Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Azor »

PaToM wrote:
sovajs wrote:Nečetl sem to všechno co tu bylo napsáno ale cca 5stran mluví za vše -

:!: :!: SP NENÍ VŠECHNO :!: :!:

pamatujte na to...
Nejde o to, že sme na chvíľu nemali prístup na SP a že by sme z toho hneď dostávali záchvaty, ale naštve to, keď si plánuješ zostavy na každý jeden zápas a potom spadne server a 2-3 "neukontrolované" zápasy (a najmä ligový je veľmi podstatný) sú najmä tesne pred dôležitým zápasom fatálne. Možno si mal na mysli to, že prehra na SP neznamená nič... jasné, veď aj SP ako také je len hra, ale keď už sa s tou hrou vžiješ je to niečo iné (i keď stále nie podstatné oproti iným životným hodnotám). V spojení so zdravou súťaživosťou prezentovanou tu na fóre v komunite reálnych ľudí (hoci prezentujúcich sa virtuálne) to už istú hodnotu má, a preto nás to štve a prehry mrzia.
To ja len tak, aby si si nemyslel, že všetci sme tu na SP závislí a kvôli prehru po výpadku serveru sa nejdeme hneď vešať... :mrgreen:
To já vběhl pod auto dneska, jak jsem zjistil že Sp nejede a že turnaj v 10h prohraji :mrgreen: A hned jsem byl v pekle! :mrgreen: Kruciš, to mám asi za to že jsem na tom SP byl tak závislý... Teď jsem tedy u kotla a vařím Luciferovi večeři :mrgreen: Eště že i Lucifera napadlo závest i do pekla net :twisted: Jo Lucifer Vám posílá tento pozdrav. :mrgreen: Zdravím všechny závisláky na soccru. Jsem rád že mě ta akce "zastavení SP" vyšlo a že Azor se k nám přidal. Pokud Vám o5 soccer klekne, tak neváhejte a spáchejte sebevraždu, u nás budete vítani. S pozdravem, Lucifer :mrgreen:
P.S. sorry za OT
PaToM

Post by PaToM »

MilanSLOVAKIA wrote:
Netris1 wrote:Prohrál jsem zápas, to je OK, na to jsem byl připravenej. Ale kvůli vypršení smlouvy, kterou jsem nemohl prodloužit, mi dneska odešlo 20leté LB s výkonem 66, nebo 67... Já se na to vykašlu... :x
Vím, že nemám tak šetřit a nenechávat to na poslední den, ale i tak se cítím poškozen... :roll:
uprimne ta lutujem na tvojom mieste by som sa tak tiez citil mne sa to stalo ale kvoli mojej chybe :wink:
Mne sa to stalo už päťkrát :!: (vždy vlastnou blbosťou) a odišli mi tak šiesti hráči. Neboli úplne najlepší, ale za 4M by som ich všetkých dokopy hádam predal, takže škoda.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Big El

Post by Big El »

Netris1 wrote:Prohrál jsem zápas, to je OK, na to jsem byl připravenej. Ale kvůli vypršení smlouvy, kterou jsem nemohl prodloužit, mi dneska odešlo 20leté LB s výkonem 66, nebo 67... Já se na to vykašlu... :x
Vím, že nemám tak šetřit a nenechávat to na poslední den, ale i tak se cítím poškozen... :roll:
Vítej v klubu 8) Kdo takto neztratil nějakého hráče, tak není pořádný manažer :mrgreen: Pamatuju, že kopečkovi onehdá odešlo naráz asi 6 hráčů i s trenérem :mrgreen: :mrgreen: Nu a já taky přišel takhle o výbornýho hráče. 20 leté CF a agresivitou 5% - v těch dvaceti hrálo asi 65-66...

Mimochodem - pamatuju si tu noc/ráno úplně přesně. Několik dní předtím jsem to nechával na poslední chvíli, pak ten poslední den jsem měl nějaké starosti, tak jsem to úplně vypustil z hlavy. Večer jsem šel spát. Najednou mě cosi uprostřed noci vzbudilo. Nějaké auto, či co. A najednou mi to došlo - došlo mi, že můj klenot je v pr... (v řiti). Honem jsem kouknul na mobil, jestli to ještě nezachráním, ale bylo akorát pár minut po čtvrté. Snažil jsem se sám sebe uchlácholit, že třeba ještě jeden den zbývá a díky tomuto konejšení jsem ještě dokázal usnout. Ale stejně jsem věděl, že už je dávno vevěčných lovištích...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Netris1

Post by Netris1 »

Big El wrote:
Vítej v klubu 8) Kdo takto neztratil nějakého hráče, tak není pořádný manažer :mrgreen: Pamatuju, že kopečkovi onehdá odešlo naráz asi 6 hráčů i s trenérem :mrgreen: :mrgreen: Nu a já taky přišel takhle o výbornýho hráče. 20 leté CF a agresivitou 5% - v těch dvaceti hrálo asi 65-66...

Mimochodem - pamatuju si tu noc/ráno úplně přesně. Několik dní předtím jsem to nechával na poslední chvíli, pak ten poslední den jsem měl nějaké starosti, tak jsem to úplně vypustil z hlavy. Večer jsem šel spát. Najednou mě cosi uprostřed noci vzbudilo. Nějaké auto, či co. A najednou mi to došlo - došlo mi, že můj klenot je v pr... (v řiti). Honem jsem kouknul na mobil, jestli to ještě nezachráním, ale bylo akorát pár minut po čtvrté. Snažil jsem se sám sebe uchlácholit, že třeba ještě jeden den zbývá a díky tomuto konejšení jsem ještě dokázal usnout. Ale stejně jsem věděl, že už je dávno vevěčných lovištích...
Však mně by "nevadilo" takhle přijít o hráče, pokud jsem na to sám zapomněl. Např. takhle dopadl Tvůj trenér, sorry :oops: :mrgreen: Ale když za to může nějakej výpadek serveru, tak to naštve, protože vím, že za to nemůžu jen já :)
Netris->Hell Riders->E.21
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Netris1 wrote:
Big El wrote:

Však mně by "nevadilo" takhle přijít o hráče, pokud jsem na to sám zapomněl. Např. takhle dopadl Tvůj trenér, sorry :oops: :mrgreen: Ale když za to může nějakej výpadek serveru, tak to naštve, protože vím, že za to nemůžu jen já :)
Praveze to je lepsie nemusis potom obvinov seba a tryznit sa preco si taky chu. ale na vsetkych naookolo nadavat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
Big El

Post by Big El »

To Netris: S tím tréňou - nic se neděje. Nějak mi z Tvého příspěvku nedošlo, že je to v souvislosti s tím výpadkem. Inu - to je zkrátka pech. A přáíště víš, že to nemáš nechávat na poslední den.

P.S. Případně zkus napsat Sjarelovi. Kdo ví, třeba Ti dá nějakou kompenzaci. (přijde Ti zítra SW s agresí 98% a skrytou 71% :lol: )
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
kopeckar

Post by kopeckar »

Big El wrote:Pamatuju, že kopečkovi onehdá odešlo naráz asi 6 hráčů i s trenérem :mrgreen: :mrgreen:
Stalo se tak 21.dubna 2009 a tiskové prohlášení k této události bylo nazváno : KLUB TROUBů (níže přetiskuji z dobového archívu)
Dnešní den nás ráno zastihl v schizofrení situaci. Na jednu stranu nám podařilo potvrdit příslušnost k C-divizi i pro další sezónu, na druhou stranu, když manažér sešel po zápasu do kabiny aby mužstvu poděkoval, zjistil, že hlavní trenér týmu z Kuby zmizel a s ním i 3 hráči kádru GK,CB a CM. S prvními dvěmi se počítalo pro příští sezónu do A-týmu a byli pro ně připraveny vylepšené smlouvy, stjně jako pro třetího z nich, který byl členem B-týmu. Tato politováníhodná událost o které jsme byli přesvědčeni, že nás nemůže nikdy potkat zaplatila za nás vrchovatou měrou naše členství v KLUBU TROUBů. Tak nás tu máte taky. 8-)))

:mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
acskncl

Post by acskncl »

To "stesti" ze me utekl nejakej hrac sem nemel, ale podpisuju je nejpozdejc predposledni den aby byla rezerva kdyby to nahodou neslo :mrgreen: A ten politovani hodny omyl se stava jednou za...... Kdysi zmiznul jen nakej zamestnanec ale to sem to hral jeste hodne laxne..
Na ceste do propadliste dejin.
Dawer24
Coach

Post by Dawer24 »

sovajs wrote:
Dawer24 wrote:Ahoj, do ted jsme pouzival IE, protoze jsme mel strarej kompl a mozila by ho moc zatezovala.
Ted mam novy kompl a pouzivam uz mozilu.

Ale k veci... kdyz pouzivam mozilu, tak se mi nezobrazuje u treninku cervene co je vytrenovany. To znamena ze mam vse cerny.

Neni neco co bych si nainstaloval, aby mozila zobrazovala vse jak ma?

Diky

Používej google chrom. A co se týče toho IE - je to blbost, IE právě víc zatěžuje PC :wink:
Uz jsem si zvykl na mozilu. :( Takze na mozilu nejde neco naintalovat?
Jari Malanta

Post by Jari Malanta »

Mimochodem, máte někdo zkušenost z prohlížečem Google Chrome? Jestli jo, podělte se? Dík... :wink: Jedu na Mozille a nemohu se rozhodnout...
FC Žďár nad Sázavou - D.22

31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
Ataner

Post by Ataner »

Jari Malanta wrote:Mimochodem, máte někdo zkušenost z prohlížečem Google Chrome? Jestli jo, podělte se? Dík... :wink: Jedu na Mozille a nemohu se rozhodnout...
No Jary já jedu na Zlatopramen 11% takže bohužel .. :mrgreen:
..ale překládá taky super..kolikrát čeveče tomu nerozumim ani ťuk a ejhle jde to.. :shock:
JPD - B.3
Jari Malanta

Post by Jari Malanta »

Ataner wrote:
Jari Malanta wrote:Mimochodem, máte někdo zkušenost z prohlížečem Google Chrome? Jestli jo, podělte se? Dík... :wink: Jedu na Mozille a nemohu se rozhodnout...
..ale překládá taky super..kolikrát čeveče tomu nerozumim ani ťuk a ejhle jde to.. :shock:
Díky Mirdo, teď mám naprosto jasno... :roll: :roll: :roll:
FC Žďár nad Sázavou - D.22

31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
Ataner

Post by Ataner »

Jari Malanta wrote:
Ataner wrote:
Díky Mirdo, teď mám naprosto jasno... :roll: :roll: :roll:
Každopádně používám také Mozillu a panuje spokojenost.. :wink:
Google Chrome má snad nainstalovaný junior jako druhý prohlížeč ale nemohu porovnávat.. :wink:
JPD - B.3
geo75

Post by geo75 »

já mám na mac book pro safari a jako druhý chrome, když jsem měl pc, tak mozilla a chrome, nicméně chrome měl některé vychytávky, které byly uživatelsky docela příjemné a navíc, když vytuhla jedna záložka, tak ostatní fungovaly, ne jako v mozille, kdy bylo potřeba zavřít vše.
Macropus Ultras Mania FC

Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Google chrome podľa mňa nič moc (okrem toho, že je 2x rýchlejší ako Mozilla :-D). Rovnako neukazuje červeným, keď sú vlastnosti na maxe, nejde kopírovať data o jednotlivých hráčoch do battle-strategy, nedá sa ma mi mazať viacero správ naraz, a teda, v poslednej dobe mi ani nefunguje tlačítko "ukázať", keď idem na TL a chcem si zvoliť post a vek.
Je to divné, ale zo všetkých 4 prehliadačov (Mozilla, Explorer, Chrome, Opera) mi pre SP najviac vyhovuje Explorer, ale najradšej mám kombináciu Chromu a Exploreru (už som si akosi zvykol stále preklikávať). Mimochodom, mám Windows XP, ak to môže mať nejaký súvis...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”