Divize A

Moderator: Czech Moderators

oslicek
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by oslicek »

tak sem si dneska půlhoďku prošel týmy a vypadá to, že i patnácté místo bude úspěchem. zkusím si tipnout jak to celé dopadne, třeba se někdo připojí:
1.Inter Milano 2. FC Jeremy 3.Nops Heroes 4. White Caps 5. fc mac 6. ruda masina 7. Zalau 8. Phariseu 9. Wolves 10.bizone 11. kandziai 12. buhal 13. Janosici 14. Baka 15. panters 16. MikeF
B e n

Post by B e n »

Hi everyone :D It's the manager of FC The White Caps over here ;) I want to wish everyone much good luck this season and I hope we can have much fun in this 'strongest A ever' :D
FC The White Caps - S40 Playing in A (Rebuilding)
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

oslicek wrote:14. Baka
Ha Ha :mrgreen: Omluvte prosím Oslíčka, má poněkud ehm..zvláštní smysl pro humor :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

Moc těžké... Zkusím si tedy také tipnout:
1. FC Inter Milano
2. FC JEREMY
3. Nop's Heroes
4. rudá mašina
5. FC The White Caps
6. fc mac
7. kandziai
8. Bombalaii Zalau
9. Totemo Baka
10. fc panters
11. Phariseu FC
12. Royal Wolves
13. Bizone TM
14. buhal
15. Janosici
16. FCB Mikef
FC JEREMY
kopeckar

Post by kopeckar »

Pohár se vrátí díky Hernanovi do Olomouce a ze zvířat se zachrání jen oslíčci. Bizoni i vlci sjedou o patro níž. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
oslicek

Post by oslicek »

ufff, já sem před Hernánem, rychle si musím udělat screenshot tabulky, aby mi to pak na stará kolena vnoučata věřili :-). mě teda random moc dneska taky nešel vstříc, ale to co si dovolil provést s pětinásobným vítězem HernánCupu, to je docela silná káva... myslím, že má Hernán dnes v poště: Dear Hernán, welcome in Division A. Sincerely yours, Mr. Random.

jinak všechny ostatní zápasy moc pěkné - Jeremyho 153 na devadesátkovou náladu budí respekt a uznání.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

jo jo... Hernan dnes štěstí jako prase.... vypadá to že Mr. Random jde po čechách a letos už si vybral svého favorita...

Aspon bude Ačko vyrovnanější :o)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
ps2512

Post by ps2512 »

PaTTTTrick wrote:jo jo... Hernan dnes štěstí jako prase.... vypadá to že Mr. Random jde po čechách a letos už si vybral svého favorita...

NO nevím, dnešní zápas už asi ani není o randomu....tady jde někdo proti Hernánovi :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mantel

Post by mantel »

ps2512 wrote:
PaTTTTrick wrote:jo jo... Hernan dnes štěstí jako prase.... vypadá to že Mr. Random jde po čechách a letos už si vybral svého favorita...

NO nevím, dnešní zápas už asi ani není o randomu....tady jde někdo proti Hernánovi :roll:
Dneska to podle mně Hernán s agresí přehnal. Rozhodčí 92% a agrese 100 je prostě velký risk, navíc soupeř agresi rozhodně nehrotil v minulých zápasech. Nevím proč takhle riskoval, ale nějaký důvod pro to asi měl. Ale pravděpodobně nám to napíše sám. Každopádně dnešní výsledek bych nebral jako zaříznutí Randomem.
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Takový zářez jsem teda v prvním týdnu nečekal. Myslím, že tady ani není už o co hrát. Pokud přijde červená podruhé už v prvím poločase, tak nemá cenu se o přehnané agresi vůbec bavit. Přesto absolutně moje chyba, v těchto dnech nemám vůbec na SP čas a je to znát, áčko se s minimálním časovým přístupem na net, prostě vyhrát nedá...nevadí...v rychlosti jsem nastavil sestavy a chtěl jsem dát agresi 75%, nevím proč jsem tam nechal 100% agresí, kterou mám přednastavenou...chybami se člověk učí....... :oops:

No nic, zkusíme štěstí v poháru...pátý titul se stane velkým cílem a uvidíme kam se dostaneme v lize...
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
Big El

Post by Big El »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Takový zářez jsem teda v prvním týdnu nečekal. Myslím, že tady ani není už o co hrát. Pokud přijde červená podruhé už v prvím poločase, tak nemá cenu se o přehnané agresi vůbec bavit. Přesto absolutně moje chyba, v těchto dnech nemám vůbec na SP čas a je to znát, áčko se s minimálním časovým přístupem na net, prostě vyhrát nedá...nevadí...v rychlosti jsem nastavil sestavy a chtěl jsem dát agresi 75%, nevím proč jsem tam nechal 100% agresí, kterou mám přednastavenou...chybami se člověk učí....... :oops:

No nic, zkusíme štěstí v poháru...pátý titul se stane velkým cílem a uvidíme kam se dostaneme v lize...
Nezoufej :P A bojuj! Ve hře je ještě 78 bodů!
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
mantel

Post by mantel »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Takový zářez jsem teda v prvním týdnu nečekal. Myslím, že tady ani není už o co hrát. Pokud přijde červená podruhé už v prvím poločase, tak nemá cenu se o přehnané agresi vůbec bavit. Přesto absolutně moje chyba, v těchto dnech nemám vůbec na SP čas a je to znát, áčko se s minimálním časovým přístupem na net, prostě vyhrát nedá...nevadí...v rychlosti jsem nastavil sestavy a chtěl jsem dát agresi 75%, nevím proč jsem tam nechal 100% agresí, kterou mám přednastavenou...chybami se člověk učí....... :oops:

Ty první zářezy jsem nestudoval, ale když jsem dnes mrknul na tabulku Áčka, tak se mi ty tvoje 4 body zdály neuvěřitelné. Mrknul jsem jen na poslední zápas, ty další nevím. Už jsem tu někde psal, že CML (Random) je neuvěřitelný prevít a je vliv by se podle mně měl snižovat s kvalitou divize. V Áčku rozhodují neuvěřitelné maličkosti a pokud ti háže klacky pod nohy i CML, tak je prakticky nemožné získat titul. Nicméně Jeremy má asi radost, že si tuhle sezonu zasednul na někoho jiného. :lol:
oslicek

Post by oslicek »

první týden pět bodů, čekal sem tři, ale paradoxně mohlo být víc, ale prokaučoval sem si to sám, protože u úterní remízy a páteční prohry sem přemýšlel o prodlužování smluv, ale vyhodnotil sem, že to nemá cenu a přitom body byly pekelně blízko - v úterý sem na body vyhrál a v pátek prohrál jen o jeden bod.

příští týden je los dost špatný, asi zkusím prodloužit smlouvy aspoň kandziai, kde si pak dávám za cíl jediný bod z příštího týdne, protože jinde to asi nepůjde.

největší překvapení jsou asi jánošíci, nicméně jejich současné postavení bych řekl, že je přechodné a je to jeden z týmů, se kterým se spolu s buhalem budeme mydlit o to 13.-15.místo. hernán má ze začátku trochu smůly, ale aspoň si to vybral teď a nebude to taková nuda, aby to vyhrál s devadesáti body. jeremy to napálil hned od začátku a je jasné, že bude hernánovi asi jediným soupeřem. hezky se na ty výkony kouká, není to taková nuda jako v minulých sezónách, kdy se hrály tak dva zápasy za kolo.
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

no myslím, že po dnešním zápase by hernán mohl poupravit svoje plány :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Papa Bouba Diop wrote:no myslím, že po dnešním zápase by hernán mohl poupravit svoje plány :)

Teď nevím sám, co s plány udělám...asi si panáka dám...a vybodnu se na jakýkoliv plán...vždyť každý plán...je jen virtuální šlendrián... :lol: :D
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A