Na lajnu ne, jako hlavníhotosa_CZ wrote: Tě nominovali na lajnu nebo co? To by mohlo být zajímavý

Moderator: Czech Moderators
Na lajnu ne, jako hlavníhotosa_CZ wrote: Tě nominovali na lajnu nebo co? To by mohlo být zajímavý
hlavního ochmelkuHadis wrote:Na lajnu ne, jako hlavního
... Tyď se v červnu určitě nubude hrát každý den .... Na MS se chystám taky, jen nevím, jestli seženu nějaký lupen.Hadis wrote:V pravidelnou dobu konání srazu hrajeme s Ruskem na ME 2012 a nevím jak vy, já tam chci být. Takže pokud něco bude, tak jedině v květnu![]()
Xixo, který mistrovství světa myslíš???? Hadis jede na MExixor wrote:... Tyď se v červnu určitě nubude hrát každý den .... Na MS se chystám taky, jen nevím, jestli seženu nějaký lupen.Hadis wrote:V pravidelnou dobu konání srazu hrajeme s Ruskem na ME 2012 a nevím jak vy, já tam chci být. Takže pokud něco bude, tak jedině v květnu![]()
Zdravím a přeji ti hodně štěstí bez SPdawron wrote:Zdravím vytrvalce a přeji, ať Vás hra baví i v roce 2012.
Pro práci, rodinu, bafuňařinu, politiku a další aktivity se zkrátka nedostával čas, tak jsem to někdy v létě byl nucen zabalit a návrat je nerealistický.
Neco mi rika, ze mu prejes stesti mimo SP proto, abys to jeho SP stesti dostal typs2512 wrote:Zdravím a přeji ti hodně štěstí bez SPdawron wrote:Zdravím vytrvalce a přeji, ať Vás hra baví i v roce 2012.
Pro práci, rodinu, bafuňařinu, politiku a další aktivity se zkrátka nedostával čas, tak jsem to někdy v létě byl nucen zabalit a návrat je nerealistický.
MY CHCEME TATRAN !!! (ne tartan) A otráveného (ze základu "tráva") Dawrona na Srazudawron wrote:Zdravím vytrvalce a přeji, ať Vás hra baví i v roce 2012.
Jistě, budeš ho organizovatHadis wrote: Btw. bude letos sraz ?
přesněěééééémantel wrote:Jistě, budeš ho organizovatHadis wrote: Btw. bude letos sraz ?a my se rááááádi zúčastníme.
No, jelikož se ptáš, tak to asi moc na Sraz nevypadá, co?Hadis wrote: Btw. bude letos sraz ?
Když vezmu minulé dva / tři ročníky, tak touto dobou v lednu se tady na fóru rozjela taková debata ohledně srazu, že byli všichni natěšení, že bude sraz, kolik nás bude atd.Foxir wrote:No, jelikož se ptáš, tak to asi moc na Sraz nevypadá, co?Hadis wrote: Btw. bude letos sraz ?