zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by frankie_doparoma »

ps; uz se moc tesim na to jak v sekci podvody a tresty bude psat nakej zabanovanej manager co hraje sp par mesicu a prodal nakyho predrazenyho hrace a nenahlasil to a hned za to chytil ban a na jeho odvolani prijde (kdyz bude mit stesti) strucna reakce ze je jeho povinnost si to hlidat a predem hlasit a at nevotravuje a zalozi si novej tym....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

co kdyz budu mit dalsich 5 tymu rizeny pres anonymizery,
Stěmy anonymizéry to není tak snadný, nebo svého času apoň nebylo, najít dobrej přes kterej se logneš bylo dost náročný.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Po 19.kolách 7 tímov o titul? :shock:

Image
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Ty woe....dostal jsem echo,že se na foru řeší muj dnešní nákup a nestačím se divit .

člověk si řekne , že se vrátí mezi kamarády na SP a zkusí zase po roce i hrát pro svou vlastní radost a ejhle jak narazí :lol: , koukám,kdyby jste mohli,tak by jste mě zlinčovali........ještě že mi tohle už je šumák,ne jako dřív.....tak aspon máte co k řešení , .....

něco málo k důvodu nákupu - prvně....chtěl jsem si ho koupit,tak jsem si ho koupil , basta fidli ... to že jsem se o 2 hráče pral s dalším manažerem a vytáhli jsme to až na 30M u obou na tom nic nemění, ba naopak vede to k druhému duvodu,proč jsem tohle udělal........a ten je zcela prostý,,,,chtěl jsem tím jednomu nejmenovanému šerifovi ukázat a dokázat, že jsou určití hráči , u kterých nelze předem odhadnou vrchní strop ceny , jelikož trh dokáže i v téhle jinak uplně mrtvé hře pěkně zahýbat a tohle byl zářný příklad....před měsícem jsem já musel bojovat za ban jednoho čecha (jančařík potvrdí,pokud by mi někdo nevěřil) , kde styl přestupu byl něco podobného, leč nakupující byl uplně nějakej jantar....ale to není posdstatné, jde jen o to, že hráči tohoto typu mužou mít za určitých okolností ( 2 a více zájemců co mají konta ve 100kách milionů) cenově uplně mimo realitu a vůbec se nejedná o podvod....prostě ty peníze mám a chci je investovat ...... můj.

tohle je muj názor a dle mě i holý fakt....o tom jak pracují nebo nepracují šerifové a jiných blbinách se vyjadřovat nebudu :wink: a foru se radši dál vyhýbat,aby se mi zase nezkazila chut do toho návratu,kterej jsem klukum na cechu vyhlásil 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Ataner

Post by Ataner »

pupajdi13 wrote:Ty woe....
Že to řešíš..já ti dám vyhýbat se fóru.. :wink:
JPD - B.3
Big El

Post by Big El »

Ataner wrote:
Asi tak... Myslím, že někteří zde se pouze jen divili. A někteří (já) tiše záviděli, že si můžeš dovolit takhle rozhazovat :P

Vítej zpět a běda Ti, jestli se tomu tady chceš vyhýbat :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tomkycz

Post by tomkycz »

pupajdi13 wrote: woe.... echo, ejhle zlinčovali........ šumák vyhlásil 8)
a ty se divíš...? my jsme tady chudí jak kostelní myši a ty házíš 30M sem, 30M tam... 8) dříve za mých mladých časů bylo i deset mega hodně za takové hráče, tak se teď nediv, že se divím :wink: a fakt tě tu rád vidím :wink:
palo

Post by palo »

Big El wrote:
Ataner wrote:
Asi tak... Myslím, že někteří zde se pouze jen divili. A někteří (já) tiše záviděli, že si můžeš dovolit takhle rozhazovat :P

Vítej zpět a běda Ti, jestli se tomu tady chceš vyhýbat :wink:
Přesně tak - těžko budeš na fóru hledat manažera,který by Ti přál ban,nebo něco takového.
Taky je to v topicu zajímavosti a ne šerifské potíže...Kdyby se jednalo o někoho jiného,tak to nikdo neřeší.
Nenech se otrávit a vrať se,chyběl bys tu.
Image
mantel

Post by mantel »

Pupajdi , bud v klidu, 30mega je sice řádný ranec, ale pokud ten hráč opravdu stojí za to a sejdou se u něj 2 pracháči, tak nic není nemožné. Přemrštěné ceny už tady řešíme dlouho, vůbec se nám nelíbí (nám co budujem), ale to je tak všechno, co s tím můžeme udělat. Jinak vítej po dlouhé době na foru a přijmi srdečné pozdravení od věčného čekatele na vítězství v Minci.
Azor

Post by Azor »

mantel wrote:Pupajdi , bud v klidu, 30mega je sice řádný ranec, ale pokud ten hráč opravdu stojí za to a sejdou se u něj 2 pracháči, tak nic není nemožné. Přemrštěné ceny už tady řešíme dlouho, vůbec se nám nelíbí (nám co budujem), ale to je tak všechno, co s tím můžeme udělat. Jinak vítej po dlouhé době na foru a přijmi srdečné pozdravení od věčného čekatele na vítězství v Minci.
Hoši, vy si neuvědomujete že ty dvě CM mají vynikající hlavní skilly no a když už jsou na TL, tak je jasné, že o ně bude boj a když už ty skilly mají tak výborné, tak prostě to ti manažeři vyšroubují na astronomické částky :wink: ano, mají hodně killů ještě nevytrénovaných, ale mají vytrénované hlavní skilly a ty jsou na tak skvělé úrovni, že nyní ti hráči jsou velice špičkový a těch 30M za jednoho není přehnaných. Otázkou je jak na tom budou s cenou po celkovém vytrénovaní, ale nyní prostě jsou díky halvním skillům vynikající junioři, tudíž stojí opravdu velké prachy :wink:
EDIT: a ještě jsem zapoměl na agresivitu a tu mají ty dva 9%, což jejich cenu ještě zvyšuje :wink:
Last edited by Azor on Fri Jan 06, 2012 8:40 pm, edited 1 time in total.
ps2512

Post by ps2512 »

Pupco, jestli te tu uvidim tak malo jak do ted, tak za trest vyhraju tvou Minci......jestli me pozves :-D
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

ps2512 wrote:Pupco, jestli te tu uvidim tak malo jak do ted, tak za trest vyhraju tvou Minci......jestli me pozves :-D
Nerejpej furt :mrgreen:
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

pupajdi13 wrote: koukám,kdyby jste mohli,tak by jste mě zlinčovali.
lol
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Big El

Post by Big El »

Mám dotaz k tomuto zápasu:

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=6767108

Prohra 2:3, výkony 125:124. Nic co by každý z nás na SP nezažil... ...o to nejde. Ale je mi divné, že nikde nemám ani žádnou neproměněnou penaltu. Zatím co jsem kdy zažil podobné výsledky, tak šlo o to, že:

A) CML vyhodnotil 125:124 jako remízu.
B) K remíze nedošlo proto, protože poražený tým místo gólu měl příležitost kopat penaltu a tu nevyužil.

Tohle mě ale mate...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
ps2512

Post by ps2512 »

Big El wrote:Mám dotaz k tomuto zápasu:

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=6767108

Prohra 2:3, výkony 125:124. Nic co by každý z nás na SP nezažil... ...o to nejde. Ale je mi divné, že nikde nemám ani žádnou neproměněnou penaltu. Zatím co jsem kdy zažil podobné výsledky, tak šlo o to, že:

A) CML vyhodnotil 125:124 jako remízu.
B) K remíze nedošlo proto, protože poražený tým místo gólu měl příležitost kopat penaltu a tu nevyužil.

Tohle mě ale mate...
mě už se stalo i tohle....takže ......... někdy se to stává :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”