Vynechat můžeš snad jen asistenta... a pokud nemáš centrum mládeže tak nepotřebuješ šéftrenéra mládeže...tataboy wrote:Potřebuju všechny zaměstnance ??? Někteří se mi zdá že nejsou na nic důležití. Kdybych je neměl ušetřil bych nějaké peníze. jaká je praxe zkušenějších??? Je potřeba mít všechny posty obsazené? a pokud ne, tak které??? Díky za radu![]()
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
-
- Member of the Soccer Project Association
Okrem asistenta manažéra sú takpovediac "povinný" všetci zamestnanci.tataboy wrote:Potřebuju všechny zaměstnance ??? Někteří se mi zdá že nejsou na nic důležití. Kdybych je neměl ušetřil bych nějaké peníze. jaká je praxe zkušenějších??? Je potřeba mít všechny posty obsazené? a pokud ne, tak které??? Díky za radu![]()
Tréner zabezpečuje to, že sa ti hráči trénujú. Logicky čím lepší, tým rýchlejšie hráči trénujú.
Lekár ti určí diagnózu hráča, ale hlavne to, ako dlho bude hráč zranený a nebude k dispozícii. Čím lepší, tým lepší je jeho odhad (ani pri 100% lekárovi to nie je vždy úplne presné).
Fyzioterapeut zabezpečuje to, aby sa hráči toľko nezraňovali. Skús ho vyhodiť a uvidíš ten nárast počtu zranených.

Vďaka správcovi štadiónu sa ti bude podstatne pomalšie opotrebovávať trávnik, bez neho ti ho hráči zlikvidujú prakticky po jednom zápase (ďalej záleží aj na kvalite trávnika aký máš spravený, ale to je až druhoradé).
Vďaka šéftrénerovi mládeže dostávaš z centra mládeže nových mladíkov do tímu, inak by ti (myslím) vôbec nechodili.
Skaut už nie je taký potrebný, ale ak nakupuješ a predávaš, tak ovplyvňuje počet hráčov, ktorým môžeš dať ponuku a čím lepší, tým lepšie zjedná aj podiel, ktorý za predaj zinkasuješ. Pri 100% skautovi je to 97% alebo 96% (v závislosti od toho, či hráč, ktorého predávaš, je tvoj vlastný odchovanec alebo nie).
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
díky za rady, trenér, fyzioterapeut, správce stadionu a šéftrenér mládeže jsou jasný a potřebný na max, s tím souhalsím ale u ostatních mám pocit že bych se bez nich i docela obešel
každopádně ještě jednou dík!!!

-
Jak dlouho muže být manažer v mínusu? pak přijde ban předpokládám.
ACS Pardubice
-
víc jak -2M...pokud je to míň, nic nehrozíoliwapol wrote:Jak dlouho muže být manažer v mínusu? pak přijde ban předpokládám.

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Neviem to úplne presne , ale do mínus 2M môžeš byť v kľude. Keby si potom túto hranicu prekročil tak buď budeš musieť niekoho predať alebo sa iným spôsobom z toho dostať a máš na to asi týždeň.oliwapol wrote:Jak dlouho muže být manažer v mínusu? pak přijde ban předpokládám.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
Aby si aj dostal odpoveď na tvoju otázkups2512 wrote:víc jak -2M...pokud je to míň, nic nehrozíoliwapol wrote:Jak dlouho muže být manažer v mínusu? pak přijde ban předpokládám.

EDIT: Tak Dajo ma už predbehol:)
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
tak to je v pohodě,...kámoš je odedneška -300tis. tak sem ho zbytečne strašil at si to do týdne srovná jinak ho smáznou,...díkes za odpovědi.
ACS Pardubice
Akorát pokud jsi v mínusu, tak tuším nemůžeš některé věci... Myslím, že nemůžeš prodlužovat smlouvy hráčům a možná ještě něco, což docela může být průšvih...oliwapol wrote:tak to je v pohodě,...kámoš je odedneška -300tis. tak sem ho zbytečne strašil at si to do týdne srovná jinak ho smáznou,...díkes za odpovědi.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Jj, to predlžovanie zmlúv hráčom a tiež akákoľvek kúpa, tj. kúpa hráčov, vylepšovanie štadióna a pod. Ako je to so zamestnancami, to presne neviem, ale vymieňať ich môžeš.Big El wrote:Akorát pokud jsi v mínusu, tak tuším nemůžeš některé věci... Myslím, že nemůžeš prodlužovat smlouvy hráčům a možná ještě něco, což docela může být průšvih...oliwapol wrote:tak to je v pohodě,...kámoš je odedneška -300tis. tak sem ho zbytečne strašil at si to do týdne srovná jinak ho smáznou,...díkes za odpovědi.
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
Ahoj, za 10 dni by me mel prijit dorostenec z centra. Ale zapomel jsem prodlouzit smlouvu z seftrenerem mladeze. Hned jsem najal noveho.
Prijde mi dorostenec teda za 10 dnu a nebo az za 20?
Diky
Diky
-
Nový šéftréner nijak neovplyvňuje cyklus, takže príde o cca 10 dní (v horšom prípade ti akurát príde správa, že chlapec bol až moc šmatlavý a nevhodný do tímu).Dawer24 wrote:Ahoj, za 10 dni by me mel prijit dorostenec z centra. Ale zapomel jsem prodlouzit smlouvu z seftrenerem mladeze. Hned jsem najal noveho.
Diky
...new beginning...
-
cim min ma scout procent cim vic platis za poplatky u prestupu, takze tech par tisic usetrenejch na spatnym scoutovi ti muze mnohonasobne prebit ty poplatky, zalezi jak obchodujes...tataboy wrote:díky za rady, trenér, fyzioterapeut, správce stadionu a šéftrenér mládeže jsou jasný a potřebný na max, s tím souhalsím ale u ostatních mám pocit že bych se bez nich i docela obešelkaždopádně ještě jednou dík!!!
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Hippopotamus: dekuju
mas to u me 

frankie_doparoma: díky za dovysvětlení