Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
Gratulka.....Razwanica není takovej jak z něj všichni děláte....jen prostě nesnáší podvádění a občas je z toho průser, když zabanuje toho, koho nemá 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
jo je to dobry, ale kdo ti vynahradi tu dobu bez pristupu k tymu...? (poznamka ps2512 o dobrosrdecnosti toho rumuna)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
No, řekněme že to je ten trest za NBGovu chybu.frankie_doparoma wrote:jo je to dobry, ale kdo ti vynahradi tu dobu bez pristupu k tymu...? (poznamka ps2512 o dobrosrdecnosti toho rumuna)
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
tak to je vazne super ze prijde nekdo rekne mas ban a hotovo a nic s tim neudelas a pak si to rozmysli, co kdyby za tu dobu ti odesli tri nejvetsi hvezdy kvuli vyprseni smlouvy, treba?
ale neznam podrobnosti, nakonec je fajn ze ban byl zrusenej, malo kdo to cekal, ale delat kvuli tomu z toho rumunskyho serifa nakyho andela spasy.....nevim:)
ale neznam podrobnosti, nakonec je fajn ze ban byl zrusenej, malo kdo to cekal, ale delat kvuli tomu z toho rumunskyho serifa nakyho andela spasy.....nevim:)
Ano, je to jakoby trest pro mě
Lepší než kdyby se to zrušilo uplně ne? 
Neděláme z něj "anděla spásy", ale jen jsem psal, že se s nim opravdu dá normálně komunikovat slušně!

Neděláme z něj "anděla spásy", ale jen jsem psal, že se s nim opravdu dá normálně komunikovat slušně!

-
no ja reagoval na ps2512FC NBG wrote:Ano, je to jakoby trest pro měLepší než kdyby se to zrušilo uplně ne?
a to ti jako napsal ze to udelal schvalne a ten trest je jakoby docasnej ban?
komunikovat slušně se s ním dá, nicméně občas působí dojmem, že vůbec neslyší 

Psal, že takovýto spam není dovolen nikde atd. Dlouho si to obhajoval, až jsme přišli na to, že mě bude kontrolovat podle IP adresy, kde se přihlašuji, aby si byl jistý, že tým neprodám..frankie_doparoma wrote:no ja reagoval na ps2512FC NBG wrote:Ano, je to jakoby trest pro měLepší než kdyby se to zrušilo uplně ne?
a to ti jako napsal ze to udelal schvalne a ten trest je jakoby docasnej ban?

-
spam? me denne votravujou lidi a nabizej mi svoje spatny hrace, tenhle spam se taky tresta? jsem nevedel, zacnu to hlasit :p
-
Já s Radvanicou párkrát psal, i když tu byla mezi ním a komunitou rozepře tak mi psal, podle čeho (důvod) ten tým banoval. Většinou byl v právu.
Frenkie: myslím, že již je to fixováno, že hráči ze zabanovaného týmu neodchází.......pokud tým je zabanován, zůstanou na počtu dní před zabanováním a po odbanování můžeš prodloužit
Frenkie: myslím, že již je to fixováno, že hráči ze zabanovaného týmu neodchází.......pokud tým je zabanován, zůstanou na počtu dní před zabanováním a po odbanování můžeš prodloužit
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
.ps2512 wrote:Já s Radvanicou párkrát psal, i když tu byla mezi ním a komunitou rozepře tak mi psal, podle čeho (důvod) ten tým banoval. Většinou byl v právu.
Frenkie: myslím, že již je to fixováno, že hráči ze zabanovaného týmu neodchází......pokud tým je zabanován, zůstanou na počtu dní před zabanováním a po odbanování můžeš prodloužit
zajimava informace, to jsem nevedel
-
Na jednu stranu s frankie souhlasím, že je dost divné tým zabanovat a tvrdě si za tím stát, ale situace se pomalu mění, když se danému šerifovi napíše pár lidí, kteří nejsou na SP úplnými zelenáči... Prostě svoje rozhodnutí pod tíhou názorů komunity přehodnotil
Pro NBG je to snad řádné ponaučení a děkuji mu, že jsem dle jeho názoru ve věci moc nesnažil
Ale nezlobím se, tak už to v životě chodí. Hlavně se již nepřihlašuj do týmu, jehož prostřednictvím jsi se mnou komunikoval. To by asi nebylo úplně to nejlepší 

Pro NBG je to snad řádné ponaučení a děkuji mu, že jsem dle jeho názoru ve věci moc nesnažil

Bohemians forever !!!
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
-
- Fan
chci se jen zeptat kdy hlásit vysoký přestup....kde je tak určitá hranice, jelikož co člověk to jiný názor na hráče, kolik je jeho odhadovaná cena... např.: http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=26436722 malá agresivita,mladý věk, podle mě celkem dobré hodnocení.... Má odhadovaná cena tak 6M...když dám Nastavit částku pro okamžitý přestup na 6M někdo jí akceptuje dostanu BAN, jelikož pro někoho zase třeba nereálná částka, když nechám přestup do konce období, nevidím pak tedy výhodu v okamžitém přestupu a ošizuji se o více peněz.......a v dalším případě, když neohlásím třeba zrovna už teď těch 4,5M někdo si zase bude myslet ze je to vysoká nabídka, neohlásil jsme ji opět BAN...myslím si, že si šerifové na sebe upletli bič, jelikož toto téma je dost nevymyšlené....v tom případě je pro mě lepší ohlásit úplně každý přestup a mít čisté triko, než se tady pak s někým dohadovat, že nemůžu za to, že jeho pohled na hráče je takový a můj zas jiný
-
Za 6M ti nik ban nedá...xperianugget wrote:chci se jen zeptat kdy hlásit vysoký přestup....kde je tak určitá hranice, jelikož co člověk to jiný názor na hráče, kolik je jeho odhadovaná cena... např.: http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=26436722 malá agresivita,mladý věk, podle mě celkem dobré hodnocení.... Má odhadovaná cena tak 6M...když dám Nastavit částku pro okamžitý přestup na 6M někdo jí akceptuje dostanu BAN, jelikož pro někoho zase třeba nereálná částka, když nechám přestup do konce období, nevidím pak tedy výhodu v okamžitém přestupu a ošizuji se o více peněz.......a v dalším případě, když neohlásím třeba zrovna už teď těch 4,5M někdo si zase bude myslet ze je to vysoká nabídka, neohlásil jsme ji opět BAN...myslím si, že si šerifové na sebe upletli bič, jelikož toto téma je dost nevymyšlené....v tom případě je pro mě lepší ohlásit úplně každý přestup a mít čisté triko, než se tady pak s někým dohadovat, že nemůžu za to, že jeho pohled na hráče je takový a můj zas jiný
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
- Fan
to sem si rikal taky kdyz jsem se SP zacinal .... a po dlouhe dobe hrani skoncil na tom ze muj odhad byl (napr)jiny nez tvuj a dalsich lidi....proste si myslim ze v tomto je hodne nesrovnalosti a ze nevidim treba vyhodu v okamzitem prestupu pro drazsi hrace .... napr dam okamzitej prestup, urcitou castku.....nekdo ji akceptuje a mame ban hned oba dva za to ze nas odhad je jiny nez treba souseduv......vim je tezke rozeznat podvodniky od normalnich hracu nebo blbcu(jako treba ja) ale proste vidim v tom hodne much a vychazi mi jen to ze jestli chci pokracovat v hrani SP budu radeji hlasit kazdej vyssi prestup a nedavat okamzity prestup(ikdyz prijdu o cast penez)a zbytecne o roky hrani.....Hippopotamus wrote:Za 6M ti nik ban nedá...xperianugget wrote:chci se jen zeptat kdy hlásit vysoký přestup....kde je tak určitá hranice, jelikož co člověk to jiný názor na hráče, kolik je jeho odhadovaná cena... např.: http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=26436722 malá agresivita,mladý věk, podle mě celkem dobré hodnocení.... Má odhadovaná cena tak 6M...když dám Nastavit částku pro okamžitý přestup na 6M někdo jí akceptuje dostanu BAN, jelikož pro někoho zase třeba nereálná částka, když nechám přestup do konce období, nevidím pak tedy výhodu v okamžitém přestupu a ošizuji se o více peněz.......a v dalším případě, když neohlásím třeba zrovna už teď těch 4,5M někdo si zase bude myslet ze je to vysoká nabídka, neohlásil jsme ji opět BAN...myslím si, že si šerifové na sebe upletli bič, jelikož toto téma je dost nevymyšlené....v tom případě je pro mě lepší ohlásit úplně každý přestup a mít čisté triko, než se tady pak s někým dohadovat, že nemůžu za to, že jeho pohled na hráče je takový a můj zas jiný