IE 9 All rightps2512 wrote:Co používáš za prohlížeč, mě to občas dělá u explorerukaterina wrote:Ahoj. Chtela bych poprosit o radu. Uz nekolik dni, mozna tyden se mi nezobrazuji reklamy, strasne dlouho je to nacita, a nenacte. Jinak vsechno vsude na SP i na jinych zalezitostech vse chodi pekne a rychle. Nevite co by to mohlo byt? Predem dekuju za odpoved.
K.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
(1.FC Krvavý Prapor C.2 
) 
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
- 
				frankie_doparoma
 - Member of the Soccer Project Association

a to vadi ze se nezobrazujou reklamy 

tim lip,ne? 

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
						- 
				ps2512

mě to udělá to, že než se načtou, tak se sekne celá stranafrankie_doparoma wrote:a to vadi ze se nezobrazujou reklamy![]()
tim lip,ne?
Start 16S H.1403 (6.,2.) 
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Ahoj
můžete mi poradit jak prohrávat zápasy v H divizy s SP týmama
  ? Když tak se podívejte na muj tým jestli to vůbec pujde.
White Devils FC

můžete mi poradit jak prohrávat zápasy v H divizy s SP týmama
White Devils FC
White Devils FC  - Bártek
Všechno jde, stačí pročíst topic o Kopečkářově turnaji. Všechny finty se tam dají najít.Bártek wrote:Ahoj
můžete mi poradit jak prohrávat zápasy v H divizy s SP týmama? Když tak se podívejte na muj tým jestli to vůbec pujde.
White Devils FC
- 
				frankie_doparoma

no mozna jednodussi a snazsi to bude najit ve FAQu kde je taky tusim par rad o tom jak prohrat....

precetl bych si byt tebou tento rozhovorBártek wrote:Ahoj
můžete mi poradit jak prohrávat zápasy v H divizy s SP týmama? Když tak se podívejte na muj tým jestli to vůbec pujde.
White Devils FC
http://www.soccerproject.co.cz/ceske-sp ... em-dbs.htm
Ale jestli ti jde o to z tve naslaple ligy nepostoupit, tak to bude myslim"trosku" vetsi problem
Na ceste do propadliste dejin.
Jak jdou ty prhry (tj. o gól, o 2 góly atd.) s rozdíly ve výkonech? Když dám tedy třeba o 7b. horší výkon, prohraji o gól či už o 2? tedy pokud nepočítám Pana Randoma.

Nu při "normálních" výkonech a bez vlivu p. Randoma bych viděl hranici někde kolem 10b. Respektive je-li rozdíl pod deset je to o gól. Přes 10 o 1-2, přes 20 o 2-3...Azor wrote:Jak jdou ty prhry (tj. o gól, o 2 góly atd.) s rozdíly ve výkonech? Když dám tedy třeba o 7b. horší výkon, prohraji o gól či už o 2? tedy pokud nepočítám Pana Randoma.
Ovšem myslím, že je tam nějaký vliv poměru, nejen rozdílu. Tedy 130:120 bude o gól, 60:50 může být i o tři...
...tedy to vše je ovšem jen můj dohad na základě sledování a mých dojmů, je to naprosto nepodložené fakty...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
						Návrat ke kořenům
puzzle wrote:IE 9 All rightps2512 wrote:Co používáš za prohlížeč, mě to občas dělá u explorerukaterina wrote:Ahoj. Chtela bych poprosit o radu. Uz nekolik dni, mozna tyden se mi nezobrazuji reklamy, strasne dlouho je to nacita, a nenacte. Jinak vsechno vsude na SP i na jinych zalezitostech vse chodi pekne a rychle. Nevite co by to mohlo byt? Predem dekuju za odpoved.
K.
Ano Internet expl.
13.season: H1604 2.m.
14.season: G535 1.m.
15.season: F179 3.m.
16.season: F179 5.m
17.season: F179 1.m
						14.season: G535 1.m.
15.season: F179 3.m.
16.season: F179 5.m
17.season: F179 1.m
Pokud máš Windows 7 nainstaluj si Explorer 9, tam to jede všechno v pohodě a pokud ne, tak si nainstaluj Mozilu Firefox, ta jede co vím taky bez chyb.katerina wrote:
Ano Internet expl.
Co se týče toho IE 9, tak tam jsou problémy s tabulkama špatně je to vykresluje, jako neni to nějaký velký bug, Sjarel mi na to odepsal, že je to zvláštní a nic víc....
(1.FC Krvavý Prapor C.2 
) 
- 
				Ataner

Potřebuji píchnout nemůžu na nový noťas dostat SPMT pořád mi to háže instalaci .NET Framework ale při kontrole zase problémy s kompatibilitou...už jsem na švestky.. 

JPD - B.3
						- 
				frankie_doparoma

no moc nechapu, tak se dyztak omlouvam za zlou odpoved, ale spmt bez tohohle nejede, tak kdyz to haze furt instalacku, tak by to chtelo asi nainstalovat, ne?Ataner wrote:pořád mi to háže instalaci .NET Framework :
						- 
				Ataner

Jasně ale ten mám taky nainstalovaný..proto netuším kde je chyba..někde jsem dokonce četl že Asus má tady ty problémy..frankie_doparoma wrote:no moc nechapu, tak se dyztak omlouvam za zlou odpoved, ale spmt bez tohohle nejede, tak kdyz to haze furt instalacku, tak by to chtelo asi nainstalovat, ne?Ataner wrote:pořád mi to háže instalaci .NET Framework :
JPD - B.3
						- 
				léblík

Mám Asus a SPMT jedeAtaner wrote:Jasně ale ten mám taky nainstalovaný..proto netuším kde je chyba..někde jsem dokonce četl že Asus má tady ty problémy..frankie_doparoma wrote:no moc nechapu, tak se dyztak omlouvam za zlou odpoved, ale spmt bez tohohle nejede, tak kdyz to haze furt instalacku, tak by to chtelo asi nainstalovat, ne?Ataner wrote:pořád mi to háže instalaci .NET Framework :
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly