Divize A

Moderator: Czech Moderators

oslicek
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by oslicek »

druhý týden, taky pět bodů - docela moc velká spokojenost, určitě sem to nečekal, ale s jeremym a rudou mašinou sem měl kliku a kandziai si to prokaučoval sám. kdyby mi někdo řekl, že budu mít po dvou týdnech stejně proher jako hernán, pokládal bych ho za blázna, ale zázraky se dějí...

just only five points to eternity....

jinak pokud se chtěl po prvním týdnu soustředit na SP cup Hernán, tak po druhém o tom asi přemýšlí Jeremy, který už má té smůly docela neuvěřitelně moc - dnešní utkání se zalau snad ani není zářez, to musí být nějaký bug... jinak nějak kapánek moc divočí bizone a obrovským zklamáním je pro mě nop's heroes.
Big El

Post by Big El »

oslicek wrote: jinak pokud se chtěl po prvním týdnu soustředit na SP cup Hernán, tak po druhém o tom asi přemýšlí Jeremy, který už má té smůly docela neuvěřitelně moc - dnešní utkání se zalau snad ani není zářez, to musí být nějaký bug... jinak nějak kapánek moc divočí bizone a obrovským zklamáním je pro mě nop's heroes.
No, Áčko pěkně narvaný. Rozdíl mezi prvním a dvanáctým 7 bodů. Hmmm. Jeremy holt dneska nedal dvě pentle, no. Hnus. Ale aspoň se tak kompenzuje mezi lídry to, co bralo body Hernánovi. Jen by mě zajímalo, zda random obírá o body i Rumuny (nesleduju to až tak moc...).
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

Já už se ani moc nenervuju. Dva tituly jsou dávno doma, takže něco splněno mám a ten třetí už nezískám ani kdybych hrál každej den 155.

Tenhle týden spravedlivá plichta s Oslíčkem, zbytečná prohra s Hernánem (proč jsem takhle důležitej zápas neošetřil líp tady radši ani nebudu psát), výhra o gól na +14 s Jánošíky a plichta na +20 s Gabitzou. S tím se nedá nic. Rád bych taky někdy zabodoval při horším výkonu než soupeř. Asi to budu muset začít stavět max. na 140 :)

Taky bych se měl dokopat k aktualizaci historické tabulky. Oslíčkův velký den se rychle blíží! :)
FC JEREMY
oslicek

Post by oslicek »

Jeremy74 wrote:Asi to budu muset začít stavět max. na 140 :)
Jde to a není to zas tak těžké jak se zdá :-). Je to navíc pocitově lepší, buďto máš kliku anebo po zásluze prohraješ.
Jeremy74 wrote: Taky bych se měl dokopat k aktualizaci historické tabulky. Oslíčkův velký den se rychle blíží! :)
Doufám, že to klapne už v úterý (to mám zároveň i narozeniny, takže by to byl pěkný dárek) a když ne, tak ve čtvrtek - s Hernánem venku, po poháru, na rozhodčího s agresivitou 92 - tam je ložený random :twisted:
ps2512

Post by ps2512 »

oslicek wrote: Doufám, že to klapne už v úterý (to mám zároveň i narozeniny, takže by to byl pěkný dárek) a když ne, tak ve čtvrtek - s Hernánem venku, po poháru, na rozhodčího s agresivitou 92 - tam je ložený random :twisted:
Tak tady jsem se hodně nasmál, ale vím, že takový zápasy ty umíš. Jen to jak jsi to pojal je lehce veselé :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
oliwapol

Post by oliwapol »

Tak páteční zápas JEREMYho to už je docela extraliga s výkonem o 20 lepší a kráásná plichta 1:1 z toho

:shock: :shock: :shock:
ACS Pardubice
acskncl

Post by acskncl »

U nas druhy tyden spokojenost, povedlo se na vykony prehrat vsechny soupere 8) Vysnenejch 12 bodu v jednom tydnu to ale nehodilo :cry: U Oslicku nesouhlasilo CML, ale naprosto to berem, loni nam tam 2 body spadly z nebe, tak se letos zase vratily :D
Treti tyden nas ceka docela peklo :roll: Doma mame rumunskej dvojboj, rozdivocelej bizone nebude nic prijemneho a rozhodci nic moc...Ve ctvrtek prijede obhajce poharku a je velka skoda, ze pres velkou snahu se nepovedlo skoncit v Hernan cupu, to by se to pak hralo :mrgreen: Venku nas neceka taky nic prijemneho FC Panters se nam minulou sezonu porazit nepovedlo a u Kandziai nam bodova psenka nikdy taky nekvetla :(
Dost me sokovalo ze bile cepice vyvesily o vikendu bilou vlajku :roll: Asi nerozdejchaly patecni porazku na nasem stadionu :mrgreen: Nejvetsi radost z toho musi mit Jeremy, neb ho rano ceka poklidnej zapas bez nejake divociny.
Na ceste do propadliste dejin.
oslicek

Post by oslicek »

acskncl wrote:U nas druhy tyden spokojenost, povedlo se na vykony prehrat vsechny soupere 8) Vysnenejch 12 bodu v jednom tydnu to ale nehodilo :cry: U Oslicku nesouhlasilo CML, ale naprosto to berem, loni nam tam 2 body spadly z nebe, tak se letos zase vratily :D
Pokud si loni dva uzmul a teď jeden dal, tak mi o pořád nevychází. Ideální bude ted ještě remíza v odvetě, ne? :-).
acskncl wrote: Dost me sokovalo ze bile cepice vyvesily o vikendu bilou vlajku :roll: Asi nerozdejchaly patecni porazku na nasem stadionu :mrgreen: Nejvetsi radost z toho musi mit Jeremy, neb ho rano ceka poklidnej zapas bez nejake divociny.
bílé čepice mě taky šokovali. kádr měl podle mě na to, aby byl do pátého místa. je to stejný problém jako nopp - hra ho baví pouze pokud neustále vyhrává nebo neustále vydělává. akorát mě mrzí, že to oba zapíchli potom, co sem jim odevzdal body - mohlo být veseleji. z toho vyplývá, že tři dolů jsou jasní. jánošíci a buhal to budou mít se svou kvalitou kádru docela těžké se udržet a pokud s tím nic neudělají, tak to vypadá zase na tradiční souboj o jednu letenku dolů.
acskncl

Post by acskncl »

oslicek wrote:
acskncl wrote:U nas druhy tyden spokojenost, povedlo se na vykony prehrat vsechny soupere 8) Vysnenejch 12 bodu v jednom tydnu to ale nehodilo :cry: U Oslicku nesouhlasilo CML, ale naprosto to berem, loni nam tam 2 body spadly z nebe, tak se letos zase vratily :D
Pokud si loni dva uzmul a teď jeden dal, tak mi o pořád nevychází. Ideální bude ted ještě remíza v odvetě, ne? :-).
Z meho pohledu to vychazi :mrgreen: Me loni dva body dal(bylo to tusim 143:143) a tedka zase dva sebral.
acskncl wrote: Dost me sokovalo ze bile cepice vyvesily o vikendu bilou vlajku :roll: Asi nerozdejchaly patecni porazku na nasem stadionu :mrgreen: Nejvetsi radost z toho musi mit Jeremy, neb ho rano ceka poklidnej zapas bez nejake divociny.
bílé čepice mě taky šokovali. kádr měl podle mě na to, aby byl do pátého místa. je to stejný problém jako nopp - hra ho baví pouze pokud neustále vyhrává nebo neustále vydělává. akorát mě mrzí, že to oba zapíchli potom, co sem jim odevzdal body - mohlo být veseleji. z toho vyplývá, že tři dolů jsou jasní. jánošíci a buhal to budou mít se svou kvalitou kádru docela těžké se udržet a pokud s tím nic neudělají, tak to vypadá zase na tradiční souboj o jednu letenku dolů.
Ja si snim v patek psal a nic nenasvedcovalo, ze by to chtel rozpustit. Ale asi ho to fakt bavi jen kdyz vyhrava. Buhal me prijde, ze se ani zachranit od zacatku nechce a prednost dava turnajum. Janosiky udrzi jen zazrak. Ja snima(nopp a capky) uhral 4 body, tak na tom jejich vypusteni zas o tolik neprijdu :mrgreen:
oslicek

Post by oslicek »

vzpomněl sem si na jednoho našeho slavného politika a můžu tedy jeho slovy říci: YEAH, IT'S HOME :-). posledního motivačního cíle na Soccerprojectu bylo dosaženo, teď už nevím, jaký cíl si klást, takže než mě něco napadne, tak se budu se svým týmem nějak plácat a čekat až Sjarel splní svůj úžasný překlep na úvodní stránce Socceprojectu, kde již drahnou dobu anoncuje "exiting news."
acskncl

Post by acskncl »

U nas znacne rozcarovani :evil: :cry: Vsechny soupere jsme na vykon prehrali, ale je z toho jen 8 bodiku :roll: Domaci rumunskej dvojboj vysel i se skalpem obhajce, ale venku nam vyhrat neni souzeno :cry: Panters stale ne a ne porazit(+2) na hristi Kandziai, sice historicky prvni bodik, ale po +4 z toho zadna radost neni :cry: Misto pohodlneho drzeni tretiho fleku, kdy mohl byt 7 bodu naskok , je nam cela hladova smecka pronasledovatelu v patach :(
Ve zkracenem tydnu verim i v treti domaci vyhru nad rumuny, venku se snad povede zlomit prokleti u Mikefa a na zaver prvni pulky sezony nas ceka domaci nakladacka od Hernana :mrgreen:
oslicek

Post by oslicek »

devět bodů je nad očekávání. všechno klaplo, tak jak mělo.

letos si střihnu Hernán cup, když už tam ten obhájce není :-)

souboj o titul se zúžil na očekávaný český dvojboj, tak ještě aby rudá mašina udržela bronz a bude na tabulku výjimečný pohled. dole se to pořád mele a každý týden se to mění, těžko ocejchovat šest "vyvolených"
oslicek

Post by oslicek »

po půlsezóně spokojenost - viděl sem to tak na 15 bodů a je z toho o sedm více. v druhé půlce je poměrně přívětivý los - možná by mohla záchrana klapnout, ale zase oba týmy pod čarou mají ten los výrazně lepší. no uvidíme, poslední cíl sem si na SP splnil, takže sestup žádná tragédie případně nebude.

souboj o titul asi rozhodne fc mac, u kterého hrají oba lídři venku. Jeremy má o trošičku horší los - ještě má venku bizona, hernán si kopne u mě na mírného rozhodčího - takže možná bude důležité i skóre :-).

nám čechům by se asi tahle setupující šestice líbila, ale těžko takhle zůstane - protože mají všichni lehký los a buhal je pekelně nevyzpytatelný, což ukázal i dneska mě (i když s dnešním výkonem bych neporazil ani béčko Slavoje Houslice)
PaToM

Post by PaToM »

oslicek wrote:(i když s dnešním výkonem bych neporazil ani béčko Slavoje Houslice)
Tento tím :arrow: http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... p?tid=5712 :?: Ale choď, toho by som aj ja porazil s C-čkom. :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
acskncl

Post by acskncl »

V pondeli treti domaci vyhra nad rumunem vysperkovana vykonem 153 8) V utery zlomene venkovni prokleti u Mikefa :mrgreen: Nevyhrat ani tam, tak nevim... A ve ctrtek ocekavany vyprask od Hernana :mrgreen: Ale kdo vi jak to mohlo dopadnout, nerozhodnout se sudi zaridit vysledek :roll: Treba mohl byt cenny skalp :D Za posledni skoro 3 sezony na rozhodci okolo 70% na agr 90 nebyla snad zadna prima redka a tentokrat po hodine a pridane jeste dalsi po druhe zlute, skoda slov :roll:
V druhe polovine se pokusime udrzet treti flek, ale bude to vic nez tezke :roll: Vsechny silne soupere mame venku(krom Oslicku), rozhodci slysi i travu rust a mirny jsou jen na Mikefa a cepice, kde to je uz nepodstatny :mrgreen: Ale treba bude milostiv random a zacne rovnat letosni dluhy, kdy to snim na body je 1:6 :cry:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”