O pol tretej som už spal jak zabitý, takže som nastavil 14 €. Síce pršalo, ale aj tak sme dosiahli zatiaľ rekordnú návštevnosť 23.715 divákov.

Moderator: Czech Moderators
Docházka na stadion SPMT!PaToM wrote:Vedel by niekto, ako sa spočíta predpokladaný výkon tímu (bez možného zranenia či vylúčenia hráča), ak by som dosiahol dnes bez ČK napr. na výkon 120 pri 30% agresivite? Vo štvrtok plánujem nastaviť 80% agr., ale hráči by mali podať v súčte výkonov hráčov (nie celého tímu) o 12 bodov nižší výkon, plus budem hrať vonku.
Zobrať si pôžičku alebo pozvať nejaký dobrý tím na priateľský zápas k tebe o 22:00 plus prijať aj tie 2 reklamné pútače, čo máš v ponuke, hoci na dosť veľa dní.spritzr wrote:Zdary mam průser pánové a potřebuju poradit, zítra končí mému nejlepšímu útočníkovy smlouva,
a já jsem v mínusu 54 tis. a nemohu ji sním prodloužit,mám nějakou šanci že o něj nepřijdu?
mohu ještě něco udělat?
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Díky moc za ochotu, pozvánka poslána, ale obávám se že budu stejně v řiti. Sice mam dvě volný plochy, ale žádnýho sponzoraPaToM wrote:Zobrať si pôžičku alebo pozvať nejaký dobrý tím na priateľský zápas k tebe o 22:00 plus prijať aj tie 2 reklamné pútače, čo máš v ponuke, hoci na dosť veľa dní.spritzr wrote:Zdary mam průser pánové a potřebuju poradit, zítra končí mému nejlepšímu útočníkovy smlouva,
a já jsem v mínusu 54 tis. a nemohu ji sním prodloužit,mám nějakou šanci že o něj nepřijdu?
mohu ještě něco udělat?
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
EDIT: Zruším pozvánku na poole, pošli mi pozvánku, som teraz na 1. mieste v F-ku, takže takých 40K by si mohol zarobiť.
Aha, ja som zabudol, že reklám je už len 8.spritzr wrote:Díky moc za ochotu, pozvánka poslána, ale obávám se že budu stejně v řiti. Sice mam dvě volný plochy, ale žádnýho sponzoraa já idiot, jsem ráno vzal na poolu pozvánku od nějakýho trouby abych si nahonil náladu v týmu
PaToM wrote:Aha, ja som zabudol, že reklám je už len 8.spritzr wrote:Díky moc za ochotu, pozvánka poslána, ale obávám se že budu stejně v řiti. Sice mam dvě volný plochy, ale žádnýho sponzoraa já idiot, jsem ráno vzal na poolu pozvánku od nějakýho trouby abych si nahonil náladu v týmu
A tú pôžičku si si už asi zobral, čo?
A na oba zostávajúce priateľáky daj hráčov s najmenším platom (aj na striedačku). Je to detail, ale aj tých pár tisíc ti možno pomôže...spritzr wrote:...
Ano záleží na brankáři stejně, když bude agresivní, tak vy vykartuje musíš střídat..Lanzikk wrote:Mám dotaz
Záleží u brankáře na agresivitě stejně jako u hráčů v poli nebo může být vyšší a nemusím se bát vykartování
Ovlivňuje národnost počasí, nebo může v Malajsii sněžit?
Záleží na tom v jakém rozestavení se hraje, nebo jde jen o sčítání výkonů obrany, zálohy a útoku?
Díky za odpovědi
asi o tom vis ale jen pro jistotuspritzr wrote:ta je pořád vybranáPaToM wrote: A tú pôžičku si si už asi zobral, čo?![]()
Dá sa splatiť aj keď si v mínuse???frankie_doparoma wrote:asi o tom vis ale jen pro jistotu
pujcku muzes predcasne splatit a hned si vzit novou a pokud sis ji vzal treba pred tejdnem tak by ti to pomohlo...
Brankáři to mají jinak, je tam můžeš dát i o něco vyšší agr., o kolik to přesně nwm, ale prostě můžeš do zápasu dát agresivnějšího gólmana, ale né zas nějak o moc.Lanzikk wrote:Mám dotaz
Záleží u brankáře na agresivitě stejně jako u hráčů v poli nebo může být vyšší a nemusím se bát vykartování
...
Ne nedá... Když mě ještě k spalcení chybí třeba 1M, tak na kontě musím mít těch 1M a více, abych to mohl splatitPaToM wrote:Dá sa splatiť aj keď si v mínuse???frankie_doparoma wrote:asi o tom vis ale jen pro jistotu
pujcku muzes predcasne splatit a hned si vzit novou a pokud sis ji vzal treba pred tejdnem tak by ti to pomohlo...
Mne sa zdá, že nie...