Moderator: Czech Moderators
Máš kapacitu 21000, parkov.miest máš 6900, aby boli fans spokojní, chýbala ti len stovka - stačilo ti dať postaviť za 7 dní 250 a bolo by - takto necháš fanúšikov nespokojných tretinu sezóny - čo keď sa na teba za ten čas vyserú a odídu do OC?Azor wrote:...
No včera večer jsem byl trošku lízlej a tak jsem si nějak myslel že potřebuju ještě 1000 místHippopotamus wrote:Máš kapacitu 21000, parkov.miest máš 6900, aby boli fans spokojní, chýbala ti len stovka - stačilo ti dať postaviť za 7 dní 250 a bolo by - takto necháš fanúšikov nespokojných tretinu sezóny - čo keď sa na teba za ten čas vyserú a odídu do OC?Azor wrote:...
A potom sa čudujme, že tu nič poriadne nefunguje, keď ešte aj projektanti si pridávajú nuly, ako sa mi zachceAzor wrote:No včera večer jsem byl trošku lízlej a tak jsem si nějak myslel že potřebuju ještě 1000 místAž dnes jsem zjistil, že potřebuji jen 100 míst... No co už nadělám, snad to fans nějak přežijí těch 25 dní....
Nevím proč to stavíš, stejně tě čeká stěhování do Vítkovic.Hippopotamus wrote:A potom sa čudujme, že tu nič poriadne nefunguje, keď ešte aj projektanti si pridávajú nuly, ako sa mi zachceAzor wrote:No včera večer jsem byl trošku lízlej a tak jsem si nějak myslel že potřebuju ještě 1000 místAž dnes jsem zjistil, že potřebuji jen 100 míst... No co už nadělám, snad to fans nějak přežijí těch 25 dní....
Život se s tebou nemazlí, na to máš milenku.geo75 wrote:no teda, pane kopečku, to je od vás pěkně hnusný.![]()
Tak doufám, že dorazíš s foxirem na SP sraz, tam ti míč půjčíme.geo75 wrote:ale houby, já už se mazlím jenom s míčem na hřišti, pokud teda zrovna nehraju s foxirem hanspaulku, tam mi míč nikdo nepůjčí.
Jo, já Ti ho obtisknu na tvářkopeckar wrote:Tak doufám, že dorazíš s foxirem na SP sraz, tam ti míč půjčíme.geo75 wrote:ale houby, já už se mazlím jenom s míčem na hřišti, pokud teda zrovna nehraju s foxirem hanspaulku, tam mi míč nikdo nepůjčí.
A všichni účastníci srazu ti ho pak podepíšou.Hadis wrote:Jo, já Ti ho obtisknu na tvářkopeckar wrote:Tak doufám, že dorazíš s foxirem na SP sraz, tam ti míč půjčíme.geo75 wrote:ale houby, já už se mazlím jenom s míčem na hřišti, pokud teda zrovna nehraju s foxirem hanspaulku, tam mi míč nikdo nepůjčí.
No ale budeš mít taky zbytečně vyšší výdaje na domácí zápas (i když jde teda o drobný).Azor wrote:No včera večer jsem byl trošku lízlej a tak jsem si nějak myslel že potřebuju ještě 1000 místHippopotamus wrote:Máš kapacitu 21000, parkov.miest máš 6900, aby boli fans spokojní, chýbala ti len stovka - stačilo ti dať postaviť za 7 dní 250 a bolo by - takto necháš fanúšikov nespokojných tretinu sezóny - čo keď sa na teba za ten čas vyserú a odídu do OC?Azor wrote:...Až dnes jsem zjistil, že potřebuji jen 100 míst... No co už nadělám, snad to fans nějak přežijí těch 25 dní....
Presne 8€ na zápaskrup72 wrote:No ale budeš mít taky zbytečně vyšší výdaje na domácí zápas (i když jde teda o drobný).