Divize A

Moderator: Czech Moderators

oslicek
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by oslicek »

hmmm, přišla koza na bídáky - myslel sem si, že aspoň jednou tenhle týden vyhraju a ono nic. vzhledem k tomu, že sem měl mírné rozhodčí a do konce sezóny mě téměř bez výjimky čekají rozhodčí alergičtí i na rychlejší pohyb, tak je to už dost blbý.

příští týden budu muset uhrát bez milosti šest bodů s mantelem a se zalau a modlit se ve zbylých dvou o přízeň štěstí, jinak už ten sestup bude nevyhnutelný.

nějak to tady na fóru teď vázne - eště se mi nestalo, abych byl nejaktivnější přispěvatel :-).
mantel

Post by mantel »

oslicek wrote:hmmm, přišla koza na bídáky - myslel sem si, že aspoň jednou tenhle týden vyhraju a ono nic. vzhledem k tomu, že sem měl mírné rozhodčí a do konce sezóny mě téměř bez výjimky čekají rozhodčí alergičtí i na rychlejší pohyb, tak je to už dost blbý.

příští týden budu muset uhrát bez milosti šest bodů s mantelem a se zalau a modlit se ve zbylých dvou o přízeň štěstí, jinak už ten sestup bude nevyhnutelný.

nějak to tady na fóru teď vázne - eště se mi nestalo, abych byl nejaktivnější přispěvatel :-).
Se mnou můžeš být v klidu, nehodlám kousat. Vtzhledem k faktu , že hraju všechny herní termíny, bych ve venkovních zápasech neměl šanci. Takže je hodlám všechny vypustit.
acskncl

Post by acskncl »

oslicek wrote:hmmm, přišla koza na bídáky - myslel sem si, že aspoň jednou tenhle týden vyhraju a ono nic. vzhledem k tomu, že sem měl mírné rozhodčí a do konce sezóny mě téměř bez výjimky čekají rozhodčí alergičtí i na rychlejší pohyb, tak je to už dost blbý.

Cekal sem, ze spis hlavni sily vrhnes do ctvrtecniho domaciho zapasu, ale pro jistotu sem si to lepsi posetril na patek a byl to dobry tah :D
U nas panuje spokojenost, zisk 9 bodu je maximum co slo urvat, tajne se v to doufalo, ale moc neverilo, precijen nalada jeste vazne :mrgreen:
Zitra nam k bodum u Kandziai muze pomoct leda zazrak, ale ve zbytku tydne se pokusime uhrat co pujde 8) Pak by mohla byt sance pomyslet na tajne cile :mrgreen:

Edit: Tak dneska nakonec prekvapive byla sance na bodik, ale 25% belgickej buze*ant s pistalkou byl nazoru , ze je lepsi dat nasemu Cmku 2 karty behem minuty a vratit nas spatky na zem :roll:
Na ceste do propadliste dejin.
oslicek

Post by oslicek »

hmmm, tak další pokažený týden v pořadí už třetí - to už volá po výměně manažera. v pondělí asi zkusím, aby hráli v dresech se jmenovkami oslíčků nějaký šestasedmdesátkový koně. prý je to teď moderní a kdo mě za to bude chtít kritizovat, tak ho nahlásím a dostane ban :-).

nepovedlo se mi teď vůbec nic - chtěl sem koupit dva hráče s výkonem 75 a jeden mi byl vyfouknut dost nešťastně: když sem si otevřel , že tam hodím částku na okamžitý přestup, tak zazvonil telefon, ten sem vyřídil a pak už byl hráč fuč :-(. druhého sem musel jeden den počkat, abych si nerozhodil náladu v týmu a pak když sem ho chtěl druhý den ráno koupit, tak si někdo přivstal a koupil ho také - aby té kašpařině nebylo kone, tak ho majitel obratem hodil na trh, takže teď na RFku Bogilevicovi opět trůní moje nejvyšší nabídka.

zápasy - darmo mluvit, co šlo vyhrát, tak sem prokaučoval fyzičku hráčů a dvakrát remizoval, tam kde sěm měl prohrát, tak sem zariskoval agresivitu a prohrál a mantel avizoval, že to vypustí.

příští týden - minimem pro záchranu je sedmi bodů, ale ideálních by bylo devět, nicméně přísnost rozhodčích mi moc nepřeje. na buhala sem zkusil nastavení na jednu červenou, na swiftaie snad bude stačit hrát na jistotu a rexusovu derniéru si snad vychutnám.

jeremy má obhajobu určitě obtížnější než čekal, ale zase bude mít v odvetné části příhodnější los. pokud se mantel nebude chtít zachránit, tak jsou tři sestupující jasní. no, po taktické stránce mají největší mezery buhal a swiftai, takže bych si je tam dovolil tipnout také, no a o to šesté se popereme čeští manažeři mezi sebou :-).
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

Ani já nejsem bůhvíjak spokojený. Bizone to se mnou byť doma vypustil, Mantel taky a tak cenu má akorát výhra nad překvapivě vysoko hrajícími kandziai. Ovšem jak může být s venkovní výkonností kolem 140 na 3. místě mi hlava nebere. Oslíček mi v lize už pravidelně bere body a stejně to dopadlo i tentokrát. Pravděpodobně rozhodla moje blbost, když jsem si nedal na lavičku záložníka...
Boj o titul bude tuhý. Je fakt, že většinu z přímých soupeřů budu mít v odvetách doma. Záleží jak moc bude zlobit cml. Zatím je stav 1:1. :)
FC JEREMY
mantel

Post by mantel »

Jeremy může být rád, že to tuhle sezonu je trochu zábavnější, loni to byla z jeho strany strašná nuda :mrgreen: . Jinak u Mantelů už je jasno, po prvních kolech jsem trochu koketoval s myšlenkou to ještě letos zkusit, ale nakonec platí , že jdu dolů. Na prodej bude úplně kdokoliv a myslím, že pár hráčů ještě úplatnění ve vyšších divizích najde. Začátek výprodeje bude po mém konci v Minci.
kopeckar

Post by kopeckar »

mantel wrote:Jeremy může být rád, že to tuhle sezonu je trochu zábavnější, loni to byla z jeho strany strašná nuda :mrgreen: . Jinak u Mantelů už je jasno, po prvních kolech jsem trochu koketoval s myšlenkou to ještě letos zkusit, ale nakonec platí , že jdu dolů. Na prodej bude úplně kdokoliv a myslím, že pár hráčů ještě úplatnění ve vyšších divizích najde. Začátek výprodeje bude po mém konci v Minci.
A já myslel pane, že se konečně předvedete v Jekyllovi a Hydeovi. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
acskncl

Post by acskncl »

Tak treti tyden nam prinesl zisk 7 bodu, coz neni nejhorsi, ale mohlo to byt lepsi :roll:
V pondeli to u Kandziai dopadlo podle ocekavani prohrou, ac nebyt karetniho predstaveni pana spistalkou, tak by asi byla sance na bod. Oba domaci zapasy v utery a v patek sme dotahli do vitezneho konce. Ve ctvrtek u panters zaslouzena remiza, ale po pravde mohlo byt v pripade nasazeni kompletniho Acka lip a asi se dalo vyhrat, pak by ale zase bylo otazkou jak by dopadlo patecni nasazeni agresivnejch hracu v domacim zapase pri zradnem 53% rozhodcim :mrgreen:
Ve zkracenem tydnu nas ceka pondelni lehci trenink, v utery pekelny zapas v rumunsku na Zalau, kde na nas maji urcite pivku po predsezoni porazce na prestupovem trhu, kdy se nam povedlo vyhrat nejakou pretahovanou o posily. Presto udelame vse mozne i nemozne aby sme zde uspeli ac souper ma take rano treninkovy zapas. Na zaver prvni pulky sezony privitame hosty ze Synot tip areny :D Ac nam rozhodci neni naklonen, titul prejem ceske vlajecce, tak ruda krev nam jasne veli zkusit dotlacit nejaky balvan do cesty za zlatym hatrickem :mrgreen:
Jinak sem hodne zvedavy jak dopadnou rumunske souboje vedouciho macu v poslednich dvou kolech :roll:
oslicek

Post by oslicek »

po půlce sezóny jsem docela spokojený - osmé místo vypadá kosmeticky hezky, ale je pekelně blízko k sestupovým vodám, tak i k postupům na vyšší umístění. nicméně sem realistou, výše už to nepůjdea vzhledem k tomu, že sem si "vybral" už ty neagresívní rozhodčí, tak se budu modlit, aby to nebylo níže než na 10. místo.

v pondělí sem měl proti buhalovi naprosto pekelnou kliku - to se podaří tak jednou za tři sezóny, ale tyhle body byly strašně moc důležité. v úterý sem porazil swiftaie, který má rozhodně lepší tým než na jakém umistění se nachází, ale manažer by asi potřeboval intenzívní školení na téma: jak se hraje divize A. proto těžkým oříškem nebyl. výhra s rexusem byla povinností.

podařilo se i posílit tým a další posily jsou doufám na cestě. chtěl bych se zachránit. první liberijský účastníkv divizi A, navíc mluvící plynně česky, sice oznamuje konec, ale myslím, že ho ten vztek přejde a ještě se v pohodě zachrání.

1. FC Jeremy 2. fc mac 3. rudá mašina - vidí to snad někdo, že to bude po 30.kole jinak?
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

oslicek wrote:.... ale manažer by asi potřeboval intenzívní školení na téma: jak se hraje divize A. ...
Jak se vlastně hraje? Taky jsem na to do dnes nepřišel...
Celou dobu jsem si myslel, že se hraje jako ostatní divize ...
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

amoszamba wrote:
oslicek wrote:.... ale manažer by asi potřeboval intenzívní školení na téma: jak se hraje divize A. ...
Jak se vlastně hraje? Taky jsem na to do dnes nepřišel...
Celou dobu jsem si myslel, že se hraje jako ostatní divize ...
Stačí se např. podívat na jeho termínovku. V nastavování taktiky má taky mezery.
FC JEREMY
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

U nás v posledním týdnu spokojenost s výkony na 150, přestože tam byly dva zápasy venku a na těžké rozhodčí. Co je to platné, když to na plný bodový zisk stejně nestačilo. Odvety budou hodně zajímavé a pokud se mi vyhne smůla, tak si i věřím, že maca nakonec sundám.
Pokud končí Trubadúři, tak se vyjasňuje i boj o záchranu. České vlajky mají klid a na záchranu bych si i přes pohárovou účast tipnul Zalau.
FC JEREMY
acskncl

Post by acskncl »

U nas se zkracenym tydnem panuje spokojenost. Po pondelnim treninku, nam v utery k vyhre na Zalau pomohl novy trener. Ve ctvrtek se nam povedlo zarmoutit jeremyho, kdyz nam po strasne dlouhe dobe daroval ligovy bodik random :D Zapas ovlivnilo vylouceni naseho LB po necele hodine hry, ale i v plnem poctu by pro nas byl vykon 150 v podani hostu jen v oblasti scifi :mrgreen: Byt mirnejsi rozhodci, tak mozna....
V dalsim tydnu nas na uvod ceka vyprask u vedouciho macu, zde muzem bodovat jen v pripade nejakeho zazraku :roll: V nasledujicich dvou domacich zapasech by diky priznivejm rozhodcim bylo zklamanim neziskat 6 bodu, a v patek lehce potrenujem :mrgreen:
Jinak v ocekavanem rumunskem dvojboji macu na zaver prvni pulky, potesil bizone, ktery narozdil od zalau sel do zapasu naplno. Vubec bych se tedy nezlobil kdyby po tom co to trubaduri rozpustili zustal zalau pod carou ponoru a udrzel se buhal.
oslicek

Post by oslicek »

tak mám za sebou megaúspěšný týden, kdy výsledkem bylo devět bodů a nebýt trocha smůly (v pondělí sem prohrál venku na výkony 147:147), tak mohl být ještě úspěšnější.

příští týden je "týden syrového masa", rozhodčí jsou 75, 95, 91 a 90, což je pro oslíčky těžko stravitelné. nicméně tři body jsou povinností proti trubadúrovi, který to fuckt vypustil a pak už by byl každý bod malým randomovm zázrakem.

zas po dlouhé době zacinkala v áčku třístovka - na svědomí ji má duel dvou beznadějně vedoucích týmů, z čehož plyne, že se jeremy dostal tam, kde už do konce sezóny zůstane.

no, ale zápasem týdne bezesporu bude dnešní večerní duel s Brnem. pevně věřím, že alespoň remízu ukopeme.
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

Konečně týden který nám totálně vyšel! :)

4 výhry, návrat do čela tabulky a 75ková posila do naší nejsilnější řady. Proti fc mac to byl souboj s eventuálním zásahem randomu, který se tentokrát díkybohu nekonal. Večer jsem s Tigerinhem vyměnil trenéra a chvíli na to zareagoval stejnou zbraní i mac. Výkony 154-147 hovoří jasně i když soupeři bod nebo dva sebralo brzké zranění. Příští týden to chce bezpodmínečně zopakovat plný počet. Těžší zápasy budou doma, venku jsou výhry jisté.

Večer to musí být za 3 body! V poslední přípravě proti Slovanu Bratislava byl výkon aspoň ve 2. půli nadějný. A co se týká mimosporovního dění ve Slávce, tak se to konečně taky začíná trochu hýbat. Jsem opatrný optimista :)
FC JEREMY
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”