu naozaj dosť vzdelaných ľudí, ktorí márnia svoje schopnosti a inteligenciu pri SP a na fóre.
Ten pupajdího príspevok v holandčine/nizozemčine/flámčine nie je ťažké prečítať aj bez prekladača pre toho, kto mal trochu do činenia s nemčinou. Dosť sa to totiž podobá na niečo ako:
Hallo.
Habt ein Konzept von Veränderung?
(toto nie je gramaticky správne)
... a to už je pre nemčinára jasné.
Holandčina je teda veľmi podobná nemčine, trochu aj angličtine a intonačne Dánčine, Nórčine alebo Švédčine.
A ešte doplním, že zvyšky holandčiny alebo aj ako úradný jazyk sa používa aj inde ako v Suriname (inak bývalá "Holandská Gu(a)yana"), napr. v bývalej holandskej kolónii - v JAR a v oblasti Indonézie, časti niekdajšej Východoindickej obchodnej spoločnosti, ktorá patrila práve holandskej monarchii a na ďalších miestach na svete.
Ale ukázalo sa, že je tu naozaj dosť vzdelaných ľudí, ktorí márnia svoje schopnosti a inteligenciu pri SP a na fóre.
Ten pupajdího príspevok v holandčine/nizozemčine/flámčine nie je ťažké prečítať aj bez prekladača pre toho, kto mal trochu do činenia s nemčinou. Dosť sa to totiž podobá na niečo ako:
Hallo.
Habt ein Konzept von Veränderung?
(toto nie je gramaticky správne)
... a to už je pre nemčinára jasné.
Holandčina je teda veľmi podobná nemčine, trochu aj angličtine a intonačne Dánčine, Nórčine alebo Švédčine.
A ešte doplním, že zvyšky holandčiny alebo aj ako úradný jazyk sa používa aj inde ako v Suriname (inak bývalá "Holandská Gu(a)yana"), napr. v bývalej holandskej kolónii - v JAR a v oblasti Indonézie, časti niekdajšej Východoindickej obchodnej spoločnosti, ktorá patrila práve holandskej monarchii a na ďalších miestach na svete.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Hippopotamus
Trošku som si listoval históriu čohokoľvek na SP a náhodou som narazil na veľmi zaujímavý zápas, teda výsledok 
Sezóna 7, 2.kolo SP poháru: Sám veľký Sjarel nastúpil na ihrisku manažéra Blue-Hooligan.
s.7, SP cup, 27.júl 2005, 4.00: Blue stars - Westel
Kvalita jednoznačne na strane hostí: 75 - 117, rozdiel 42!!!
Jediná nepremenená penalta z 25.minúty (očakávam, že nepremenená niekým so Sjarelových chlapcov) posunula zápas do penaltového rozstrelu, kde mali domáci viac šťastia...
Blue stars 1 - 1 Westel
penalty: 5:4
výkony: 75:117
Na priloženej stránke sumár inkriminovaného zápasu:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... 9&season=7
Ja byť Sjarelom, toho dňa skončí moj počítač nalepený na stene a SP ruším
Len tak pre zaujímavosť - 2 týždne dozadu som pri rozdiele výkonov 38 vyhral 10:1
(mimochodom, dúfam, že po prečítaní príspevku poniektorí obmedzia sťažnosti na CML
)
Sezóna 7, 2.kolo SP poháru: Sám veľký Sjarel nastúpil na ihrisku manažéra Blue-Hooligan.
s.7, SP cup, 27.júl 2005, 4.00: Blue stars - Westel
Kvalita jednoznačne na strane hostí: 75 - 117, rozdiel 42!!!
Jediná nepremenená penalta z 25.minúty (očakávam, že nepremenená niekým so Sjarelových chlapcov) posunula zápas do penaltového rozstrelu, kde mali domáci viac šťastia...
Blue stars 1 - 1 Westel
penalty: 5:4
výkony: 75:117
Na priloženej stránke sumár inkriminovaného zápasu:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... 9&season=7
Ja byť Sjarelom, toho dňa skončí moj počítač nalepený na stene a SP ruším
Len tak pre zaujímavosť - 2 týždne dozadu som pri rozdiele výkonov 38 vyhral 10:1
(mimochodom, dúfam, že po prečítaní príspevku poniektorí obmedzia sťažnosti na CML
...new beginning...
No jo. SP bylo v plínkách a Sjarel to zjevně neměl ještě dobře ošéfovanýHippopotamus wrote: ...
Nicméně s tebou souhlasím taky patřím k těm, kteří nemají moc rádi fňukání a stěžování si na všechno možné. I když je pravda, že občas se stane, že je někdo soustavně bit a to pak může nadávka pomoct. Kdesi jsem četl, že nadávka mnohdy poskytuje stejnou úlevu jako modlitba.
Do debaty, kolik je na tom pravdy se pouštět nemíním
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
Hippopotamus
To je fakt, a nakoľko sa nemodlím, ostávajú už len tie nadávkyBig El wrote:Nicméně s tebou souhlasím taky patřím k těm, kteří nemají moc rádi fňukání a stěžování si na všechno možné. I když je pravda, že občas se stane, že je někdo soustavně bit a to pak může nadávka pomoct. Kdesi jsem četl, že nadávka mnohdy poskytuje stejnou úlevu jako modlitba.Hippopotamus wrote: ...
...new beginning...