Blázne, nechápu co na tom vidíš.ps2512 wrote:Není to nic zajímavého, ale dnes je to přesně 4 roky. Co je ze mě SP blázen

Moderator: Czech Moderators
Blázne, nechápu co na tom vidíš.ps2512 wrote:Není to nic zajímavého, ale dnes je to přesně 4 roky. Co je ze mě SP blázen
Tak to gratulujem k 4-ročnému šialenstvu.ps2512 wrote:Není to nic zajímavého, ale dnes je to přesně 4 roky. Co je ze mě SP blázen
Upřímná gratulace,měl by si mi poděkovat,vytahal jsem ti cenukopeckar wrote:Tak tenhle vaše blahorodí už bude asi trošku lepší ne, když jste dražbu o něj nakonec prohrál?léblík wrote:No Kopečku čekal jsem větší pecku teda![]()
Taky si mylsím,že můžeš dostat tak max 3M spíš méně
![]()
![]()
![]()
1 Říj 2010 ŇOUMÍCI 37 Karel Melichárek byl prodán za € 997.500,00 do ŇOUMÍCI .
30 Led 2011 kopečkář 39 Hráč Karel Melichárek byl prodán za € 7.000.000,00 do FC Dzezzmani .
Tak teda díky, ale myslel jsem pane, že jste bohatší.léblík wrote:Upřímná gratulace,měl by si mi poděkovat,vytahal jsem ti cenukopeckar wrote:Tak tenhle vaše blahorodí už bude asi trošku lepší ne, když jste dražbu o něj nakonec prohrál?léblík wrote:No Kopečku čekal jsem větší pecku teda![]()
Taky si mylsím,že můžeš dostat tak max 3M spíš méně
![]()
![]()
![]()
30 Led 2011 kopečkář 39 Hráč Karel Melichárek byl prodán za € 7.000.000,00 do FC Dzezzmani .Jinak pamatuj,že jedna vlaštovka jaro nedělá
To jsem,ale za takového plejera se nám více dávat nechtělo..kopeckar wrote:Tak teda díky, ale myslel jsem pane, že jste bohatší.léblík wrote:Upřímná gratulace,měl by si mi poděkovat,vytahal jsem ti cenukopeckar wrote:]
Tak tenhle vaše blahorodí už bude asi trošku lepší ne, když jste dražbu o něj nakonec prohrál?![]()
![]()
![]()
30 Led 2011 kopečkář 39 Hráč Karel Melichárek byl prodán za € 7.000.000,00 do FC Dzezzmani .Jinak pamatuj,že jedna vlaštovka jaro nedělá
já ho mám za 14 dní,netušil jsem,že jsi ještě přede mnou.ps2512 wrote:Není to nic zajímavého, ale dnes je to přesně 4 roky. Co je ze mě SP blázen
No jo pane, vy jste ještě mladý SP kuřepupajdi13 wrote:já ho mám za 14 dní,netušil jsem,že jsi ještě přede mnou.ps2512 wrote:Není to nic zajímavého, ale dnes je to přesně 4 roky. Co je ze mě SP blázen![]()
Omyl!!To je špinavá ruka.Neodečetl jsi poplatkypupajdi13 wrote:aby jste se furt nevytahovali,tak tu pro vás taky něco mám .
1,6M nákup - 5M prodej = 3,4M čistá ruka
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=24710191
Koukám,že nás je hodně,co právě dokončujou čtyřletkuSlanec wrote:YAHOO právě dneska jsem oslavil čtyřleté působení na SP. Ano, když jsem začínal bylo mi krásných 16 letZa tu dobu je můj největší úspěch výhra D divize a následné 8. místo v C divizi. Uvidíme, jak dlouhá cesta nás ještě čeká.
Děkuji také manažeru Carlsberk cz za gratulaci díky níž jsem si tento čtyřletý fakt vůbec uvědomil
Silná to generacepupajdi13 wrote:Koukám,že nás je hodně,co právě dokončujou čtyřletku![]()
Koukám, že jen o dva dny mladší jak jápupajdi13 wrote:Koukám,že nás je hodně,co právě dokončujou čtyřletkuSlanec wrote:YAHOO právě dneska jsem oslavil čtyřleté působení na SP. Ano, když jsem začínal bylo mi krásných 16 letZa tu dobu je můj největší úspěch výhra D divize a následné 8. místo v C divizi. Uvidíme, jak dlouhá cesta nás ještě čeká.
Děkuji také manažeru Carlsberk cz za gratulaci díky níž jsem si tento čtyřletý fakt vůbec uvědomil![]()