Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
a to si to mel celou dobu co mas tenhle tym? 

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
jj, To jsem lama, co? A měl jsem to i za minulého týmu. Dlouho jsem žil v tom, že skaut má vliv jen na to, kolik můžeš mít podaných nabídek a to mě nějak moc netrápilo, protože moc naráz jsem jich nikdy podaných neměl. Sice jsem se občas pozastavil nad tím, kolik ten vyžírka chce, ale s malými částkami jsem to moc neřešil. Až dnes - když mi z 6Megového transferu zbylo míň než 5,5, tak jsem si řekl, že bych měl zjistit na čem jsem.frankie_doparoma wrote:a to si to mel celou dobu co mas tenhle tym?

No nikdy jsem holt neměl ekonomiku postavenou na obchodech, no

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
no clovek se uci furt:)
docela by me zajimalo celkova suma za prodej hracu v tvym aktualnim tymu a minuly a 6% z toho, rek bych ze to je asi kurevska palka i kdyz si nikdy moc nekseftaril....
docela by me zajimalo celkova suma za prodej hracu v tvym aktualnim tymu a minuly a 6% z toho, rek bych ze to je asi kurevska palka i kdyz si nikdy moc nekseftaril....

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Na rovinu - já to snad radši ani vědět nechcifrankie_doparoma wrote:no clovek se uci furt:)

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Keď budem mať čas a chuť, tak ti to spočítamBig El wrote:Na rovinu - já to snad radši ani vědět nechcifrankie_doparoma wrote:no clovek se uci furt:)
docela by me zajimalo celkova suma za prodej hracu v tvym aktualnim tymu a minuly a 6% z toho, rek bych ze to je asi kurevska palka i kdyz si nikdy moc nekseftaril....![]()
![]()

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Spočítej. Ale neříkej mi toHippopotamus wrote:Keď budem mať čas a chuť, tak ti to spočítamBig El wrote:Na rovinu - já to snad radši ani vědět nechcifrankie_doparoma wrote:no clovek se uci furt:)
docela by me zajimalo celkova suma za prodej hracu v tvym aktualnim tymu a minuly a 6% z toho, rek bych ze to je asi kurevska palka i kdyz si nikdy moc nekseftaril....![]()
![]()

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Neboj sa, nepoviem - vyvesím to tu do nového topicu špeciálne založeného len kvôli tomuBig El wrote:Spočítej. Ale neříkej mi toHippopotamus wrote:Keď budem mať čas a chuť, tak ti to spočítam

...new beginning...
No jo, no jo. To je posměchu. Co je na tom, že mám rád agenta a přeju mu vysoké zisky?Hippopotamus wrote:Neboj sa, nepoviem - vyvesím to tu do nového topicu špeciálne založeného len kvôli tomuBig El wrote:Spočítej. Ale neříkej mi toHippopotamus wrote:Keď budem mať čas a chuť, tak ti to spočítam

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

zdravím, chtěl bych se zeptat, jak je to s příchodem nového mladíka. Postavil sem Základní centrum mládeže, dal vylepšovat na profesionální. Kdy můžu očekávat příchod prvního dravce?? 
Díky

Díky

39. sezona - 1. v H.1780 -> 40. sezona - 1. v G.594 -> 41. sezona 10. v F.198 -> 42. sezona 2 v F.198 -> 43. sezona ?. v E.66
-
Cca 60 dní od dostavanie základného centra. Kým budeš mať profesionálne, je to približne 30 dní, pri hypermodernom je to okolo 20 dní.Juros wrote:zdravím, chtěl bych se zeptat, jak je to s příchodem nového mladíka. Postavil sem Základní centrum mládeže, dal vylepšovat na profesionální. Kdy můžu očekávat příchod prvního dravce??
Díky
...new beginning...
Myslím, že je to poněkud jinak... První mladík může přijít již dříve (náhodně), další potom chodí po 60 dnech (resp. 30/20). A ještě drobné upřesnění. Po oněch 60/30/20 dnech přijde něco. V lepším případě mladík, v horším případě hláška o tom, že mladík nebyl dost dobrý.Hippopotamus wrote:Cca 60 dní od dostavanie základného centra. Kým budeš mať profesionálne, je to približne 30 dní, pri hypermodernom je to okolo 20 dní.Juros wrote:zdravím, chtěl bych se zeptat, jak je to s příchodem nového mladíka. Postavil sem Základní centrum mládeže, dal vylepšovat na profesionální. Kdy můžu očekávat příchod prvního dravce??
Díky

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Do prdele znovu nejde Soccerpoject to ma fakt chcu hned zrana takto nasrat? 

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Ahoj, klesne me nalada v tymu, kdyz hraci skonci smlouva?
Diky
Diky
-
Ne.Dawer24 wrote:Ahoj, klesne me nalada v tymu, kdyz hraci skonci smlouva?
Diky
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
tosa_CZ: Diky