Trošku mě opravdu drtí poslední tři zápasy jsou velmi povedené. Dvě remízky 0:0 při +9 a +11...a prohra 2:1 při redce v 39.minutě.Papa Bouba Diop wrote:Hernána ten random teda zařezává neskutečně
Ale na druhou stranu to beru...jako náhradu za to, že mě v podstatě ani jednou random nezařízl při mých pohárových cestách...tak už to beru s úsměvem. A pokud se přesto podaří vyhrát, tak to bude s lepším pocitem a kdyby ne, tak zrovna Los Flamendros je velmi sympatický tým a v něčem mi hodně připomíná můj první titul z pozice outsidera. Los Flamendros je tým, který se nenápadně bez přestaveb posunoval nahoru a nyní je velmi blízko senzačnímu úspěchu a ukazuje všem, že i bez dlouhodobého obchodování se dá vyhrát A-divize.

Po pondelnim treninku u rumuna se postupne povedlo udolat, Oslicky, Dabli, kde byla klika, ze jeste do stredy kopali pohar a dnes i nakonec Jeremyho
 Po pondelnim treninku u rumuna se postupne povedlo udolat, Oslicky, Dabli, kde byla klika, ze jeste do stredy kopali pohar a dnes i nakonec Jeremyho  Necekanych 12 bodiku nas vyrazne posunulo k zachrane
 Necekanych 12 bodiku nas vyrazne posunulo k zachrane 

Teda s Kozojidkama i Hoeseltem sem byl o fous lepsi, ale random rekl, ze vic nez bod to nezaslouzi
 Teda s Kozojidkama i Hoeseltem sem byl o fous lepsi, ale random rekl, ze vic nez bod to nezaslouzi   Ztrata s VV mrzi o to vic, ze nepotesila ani dalsi cechy hrajici o udrzeni. S Beruskama diky lazaretu na kridlech a hnusnemu rozhodcimu nebyl narok a odrovnat zbyla kridla na dnesni turnaje taky smysl nemelo. Jeste,ze se povedlo nahrat nake body na zacatku a udrzeni by tesne klapnout melo
 Ztrata s VV mrzi o to vic, ze nepotesila ani dalsi cechy hrajici o udrzeni. S Beruskama diky lazaretu na kridlech a hnusnemu rozhodcimu nebyl narok a odrovnat zbyla kridla na dnesni turnaje taky smysl nemelo. Jeste,ze se povedlo nahrat nake body na zacatku a udrzeni by tesne klapnout melo  
  ale zda to bude něco platné, nevím, nevím
 ale zda to bude něco platné, nevím, nevím  Zajimave to bude jak u cary ponoru, kdy dnes svou sanci znacne pohrbili kozojidky a o cerneho petra je ve hre jeste 7 "zajemcu". O titulu stale take rozhodnuto neni, po vcerejsim vzajemnem zapase vedoucich tymu flamendri meli v ruce trumfove eso a zacli pricuchavat mistrovskemu sampusu, berusky jim ale dnes rekly ze je na to jeste brzo
 Zajimave to bude jak u cary ponoru, kdy dnes svou sanci znacne pohrbili kozojidky a o cerneho petra je ve hre jeste 7 "zajemcu". O titulu stale take rozhodnuto neni, po vcerejsim vzajemnem zapase vedoucich tymu flamendri meli v ruce trumfove eso a zacli pricuchavat mistrovskemu sampusu, berusky jim ale dnes rekly ze je na to jeste brzo  Bude tedy nutné, ještě někoho o body oloupit
 Bude tedy nutné, ještě někoho o body oloupit