Podle čeho se to hodnotí .. bo to jsou zaměstnanci SC ??
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Menší dotaz .. u každého jména je např. Member of the Soccer Project Association, já tam mám fan atd.
-
palo
- Member of the Soccer Project Association
je to podle počtu příspěvků ma fóru.(teda aspoň myslímKimi007 wrote:Menší dotaz .. u každého jména je např. Member of the Soccer Project Association, já tam mám fan atd.

-
kopeckar
BINGO.palo wrote:je to podle počtu příspěvků ma fóru.(teda aspoň myslímKimi007 wrote:Menší dotaz .. u každého jména je např. Member of the Soccer Project Association, já tam mám fan atd.
Podle čeho se to hodnotí .. bo to jsou zaměstnanci SC ??)
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
palo
mám svoje chvilky...kopeckar wrote:BINGO.palo wrote:je to podle počtu příspěvků ma fóru.(teda aspoň myslímKimi007 wrote:Menší dotaz .. u každého jména je např. Member of the Soccer Project Association, já tam mám fan atd.

-
Hippopotamus
Už máš zistené, aká odmena (a vyznamenanie) ťa čaká za pokorenie 10.000 hranice?kopeckar wrote:BINGO.palo wrote:je to podle počtu příspěvků ma fóru.(teda aspoň myslímKimi007 wrote:Menší dotaz .. u každého jména je např. Member of the Soccer Project Association, já tam mám fan atd.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Už jsem myslel, že je to placené 
-
Netris1
http://www.chromeextensions.org/utilities/ie-tab/Hippopotamus wrote:Ty, ono to vážne fungujeNetris1 wrote:Pro uživatele Mozilla Firefox:
https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/92382/ "Přidat do aplikace Firefox", nainstalovat, restartovat (prohlížeč, ne počítač). Po instalaci se v pravém dolním rohu prohlížeče objeví ikonka Firefoxu, na tu klikněte pravým tlačítkem, objeví se okno, kde napište do textové pole "http://soccerproject.com" a klikněte na "Přidat. Můžete zavřít. Pak se bude SP načítat v jádru Internet Explorer, takže i v FF budete mít "červené" tréninky
Len upresním, treba napísať "http://www.soccerproject.com" ... Pre Chrome takéto zázraky náhodou nepoznáš?
Nezkoušel jsem, nevím, jak to funguje, ale za zkoušku nic nedáš
Edit: Tak jsem vyzkoušel. Po nainstalování bude napravo od adresního řádku ikonka IE. Na tu stačí kliknout a stránka se zobrazí v jádře IE. Trvale můžeš adresu přidat pomocí tý ikonky s popisem "Change the set of auto URLs", která se zobrazuje v pravým horním rohu při zapnutém IE módu
Netris->Hell Riders->E.21
-
kopeckar
Budu tam mít nápis Big tabby.Hippopotamus wrote:Už máš zistené, aká odmena (a vyznamenanie) ťa čaká za pokorenie 10.000 hranice?
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
To by neprošlo .. tabby je v překladu drbna, kočka, stará panna, mourovatý kocourkopeckar wrote:Budu tam mít nápis Big tabby.Hippopotamus wrote:Už máš zistené, aká odmena (a vyznamenanie) ťa čaká za pokorenie 10.000 hranice?
-
ps2512
Big Kopečkář to určo nebude......El byl taky Big a 10K příspěvků nemělKimi007 wrote:To by neprošlo .. tabby je v překladu drbna, kočka, stará panna, mourovatý kocourkopeckar wrote:Budu tam mít nápis Big tabby.Hippopotamus wrote:Už máš zistené, aká odmena (a vyznamenanie) ťa čaká za pokorenie 10.000 hranice?
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
kopeckar
No ten kdo má přes 10.000 příspěvků nic jinýho než velká drbna být ani nemůže ne?Kimi007 wrote:To by neprošlo .. tabby je v překladu drbna, kočka, stará panna, mourovatý kocourkopeckar wrote:Budu tam mít nápis Big tabby.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
No to už je o zdravíkopeckar wrote:No ten kdo má přes 10.000 příspěvků nic jinýho než velká drbna být ani nemůže ne?Kimi007 wrote:To by neprošlo .. tabby je v překladu drbna, kočka, stará panna, mourovatý kocourkopeckar wrote:Budu tam mít nápis Big tabby.
ja myslim,ze za 10k prispevku dostane diplom+potlesk pred nastoupenou jednotkou? 

Jelikož je to pouze pro 9 cifer, tak potom se to vynuluje a jede se odznovu od fankopeckar wrote:No ten kdo má přes 10.000 příspěvků nic jinýho než velká drbna být ani nemůže ne?Kimi007 wrote:To by neprošlo .. tabby je v překladu drbna, kočka, stará panna, mourovatý kocourkopeckar wrote:Budu tam mít nápis Big tabby.
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Tak to by nepřežil
jedině by mohl dostat hvězdičku za zásluhy a počítat znova