mantel wrote:sexy kote wrote:Moc tomu nerozumím tak do toho nechci kecat

ale to snížení platu jde využít jen u někoho kdo o nic nehraje, protože novou smlouvou hráči morálku na 100% nedostaneš a pak ti je takovej hráč v průběhu ligy nějakou dobu k ničemu

plat se snižuje zásadně po páteční lize a potom máš 12 zápasů na jeho zvýšení do konce víkendu, takže prakticky přijdeš jen o pondělní ligu
Já jsem tohle dělal vždy zásadně na konci sezóny. Tam se ta morálka dohání potom naprosto v pohodě. A teď to dělám kvůli JaH a Crueface Cupu
Jinak nemám to na procenta, ale když to provedete u celého týmu, je to zatraceně znát. Zejména u týmů s velmi silnými hráči. Můžou sem současní řekněme D až C divizní manažeři hodit, jak jsou na tom s profitem z ligy doma/venku? Osobně k tomu řeknu jen následující:
Když jsem kopal D/C většina manažerů byla za ligu v mínusu, někdy docela velkém. Já jsem vždy skromně podotknul, že moji hráči nejsou příliš nároční a nepříliš hlasitě se pochlubil svým ziskem - a že byl vcelku pěknej - možná to ještě někde vyštrachám... Ale teď když už to prasklo, tak nemá tuto informaci cenu tutlat

Jinak všem manažerům (kteří nejsou tak skvělí obchodníci jako Hippo) a kterým jde o progres týmu to velmi důrazně doporučuju - po sezóně se pak morálka dožene celkem v pohodičce. Samozřejmě u těch, co zvyšují hrčům platy kvůli morálce (A/B divize) to nejspíš nepůjde... ...ti si musí nahrabat jinak