acskncl wrote:vidis na panelu a staci se tam podivat, ja to delam kazdej den
frankie_doparoma wrote: ja se naucil KAZDY den koukat na smlouvy a mam klid
...co dodat... spartani vedi jak na to, slavisti potrebujou asistenta :p

Moderator: Czech Moderators
acskncl wrote:vidis na panelu a staci se tam podivat, ja to delam kazdej den
frankie_doparoma wrote: ja se naucil KAZDY den koukat na smlouvy a mam klid
Palec nahorufrankie_doparoma wrote:acskncl wrote:vidis na panelu a staci se tam podivat, ja to delam kazdej denfrankie_doparoma wrote: ja se naucil KAZDY den koukat na smlouvy a mam klid
moje řečfrankie_doparoma wrote:acskncl wrote:vidis na panelu a staci se tam podivat, ja to delam kazdej denfrankie_doparoma wrote: ja se naucil KAZDY den koukat na smlouvy a mam klid
tak po pravdě komu z vás odešel hráč kvůli neprodloužení smlouvy ? mě nikdy, takže vaše rady si k srdci neberu...Big El wrote:Palec nahorufrankie_doparoma wrote:acskncl wrote:vidis na panelu a staci se tam podivat, ja to delam kazdej denfrankie_doparoma wrote: ja se naucil KAZDY den koukat na smlouvy a mam klid
Už dlouhý sezony asistenta nemám a nikdy mi hráč neodešel, panel naprosto stačítomkycz wrote:tak po pravdě komu z vás odešel hráč kvůli neprodloužení smlouvy ? mě nikdy, takže vaše rady si k srdci neberu...Big El wrote:Palec nahorufrankie_doparoma wrote:
...co dodat... spartani vedi jak na to, slavisti potrebujou asistenta :ptěch pár éček v klidu oželím
to je možný, ale kvůli tomu ho propouštět nebudu... Až mu zkončí smlouva, tak se s ním asi rozloučím... a jestli mi pak odejde nějaký hráč, tak to svedu na spartuléblík wrote:Už dlouhý sezony asistenta nemám a nikdy mi hráč neodešel, panel naprosto stačí
Ne, ne. Jen si ho nech. Slavisti ho potřebujou.tomkycz wrote:to je možný, ale kvůli tomu ho propouštět nebudu... Až mu zkončí smlouva, tak se s ním asi rozloučím... a jestli mi pak odejde nějaký hráč, tak to svedu na spartuléblík wrote:Už dlouhý sezony asistenta nemám a nikdy mi hráč neodešel, panel naprosto stačí
[/quote]tak po pravdě komu z vás odešel hráč kvůli neprodloužení smlouvy ? mě nikdy, takže vaše rady si k srdci neberu...těch pár éček v klidu oželím
Toho zbytecneho vyzirku nemam nejak od 27 sezony a za tu dobu me uteklo jen nekolik desitek 33 letejch hracu, jinak ani kusacskncl wrote:tak po pravdě komu z vás odešel hráč kvůli neprodloužení smlouvy ? mě nikdy, takže vaše rady si k srdci neberu...těch pár éček v klidu oželím
Když mu zbývá 22 tak to jde. Takže asi máš smůlu... Leda tak na odvetu ho překvapittomkycz wrote:vím, že to tu někde je, ale nechce se mi to hledat. Kolik musí zbývat trenérovi dní do konce smlouvy, abych ho mohl bez rizika propustit ? V úterý hraju s lídrem tabulky tak bych ho rád překvapil, zdá se, že je kuwa našlapanej... Trenér byl podepsán pochopitelně na rok a zbývá mu 32 dní do konce...
Dobře si to El pamatujeBig El wrote:Když mu zbývá 22 tak to jde. Takže asi máš smůlu... Leda tak na odvetu ho překvapittomkycz wrote:vím, že to tu někde je, ale nechce se mi to hledat. Kolik musí zbývat trenérovi dní do konce smlouvy, abych ho mohl bez rizika propustit ? V úterý hraju s lídrem tabulky tak bych ho rád překvapil, zdá se, že je kuwa našlapanej... Trenér byl podepsán pochopitelně na rok a zbývá mu 32 dní do konce...
Nepamatuje. Ale co nemá v hlavě, má uloženésexy kote wrote:Dobře si to El pamatujeBig El wrote:Když mu zbývá 22 tak to jde. Takže asi máš smůlu... Leda tak na odvetu ho překvapittomkycz wrote:vím, že to tu někde je, ale nechce se mi to hledat. Kolik musí zbývat trenérovi dní do konce smlouvy, abych ho mohl bez rizika propustit ? V úterý hraju s lídrem tabulky tak bych ho rád překvapil, zdá se, že je kuwa našlapanej... Trenér byl podepsán pochopitelně na rok a zbývá mu 32 dní do konce...Budeš tedy muset z klobouku jako překvapení vytáhnout jiného králíka