beda sekacka wrote:Kimi007 wrote:beda sekacka wrote:V první řadě je divný, že dáš tým hlídat někomu, kdo to hraje sotva dva týdny. Pak by ses asi měl zeptat toho kolegy z práce proč ti podával nabídku na svého hráče a obratem ti ho prodal. Tím bych asi začal.
Jinak můj názor je, že to je jasná levá, která ti už nejspíš v minulosti několikrát prošla, ale se džbánem se chodí tak dlouho pro vodu až.....
Tak já ti povím něco ..za dva roky dojít do divize E a pak spadnout do Fka a být na prvním místě dokáže každý. Kdybych dělal levotu, tak se nehrabu někde v Fku, ale jsem už v divizi A B nebo C a rozhodně bych nepoužil stejnou IP .. tohle může tvrdit fakt ..to nemá cenu komentovat
Už ses ptal kolegy proč ti toho hráče prodával?
Dneska jsem se vrátil, takže až ho uvidím, zeptám se. Ale stejně asi nebude vědět, že něco porušil .. Podle mne je pro nováčky moc pravidel a není v tom přehled. Stejně si musím počkat co mi napíše ten cizinec ( šerif ). Fakt super hra.[/quote]
Ty jo, tak jsem se dobre pobavil procitanim posledniho deni tady na foru
Nevi ceho se dopustil? No myslim ze uz vse bylo receno a sam jako byvaly podvodnik mam na to svuj nazor. SP hraju pres pul roku, a BAN jsem dostal na nekolik teamu a jsem za to rad, jelikoz me to aspon naucilo a ted uz hraju poctive. Taky hrajem v praci s kolegou, obcas si dame pratelak, ale davame si pozor i na to, jestli treba neprihodime na stejneho hrace (vsechny transfery tady peclive diskutujeme

). Je dobre, ze jsem byl lapen v pocatku, nez kdyby se mi to stalo po dvou letech, jako Kimimu, ktery dozajista hral cistou hru, podle vseho, co tady padlo

:D