zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

PaToM
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by PaToM »

spritzr wrote:Tak a je to tady manažer týmu VFB Stutgart uděl strašnou chybu, když včas neprodloužil smlouvu našemu nejlepšímu LF
a díky mínusovému rozpočtu se to nepodařilo zachránit. Tímto se hráči Jermaine Klever omlouváme za neprodloužení smlouvy, protože je manažer pračůrák !!!

pro info, bylo mu 22let, zatím hrál 69, žádný skill nešel pod 88, měl hrát 74, agr. 43

:( :( :(
Úprimnú sústrasť, ja som to už zažil asi päťkrát. :oops: :cry:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
ps2512

Post by ps2512 »

já myslím že ještě ani jednou :oops:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

PaToM wrote:
spritzr wrote:Tak a je to tady manažer týmu VFB Stutgart uděl strašnou chybu, když včas neprodloužil smlouvu našemu nejlepšímu LF
a díky mínusovému rozpočtu se to nepodařilo zachránit. Tímto se hráči Jermaine Klever omlouváme za neprodloužení smlouvy, protože je manažer pračůrák !!!

pro info, bylo mu 22let, zatím hrál 69, žádný skill nešel pod 88, měl hrát 74, agr. 43

:( :( :(
Úprimnú sústrasť, ja som to už zažil asi päťkrát. :oops: :cry:
Tak to musel být výborný hráč. Pokud se to někomu jednou stane, tak už si dá příště pozor :arrow:
PaToM

Post by PaToM »

Kimi007 wrote:
PaToM wrote:Úprimnú sústrasť, ja som to už zažil asi päťkrát. :oops: :cry:
Tak to musel být výborný hráč. Pokud se to někomu jednou stane, tak už si dá příště pozor :arrow:
:roll: :oops: no čo no, niekomu raz nestačí... :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

PaToM wrote:
Kimi007 wrote:
PaToM wrote:Úprimnú sústrasť, ja som to už zažil asi päťkrát. :oops: :cry:
:roll: :oops: no čo no, niekomu raz nestačí... :mrgreen:
Raději jsem se podíval na smlouvy :mrgreen: nejkratší je na 25 dní :mrgreen:
Jinak je lepší prodloužit smlouvu ( nejlépe na 3 roky ), když se hráč blíží k celkovému hodnocení 65% .. alespoň na začátku kariery nebude mít tak vysoký plat :P
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Kimi007 wrote:Jinak je lepší prodloužit smlouvu ( nejlépe na 3 roky ), když se hráč blíží k celkovému hodnocení 65% .. alespoň na začátku kariery nebude mít tak vysoký plat :P
Ja mám lepšiu taktiku - kúpim nedotrénovaného hráča, dám mu plat 279€. Keď natrénuje, predám ho - a žiadne predĺženie zmluvy nehrozí :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Tak niečo z obchodnej činnosti...
V 35.sezóne prišlo ku mne CFko (normálne samo dokráčalo) Jermain Edwards. Vypýtal si však za svoj príchod 800.000€ (parchant kapitalistický). V 36.sezóne zo dňa na deň odišiel (sviňa jedna, zradila nás). Aspoňže jeho nový majiteľ - OFK SOFIA - nám zo slušnosti poslal na účet dodatočne 1.990.000€. Koncom 38.s. sa ospravedlňujúc a s nekonečnými výhovorkami od Bulhara vrátil späť do nášho klubu za 399.999€ (vraj mu nedávali ani najesť, o peniazoch ani nesníval), ale na začiatku tejto sezóny zdrhol, len sa za ním zaprášilo, našťastie si u nás zabudol peňaženku a v nej neuveriteľných 2.400.000€ (a potom, že v Bulharsku slabo platia) :mrgreen: No čo, koľký z Vás zinkasovali za hráča, ktorého cena je cca 2M, vyše 4M, a šerifovia ani necekli? (díky, Pupajdí):mrgreen:
Mimochodom, dnes som predal hráča za 2M, síce mal cenu 3-3,5M (a to na IBP!!!) a navyše to bol hráč od Júliusa - ešte aj s áčkovým pohárikom, sakra so mnou :evil: (dodatok: kúpil som ho za 840k :lol: )
...new beginning...

bajonos
Team President

Post by bajonos »

Manažerem od 28 Čnc 2010
Nový mladík 24 Led 2011

rychleji to neslo...
prvni mladik (vlastne druhy, ale prvni po celou dobu) z maximalni juniorky
bajonos
FC Davle E.28
mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote:Tak niečo z obchodnej činnosti...
V 35.sezóne prišlo ku mne CFko (normálne samo dokráčalo) Jermain Edwards. Vypýtal si však za svoj príchod 800.000€ (parchant kapitalistický). V 36.sezóne zo dňa na deň odišiel (sviňa jedna, zradila nás). Aspoňže jeho nový majiteľ - OFK SOFIA - nám zo slušnosti poslal na účet dodatočne 1.990.000€. Koncom 38.s. sa ospravedlňujúc a s nekonečnými výhovorkami od Bulhara vrátil späť do nášho klubu za 399.999€ (vraj mu nedávali ani najesť, o peniazoch ani nesníval), ale na začiatku tejto sezóny zdrhol, len sa za ním zaprášilo, našťastie si u nás zabudol peňaženku a v nej neuveriteľných 2.400.000€ (a potom, že v Bulharsku slabo platia) :mrgreen: No čo, koľký z Vás zinkasovali za hráča, ktorého cena je cca 2M, vyše 4M, a šerifovia ani necekli? (díky, Pupajdí):mrgreen:
Mimochodom, dnes som predal hráča za 2M, síce mal cenu 3-3,5M (a to na IBP!!!) a navyše to bol hráč od Júliusa - ešte aj s áčkovým pohárikom, sakra so mnou :evil: (dodatok: kúpil som ho za 840k :lol: )
u tebe nic neobvyklého, ty jeden kšeftaři :lol:
Mi se stalo něco podobného. Prodal jsem vlastního odchovance (GK Amankwah Agyeman) ve 21 letech do klubu FC Shauma. Dodnes je to můj nej obchod, neboť mi za něj dali 17 mega. Dva roky v klubu kvalitně trénoval a sbíral zkušenosti. Poté se ho nový majitel pokusil 2x neúspěšně prodat, nejprve za původní cenu, pak šla cena níž. Když byl na trhu potřetí, tak se mi ho zželelo a koupil jsem ho za 12 mega zpátky (nutně jsem potřeboval dvojku do týmu). Dostat 5 mega za dvouleté hostování není vůbec špatné, po sezoně ho asi zkusím prodat znova, nicméně už nevěřím, že na tom trhnu více, než jsem za něj dal.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

mantel wrote:u tebe nic neobvyklého, ty jeden kšeftaři :lol:
Mi se stalo něco podobného. Prodal jsem vlastního odchovance (GK Amankwah Agyeman) ve 21 letech do klubu FC Shauma. Dodnes je to můj nej obchod, neboť mi za něj dali 17 mega. Dva roky v klubu kvalitně trénoval a sbíral zkušenosti. Poté se ho nový majitel pokusil 2x neúspěšně prodat, nejprve za původní cenu, pak šla cena níž. Když byl na trhu potřetí, tak se mi ho zželelo a koupil jsem ho za 12 mega zpátky (nutně jsem potřeboval dvojku do týmu). Dostat 5 mega za dvouleté hostování není vůbec špatné, po sezoně ho asi zkusím prodat znova, nicméně už nevěřím, že na tom trhnu více, než jsem za něj dal.
Ja nie som kšeftár, len sa prispôsobujem dobe ;-)
Predať vlastného za 17 mega a neskôr ho kúpiť za 12 je aj tak slušný krôčik k obchodovaniu - možno z teba raz bude kšeftárska SP hviezda 8) Kdo ví...
...new beginning...

mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote: Ja nie som kšeftár, len sa prispôsobujem dobe ;-)
Predať vlastného za 17 mega a neskôr ho kúpiť za 12 je aj tak slušný krôčik k obchodovaniu - možno z teba raz bude kšeftárska SP hviezda 8) Kdo ví...
Obávám se, že na tomhle poli mi to půjde mnohem hůře.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Tak to je v prdeli! Aby mäsokombinát po výkone 72 vyhral zápas v takomto štýle.
:arrow: Forfeit Town 20 - 2 Die Habsburger
:arrow: :mrgreen:
...new beginning...

Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

Hippopotamus wrote:
mantel wrote:u tebe nic neobvyklého, ty jeden kšeftaři :lol:
Ja nie som kšeftár, len sa prispôsobujem dobe ;-)
To by se mělo hlásit předsedo :mrgreen:
dann11
Team President

Post by dann11 »

Hippopotamus wrote:Tak to je v prdeli! Aby mäsokombinát po výkone 72 vyhral zápas v takomto štýle.
pekný výsledok aspoň si skóre vylepšil
dann11
Team President

Post by dann11 »

dann11 wrote:
Hippopotamus wrote:Tak to je v prdeli! Aby mäsokombinát po výkone 72 vyhral zápas v takomto štýle.
pekný výsledok aspoň si skóre vylepšil
hrali len utočnici
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”