příští týden budu muset uhrát bez milosti šest bodů s mantelem a se zalau a modlit se ve zbylých dvou o přízeň štěstí, jinak už ten sestup bude nevyhnutelný.
nějak to tady na fóru teď vázne - eště se mi nestalo, abych byl nejaktivnější přispěvatel
 .
.Moderator: Czech Moderators
 .
.Se mnou můžeš být v klidu, nehodlám kousat. Vtzhledem k faktu , že hraju všechny herní termíny, bych ve venkovních zápasech neměl šanci. Takže je hodlám všechny vypustit.oslicek wrote:hmmm, přišla koza na bídáky - myslel sem si, že aspoň jednou tenhle týden vyhraju a ono nic. vzhledem k tomu, že sem měl mírné rozhodčí a do konce sezóny mě téměř bez výjimky čekají rozhodčí alergičtí i na rychlejší pohyb, tak je to už dost blbý.
příští týden budu muset uhrát bez milosti šest bodů s mantelem a se zalau a modlit se ve zbylých dvou o přízeň štěstí, jinak už ten sestup bude nevyhnutelný.
nějak to tady na fóru teď vázne - eště se mi nestalo, abych byl nejaktivnější přispěvatel.
Cekal sem, ze spis hlavni sily vrhnes do ctvrtecniho domaciho zapasu, ale pro jistotu sem si to lepsi posetril na patek a byl to dobry tahoslicek wrote:hmmm, přišla koza na bídáky - myslel sem si, že aspoň jednou tenhle týden vyhraju a ono nic. vzhledem k tomu, že sem měl mírné rozhodčí a do konce sezóny mě téměř bez výjimky čekají rozhodčí alergičtí i na rychlejší pohyb, tak je to už dost blbý.
nějak to tady na fóru teď vázne - eště se mi nestalo, abych byl nejaktivnější přispěvatel.

Pak by mohla byt sance pomyslet na tajne cile
 Pak by mohla byt sance pomyslet na tajne cile 

.
.  . druhého sem musel jeden den počkat, abych si nerozhodil náladu v týmu a pak když sem ho chtěl druhý den ráno koupit, tak si někdo přivstal a koupil ho také - aby té kašpařině nebylo kone, tak ho majitel obratem hodil na trh, takže teď na RFku Bogilevicovi opět trůní moje nejvyšší nabídka.
. druhého sem musel jeden den počkat, abych si nerozhodil náladu v týmu a pak když sem ho chtěl druhý den ráno koupit, tak si někdo přivstal a koupil ho také - aby té kašpařině nebylo kone, tak ho majitel obratem hodil na trh, takže teď na RFku Bogilevicovi opět trůní moje nejvyšší nabídka. .
.
 . Jinak u Mantelů už je jasno, po prvních kolech jsem trochu koketoval s myšlenkou to ještě letos zkusit, ale nakonec platí , že jdu dolů. Na prodej bude úplně kdokoliv a myslím, že pár hráčů ještě úplatnění ve vyšších divizích najde. Začátek výprodeje bude po mém konci v Minci.
 . Jinak u Mantelů už je jasno, po prvních kolech jsem trochu koketoval s myšlenkou to ještě letos zkusit, ale nakonec platí , že jdu dolů. Na prodej bude úplně kdokoliv a myslím, že pár hráčů ještě úplatnění ve vyšších divizích najde. Začátek výprodeje bude po mém konci v Minci.A já myslel pane, že se konečně předvedete v Jekyllovi a Hydeovi.mantel wrote:Jeremy může být rád, že to tuhle sezonu je trochu zábavnější, loni to byla z jeho strany strašná nuda. Jinak u Mantelů už je jasno, po prvních kolech jsem trochu koketoval s myšlenkou to ještě letos zkusit, ale nakonec platí , že jdu dolů. Na prodej bude úplně kdokoliv a myslím, že pár hráčů ještě úplatnění ve vyšších divizích najde. Začátek výprodeje bude po mém konci v Minci.

Ac nam rozhodci neni naklonen, titul prejem ceske vlajecce, tak ruda krev nam jasne veli zkusit dotlacit nejaky balvan do cesty za zlatym hatrickem
  Ac nam rozhodci neni naklonen, titul prejem ceske vlajecce, tak ruda krev nam jasne veli zkusit dotlacit nejaky balvan do cesty za zlatym hatrickem  

Jak se vlastně hraje? Taky jsem na to do dnes nepřišel...oslicek wrote:.... ale manažer by asi potřeboval intenzívní školení na téma: jak se hraje divize A. ...

Stačí se např. podívat na jeho termínovku. V nastavování taktiky má taky mezery.amoszamba wrote:Jak se vlastně hraje? Taky jsem na to do dnes nepřišel...oslicek wrote:.... ale manažer by asi potřeboval intenzívní školení na téma: jak se hraje divize A. ...
Celou dobu jsem si myslel, že se hraje jako ostatní divize ...
 Zapas ovlivnilo vylouceni naseho LB po necele hodine hry, ale i v plnem poctu by pro nas byl vykon 150 v podani hostu jen v oblasti scifi
  Zapas ovlivnilo vylouceni naseho LB po necele hodine hry, ale i v plnem poctu by pro nas byl vykon 150 v podani hostu jen v oblasti scifi  Byt mirnejsi rozhodci, tak mozna....
 Byt mirnejsi rozhodci, tak mozna.... V nasledujicich dvou domacich zapasech by diky priznivejm rozhodcim bylo zklamanim neziskat 6 bodu, a v patek lehce potrenujem
 V nasledujicich dvou domacich zapasech by diky priznivejm rozhodcim bylo zklamanim neziskat 6 bodu, a v patek lehce potrenujem