Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

Kimi007
Team Manager

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by Kimi007 »

kopeckar wrote:
Kimi007 wrote:
tom17 wrote:Tak jsem po čase nahlédl opět na fórum a vidím, že šerifská práce je pořád o tom samém.
Kimiho výlevy komentovat nehodlám, s jemu obdobnými jsem si sám užil dost.
Pupajdímu přeji hodně síly, drž se :wink:
btw. Pupajdi, někdy v minulosti jsi tu psal, že se zvažuje zpřesnění pravidel, dojde k tomu nebo bylo rozhodnuto, že je současný stav dostačující?
Další pán dokonalý 8) já se za pana dokonalého nepovažuji a že jsem udělal chybu vím i bez tebe. Máš ještě nějaký problém s mou osobou nebo taky potřebuješ podráždit EGO, klidně ti pomůžu :mrgreen:
Hoďte na něj síť. :mrgreen:
Na mne? :shock:
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

Rada pro Kimiho - Ražvanica je českým manažerům dobře známá figura,předem Ti říkám že nic nevyargumentuješ.Přesto Ti přeju hodně štěstí a hlavně pevné nervy...[/quote]

Je fakt, že dřív jsem fórum nepoužíval. Tak jsem si pročítal starší data na fóru a je to zajímavý co se dělo. Bohužel jsem nevěděl, že za jednu chybu se platí tak vysoko. SP by měl být vděčný za každého dobrého manažera a jednu chybu mu odpustit. Rozhodně ty co začínaj a záměrně tu škodí, tak to je něco úplně jiného. Být ve vedení, tak bych dal pokutu a pak až ban, dle situace. Jinak jsem rád, že máme dobré šerify, ani jsem nevěděl co mají práce za sebou. Občas má každý své dny 8)
frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Post by frankie_doparoma »

pupajdi13 wrote:jediné zvýhodnění je,že máš zdarma SPFA ,ale to se mě netýká,protože jsem si měsíc před nástupem zaplatil u Foxe na rok a pul .]
resp. netyka se te to ten rok a pul :p

a mam takovej dojem, ze kdyby si nahodou skoncil jako serif, tak mas spfa na tu samou dobu jako pred nastupem do funkce:)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

Tak pevný nervy není třeba, když vím, jak to dopadne. Razvanica se sice tváří rozvážně, ale má své zásady 8)
Ani pokutu mi nechce dát :mrgreen:
impossible

Post by impossible »

beda sekacka wrote:
Kimi007 wrote:
beda sekacka wrote:V první řadě je divný, že dáš tým hlídat někomu, kdo to hraje sotva dva týdny. Pak by ses asi měl zeptat toho kolegy z práce proč ti podával nabídku na svého hráče a obratem ti ho prodal. Tím bych asi začal.
Jinak můj názor je, že to je jasná levá, která ti už nejspíš v minulosti několikrát prošla, ale se džbánem se chodí tak dlouho pro vodu až.....
Tak já ti povím něco ..za dva roky dojít do divize E a pak spadnout do Fka a být na prvním místě dokáže každý. Kdybych dělal levotu, tak se nehrabu někde v Fku, ale jsem už v divizi A B nebo C a rozhodně bych nepoužil stejnou IP .. tohle může tvrdit fakt ..to nemá cenu komentovat
Už ses ptal kolegy proč ti toho hráče prodával?
Dneska jsem se vrátil, takže až ho uvidím, zeptám se. Ale stejně asi nebude vědět, že něco porušil .. Podle mne je pro nováčky moc pravidel a není v tom přehled. Stejně si musím počkat co mi napíše ten cizinec ( šerif ). Fakt super hra.[/quote]

Ty jo, tak jsem se dobre pobavil procitanim posledniho deni tady na foru :D

Nevi ceho se dopustil? No myslim ze uz vse bylo receno a sam jako byvaly podvodnik mam na to svuj nazor. SP hraju pres pul roku, a BAN jsem dostal na nekolik teamu a jsem za to rad, jelikoz me to aspon naucilo a ted uz hraju poctive. Taky hrajem v praci s kolegou, obcas si dame pratelak, ale davame si pozor i na to, jestli treba neprihodime na stejneho hrace (vsechny transfery tady peclive diskutujeme :D ). Je dobre, ze jsem byl lapen v pocatku, nez kdyby se mi to stalo po dvou letech, jako Kimimu, ktery dozajista hral cistou hru, podle vseho, co tady padlo :D:D
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Ataner

Post by Ataner »

impossible wrote:Ty jo, tak jsem se dobre pobavil procitanim posledniho deni tady na foru :D

Nevi ceho se dopustil? No myslim ze uz vse bylo receno a sam jako byvaly podvodnik mam na to svuj nazor. SP hraju pres pul roku, a BAN jsem dostal na nekolik teamu a jsem za to rad, jelikoz me to aspon naucilo a ted uz hraju poctive. Taky hrajem v praci s kolegou, obcas si dame pratelak, ale davame si pozor i na to, jestli treba neprihodime na stejneho hrace (vsechny transfery tady peclive diskutujeme :D ). Je dobre, ze jsem byl lapen v pocatku, nez kdyby se mi to stalo po dvou letech, jako Kimimu, ktery dozajista hral cistou hru, podle vseho, co tady padlo :D:D
Tato kauza je již minulostí..a Kimi valčí tak jako ty od začátku.. :wink:
Takže se držte oba..
JPD - B.3
geo75

Post by geo75 »

kdo má možnost podvádět a nepodvede, je dnes podle všeho blázen. radši budu blázen, i kdybych měl stokrát možnost.
Macropus Ultras Mania FC

Image
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

geo75 wrote:kdo má možnost podvádět a nepodvede, je dnes podle všeho blázen. radši budu blázen, i kdybych měl stokrát možnost.
To bude tím, že všude vládnou peníze, což je do budoucna obrovský problém. Dnes už nikdo neřeší kdo je druhý třetí, ale kdo je první a kdo je nejlepší, už tu nevládne radost z čehokoliv, ale vliv, moc a peníze :( to sem asi nepatří, ale bohužel je to tak :shock:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Kimi007 wrote:
geo75 wrote:kdo má možnost podvádět a nepodvede, je dnes podle všeho blázen. radši budu blázen, i kdybych měl stokrát možnost.
To bude tím, že všude vládnou peníze, což je do budoucna obrovský problém. Dnes už nikdo neřeší kdo je druhý třetí, ale kdo je první a kdo je nejlepší, už tu nevládne radost z čehokoliv, ale vliv, moc a peníze :( to sem asi nepatří, ale bohužel je to tak :shock:
Vo svete vládnu peniaze a moc, ale tu na SP to hráme pre radosť :-)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Hippopotamus wrote:
Kimi007 wrote:
Vo svete vládnu peniaze a moc, ale tu na SP to hráme pre radosť :-)
na sp nehrame pre radost, ale vyhravame pre radost :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
geo75

Post by geo75 »

to neznám, já pro radost prohrávám. :lol:
Macropus Ultras Mania FC

Image
Milko

Post by Milko »

ps2512 wrote: Oba jsou skvělí kluci a pro české manažery toho udělali strašně moc. :evil:
A nielen pre českých managerov :!: :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
roofer
Team President

Post by roofer »

James"Kimmy007"Bond vs Wyatt"pupajdi"Earp=tak takhle jsem se uz dlouho od srdce nezasmal,to snad muselo byt pripraveny!! :lol:
jinak ta kauza=no comment, fakta jsou jasny jako facka 8)
>congrats. to pupajdi ke krasnemu rozmnozovani se :lol: go get 'em tiger :D
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

info pro všechny nevěřící Tomáše a pochybovače o tom, že se určitě dělají rozdíly mezi manažery při posuzování případů a že kdo je v divizích tam a tam a má odehráno,tak ban nedostane.
Schyluje se k zatím asi největšímu banu za dobu mé existence ve funkci , manažer roku založení (2005) a myslím,že tady asi každému známe jmeno , tak už mu zvoní hrana , jediný rozdíl , který si tento manažer zaslouží od nás obyčejných je ten,že se na jeho případ díváme všichni včetně tvůrce hry a z toho vznikne verdikt , ale já věřím,že ten zákaz proběhne, protože ho mám v hledáčku už několik měsíců a tohle jen potvrdilo mé přesvědčení o šikovném profi-podvodníkovi.

Jeden zasvěcený český manažer jméno zná , byl jediný,kdo si z českých a slovenských manažerů toho trejdu všiml a nahlásil ho taky.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:info pro všechny nevěřící Tomáše a pochybovače o tom, že se určitě dělají rozdíly mezi manažery při posuzování případů a že kdo je v divizích tam a tam a má odehráno,tak ban nedostane.
Schyluje se k zatím asi největšímu banu za dobu mé existence ve funkci , manažer roku založení (2005) a myslím,že tady asi každému známe jmeno , tak už mu zvoní hrana , jediný rozdíl , který si tento manažer zaslouží od nás obyčejných je ten,že se na jeho případ díváme všichni včetně tvůrce hry a z toho vznikne verdikt , ale já věřím,že ten zákaz proběhne, protože ho mám v hledáčku už několik měsíců a tohle jen potvrdilo mé přesvědčení o šikovném profi-podvodníkovi.

Jeden zasvěcený český manažer jméno zná , byl jediný,kdo si z českých a slovenských manažerů toho trejdu všiml a nahlásil ho taky.
Tak teď jsem se vážně lekl, musel jsem se podívat na svůj tým a už jsem si oddechl. já začal až v roce 2006. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”