příští týden budu muset uhrát bez milosti šest bodů s mantelem a se zalau a modlit se ve zbylých dvou o přízeň štěstí, jinak už ten sestup bude nevyhnutelný.
nějak to tady na fóru teď vázne - eště se mi nestalo, abych byl nejaktivnější přispěvatel

Moderator: Czech Moderators
Se mnou můžeš být v klidu, nehodlám kousat. Vtzhledem k faktu , že hraju všechny herní termíny, bych ve venkovních zápasech neměl šanci. Takže je hodlám všechny vypustit.oslicek wrote:hmmm, přišla koza na bídáky - myslel sem si, že aspoň jednou tenhle týden vyhraju a ono nic. vzhledem k tomu, že sem měl mírné rozhodčí a do konce sezóny mě téměř bez výjimky čekají rozhodčí alergičtí i na rychlejší pohyb, tak je to už dost blbý.
příští týden budu muset uhrát bez milosti šest bodů s mantelem a se zalau a modlit se ve zbylých dvou o přízeň štěstí, jinak už ten sestup bude nevyhnutelný.
nějak to tady na fóru teď vázne - eště se mi nestalo, abych byl nejaktivnější přispěvatel.
Cekal sem, ze spis hlavni sily vrhnes do ctvrtecniho domaciho zapasu, ale pro jistotu sem si to lepsi posetril na patek a byl to dobry tahoslicek wrote:hmmm, přišla koza na bídáky - myslel sem si, že aspoň jednou tenhle týden vyhraju a ono nic. vzhledem k tomu, že sem měl mírné rozhodčí a do konce sezóny mě téměř bez výjimky čekají rozhodčí alergičtí i na rychlejší pohyb, tak je to už dost blbý.
nějak to tady na fóru teď vázne - eště se mi nestalo, abych byl nejaktivnější přispěvatel.
A já myslel pane, že se konečně předvedete v Jekyllovi a Hydeovi.mantel wrote:Jeremy může být rád, že to tuhle sezonu je trochu zábavnější, loni to byla z jeho strany strašná nuda. Jinak u Mantelů už je jasno, po prvních kolech jsem trochu koketoval s myšlenkou to ještě letos zkusit, ale nakonec platí , že jdu dolů. Na prodej bude úplně kdokoliv a myslím, že pár hráčů ještě úplatnění ve vyšších divizích najde. Začátek výprodeje bude po mém konci v Minci.
Jak se vlastně hraje? Taky jsem na to do dnes nepřišel...oslicek wrote:.... ale manažer by asi potřeboval intenzívní školení na téma: jak se hraje divize A. ...
Stačí se např. podívat na jeho termínovku. V nastavování taktiky má taky mezery.amoszamba wrote:Jak se vlastně hraje? Taky jsem na to do dnes nepřišel...oslicek wrote:.... ale manažer by asi potřeboval intenzívní školení na téma: jak se hraje divize A. ...
Celou dobu jsem si myslel, že se hraje jako ostatní divize ...